Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Dubrovno Dnepr طة
vhjghj Taktika Normal
58% Labdabirtoklás 42%
16% Támadás a térfeleken 84%
31 Kapuralövések 0
4 Szabálytalanságok 0
0 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 0
0 Lesek 1
44.4 átlagértékelés 20.6
poor Lövés weak
solid Passzolás poor
good Védekezés unsatisfactory


13 perc.
Naidzenau csap le a labdára először. Lidgate hátulról szerel. Lidgate magasan a légtérbe küldi. Gosselin birtokba veszi. Gosselin nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Ez közel volt.

15 perc.
Rabau felíveli. Naidzenau csap le a labdára először. Lidgate felíveli. Alköprü csap le a labdára először. Alköprü lefordul és lő...
Pár centin múlott.

18 perc.
Itt jön Zaikevich, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Kołacki közeledik a labdához. Kołacki abban a pillanatban továbbteszi. Alköprü birtokba veszi. Alköprü nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Micsoda lehetőség!

19 perc.
Jebelyan rosszul kezeli a labdát. Jebelyan elcsípi az átadást. Kołacki birtokba veszi. Kołacki középre adja. Alköprü beleteszi a fejét. Kazulin kiüti a labdát.

21 perc.
Aszer hátulról szerel. Aszer középre adja. Rabau megpróbálja lekezelni a labdát. Hidi birtokba veszi. Hidi lefordul és lő... A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

23 perc.
Itt jön Alköprü, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Gosselin közeledik a labdához. Gosselin egyből továbbteszi. Fränti birtokba veszi. Fränti középre adja.
Pár centin múlott.

24 perc.
Fränti bedobja a labdát. Kołacki közeledik a labdához. Kołacki középre adja. Alköprü csukafejest hajt végre. Kazulin hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát. Kapufa.

27 perc.
Jebelyan fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Fränti birtokba veszi. Fränti fantasztikus passzt ad. Itt jön Alköprü, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Alköprü lefordul és lő... A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát. Kazulin megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

28 perc.
Fränti fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Kołacki bajban van a labdakezeléssel. Rasol`ka birtokba veszi. Gosselin csap le a labdára először. Gosselin felíveli. Kazulin megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

29 perc.
Bedobás. Kołacki fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Gosselin közeledik a labdához. Gosselin középre adja. Alköprü csukafejest hajt végre. A labda a kapufán csattan.
Ez közel volt.

34 perc.
Jebelyan középre adja. Kazulin fantasztikus passzt ad. Bedobás. Fränti fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Kołacki magasan a légtérbe küldi.
Pár centin múlott.

38 perc.
Makalovich rosszul kezeli a labdát. Kołacki közeledik a labdához. Kołacki abban a pillanatban továbbteszi. Itt jön Alköprü, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Alköprü nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Micsoda lehetőség!

39 perc.
Kołacki elcsípi az átadást. Kołacki abban a pillanatban továbbteszi. Gosselin egyenesen előrelövi a labdát. Hidi csap le a labdára először. Hidi lefordul és lő... A kapus kiejti a labdát.

42 perc.
Kołacki középre adja. Gosselin közeledik a labdához. Gosselin abban a pillanatban továbbteszi. Fränti közeledik a labdához. Fränti felíveli.
Pár centin múlott.

43 perc.
Itt jön Alköprü, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Rabau középre adja. Naidzenau bajban van a labdakezeléssel. Jebelyan középre adja. Chyndarau felíveli.
Micsoda lehetőség!

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Dubrovno Dnepr 8%, طة 92%.
Egyik csapat sem tudta megtörni a jeget.
Dubrovno Dnepr - طة 0:0

48 perc.
Kołacki megpróbál passzolni. Alköprü bajban van a labdakezeléssel. Rabau csap le a labdára először. Alköprü elcsípi az átadást. Alköprü lefordul és lő... Kazulin ujjheggyel tolja ki a labdát.

50 perc.
Makalovich bajban van a labdakezeléssel. Fränti középre adja. Alköprü birtokba veszi. Alköprü lefordul és lő... A labda a kapufán csattan.
Micsoda lehetőség!

52 perc.
Kołacki közeledik a labdához. Zaikevich birtokba veszi. Kołacki elcsípi az átadást. Kołacki felíveli. Alköprü fejel.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Dubrovno Dnepr - طة 1:0

56 perc.
Chyndarau kifejeli a labdát. Gosselin bajban van a labdakezeléssel. Gosselin egyenesen előrelövi a labdát. Alköprü közeledik a labdához. Alköprü lő. Kapufa!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Dubrovno Dnepr - طة 2:0

58 perc.
Kushnir abban a pillanatban továbbteszi. Hidi közeledik a labdához. Hidi fantasztikus passzt ad. Alköprü közeledik a labdához. Alköprü nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Dubrovno Dnepr - طة 3:0

62 perc.
Hidi birtokba veszi. Hidi abban a pillanatban továbbteszi. Alköprü csap le a labdára először. Alköprü lő.
Pár centin múlott.

64 perc.
Kołacki egyenesen előrelövi a labdát. Gosselin egyenesen előrelövi a labdát. Alköprü csap le a labdára először. Alköprü nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Rabau megpróbálja lekezelni a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Dubrovno Dnepr - طة 4:0

66 perc.
Rasol`ka kifejeli a labdát. Pimakou megpróbálja lekezelni a labdát. Jebelyan magasan a légtérbe küldi. Kołacki birtokba veszi. Kołacki nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Kazulin megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül. Zaikevich rosszul kezeli a labdát. Kołacki csap le a labdára először. Kołacki nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Kazulin kiüti a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Dubrovno Dnepr - طة 5:0

69 perc.
Pimakou egyből továbbteszi. Bedobás. Jebelyan gyorsan bedobja a labdát. Kołacki rosszul kezeli a labdát. Kołacki középre adja. A labda a kapufán csattan.

71 perc.
Kazulin megpróbál passzolni. Jebelyan kifejeli a labdát. Gosselin fantasztikus passzt ad. Hidi közeledik a labdához. Hidi lő. Kazulin megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

90 perc.
Aszer hátulról szerel. Chyndarau egyenesen előrelövi a labdát. Gosselin csap le a labdára először. Gosselin lefordul és lő... Kazulin hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Dubrovno Dnepr - طة 6:0

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Dubrovno Dnepr 24%, طة 76%.
Dubrovno Dnepr - طة 6:0