Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Manchester United - 1878 Филипопол
Safe Tactiek Sviktorov
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten good
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Orachev speelt de bal door. Tenev is nu in balbezit. Orachev maakt een afschuwelijke overtreding. Orachev krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Zvunka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romenski rent richting de bal. Romenski schiet op doel. Lolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 54%, Филипопол 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - 1878 - Филипопол 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski onderschept slim de pass. Paluchowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

56e minuut.
Tenev rent richting de bal. Cvetankov onderschept slim de pass. Cvetankov geeft de bal voor. Paluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Romenski geeft een hoge lob. Paluchowski is nu in balbezit. Iordanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iordanov krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tomov kopt de bal weg. Bilbilev probeert de bal aan de voet te houden. Bilbilev geeft een lange en hoge pass. Ilchev rent richting de bal. Ilchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 49%, Филипопол 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - 1878 - Филипопол 0:0