Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Zedeganlar IK FC Hovsan
Yoxlama Taktika risk
53% Labdabirtoklás 47%
42% Támadás a térfeleken 58%
24 Kapuralövések 3
3 Szabálytalanságok 1
2 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
6 Lesek 0
50 átlagértékelés 35.7
outstanding Lövés very good
good Passzolás average
good Védekezés average


6 perc.
Ntalas csap le a labdára először. Ntalas abban a pillanatban továbbteszi. Grabarz közeledik a labdához. Grabarz lő. Alepri kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 1:0

14 perc.
Grabarz megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Alami csap le a labdára először. Fuji buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Alami orvosi ellátásra szorul, feláll, de sántikál.

15 perc.
Alami közeledik a labdához. Alami egyből továbbteszi. Hokeš csap le a labdára először. Hokeš nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 2:0

17 perc.
Nuri bedobja a labdát. Alami fantasztikus passzt ad. Ciupitu közeledik a labdához. Ciupitu nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Stanislavavičius hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 2:1

19 perc.
Ayoğlu hátulról szerel. Ayoğlu magasan a légtérbe küldi. Grabarz kifejeli a labdát. Hokeš csap le a labdára először. Hokeš nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri ujjheggyel tolja ki a labdát. Grabarz csap le a labdára először. Grabarz lefordul és lő... A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 3:1

25 perc.
Haraháč felíveli. Kirúgják az oldalvonalon túlra. Stoppani fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Rundquist közeledik a labdához. Rundquist felíveli.
Ez közel volt.

27 perc.
Akif elcsípi az átadást. Ðelmaš magasan a légtérbe küldi. Ciupitu közeledik a labdához. Ciupitu lő. Stanislavavičius hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 3:2

36 perc.
majd egy gyors passz, Ntalas megkísérli birtokba venni a játékszert. Ntalas középre adja. Hokeš közeledik a labdához. Hokeš lefordul és lő... Alepri reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 4:2

40 perc.
Əzizbəyov csap le a labdára először. Fuji elcsípi az átadást. Fuji magasan a légtérbe küldi. Hokeš birtokba veszi. Hokeš lefordul és lő... A kapus kiejti a labdát. Hokeš birtokba veszi. Hokeš nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 5:2

43 perc.
Stoppani felíveli. Stožický birtokba veszi. Rundquist brutálisan lerúgja ellenfelét. Rundquist figyelmeztetve.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Zedeganlar IK 53%, FC Hovsan 47%.
Zedeganlar IK - FC Hovsan 5:2

47 perc.
Pestka elcsípi az átadást. Pestka felíveli. Grabarz kifejeli a labdát. Hokeš birtokba veszi. Hokeš lő. A labda a kapufán csattan. Grabarz birtokba veszi. Grabarz nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát. Hokeš közeledik a labdához. Hokeš nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 6:2

50 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Ntalas gyorsan bedobja a labdát. Rundquist birtokba veszi. Rundquist lőttpasszt ad. Ntalas felíveli. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

56 perc.
Stožický fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Rundquist birtokba veszi. Rundquist fantasztikus passzt ad. Hokeš birtokba veszi. Hokeš nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát. Hokeš csap le a labdára először.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 7:2

58 perc.
Rundquist abban a pillanatban továbbteszi. Ntalas középre adja. Itt jön Haraháč, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Grabarz közeledik a labdához. Grabarz nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

59 perc.
Alepri kivágja a mezőnybe. Itt jön Stožický, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Ntalas kifejeli a labdát. Hokeš közeledik a labdához. Hokeš lő. Alepri megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

69 perc.
Rundquist birtokba veszi. Rundquist felíveli. Grabarz közeledik a labdához. Grabarz lefordul és lő... Alepri kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 8:2

72 perc.
Rundquist közeledik a labdához. Rundquist egyből továbbteszi. Krobot középre adja. Hokeš birtokba veszi. Hokeš nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri kiüti a labdát. Hokeš közeledik a labdához. Hokeš lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 9:2

73 perc.
Alami csap le a labdára először. Alami abban a pillanatban továbbteszi. Grabarz csap le a labdára először. Grabarz lő. Alepri kétségbeesetten kap a labda után. Kapufa.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 10:2

75 perc.
Haraháč középre adja. Stoppani birtokba veszi. Nuri buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Nuri figyelmeztetve. Stoppani összeesik fájdalmában, le kell cserélni. Stoppani képtelen folytatni a játékot. Uszaty pályára lép. Rundquist be szeretné adni a büntetőterületre, röviden fut neki. Hokeš közeledik a labdához. Hokeš lefordul és lő... A kapus kiejti a labdát. Hokeš birtokba veszi. Hokeš lefordul és lő... A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 11:2

78 perc.
Alami egyenesen előrelövi a labdát. Nuri közeledik a labdához. Uszaty brutálisan lerúgja ellenfelét. Uszaty figyelmeztetve.

81 perc.
Hokeš kifejeli a labdát. Akif megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Grabarz csap le a labdára először. Grabarz nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 12:2

83 perc.
Rundquist birtokba veszi. Rundquist egyenesen előrelövi a labdát. Grabarz közeledik a labdához. Grabarz nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Alepri kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 13:2

84 perc.
Zárate abban a pillanatban továbbteszi. Haraháč közeledik a labdához. Grabarz birtokba veszi. Grabarz lefordul és lő... Alepri kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 14:2

87 perc.
Stanislavavičius tisztáz. Grabarz kifejeli a labdát. Ðelmaš bajban van a labdakezeléssel. Hokeš csap le a labdára először. Hokeš lő.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Zedeganlar IK - FC Hovsan 15:2

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Zedeganlar IK 31%, FC Hovsan 69%.
Zedeganlar IK - FC Hovsan 15:2