Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Dinamo Pinsk biel1411
Normal Tàctiques Normal
48% Possessió 52%
54% Joc al propi camp 46%
6 Xuts 6
3 Faltes 0
0 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 0
0 Fores de joc 0
18.9 Qualificació mitjana 19.1
poor Qualificació xuts poor
poor Qualificació passades unsatisfactory
unsatisfactory Qualificació defensa poor


23 minut.
Skalazub hi arriba bé, la pilota serà seva. Rubinau corre cap a la pilota. Rubinau fa una passada a l`espai. Partasevich hi arriba bé, la pilota serà seva. Partasevich, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil!

28 minut.
Harczun es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Rubinau està ben situat per a jugar-la. Skalazub ha fet falta dins de l`àrea. Penal, penal, penal...! Rubinau s`ha fet mal en la topada. Esperem que no sigui important. Rubinau s`encararà amb el porter des del punt de penal. Després d`uns instants de concentració arrenca a córrer decidit a anotar. La pilota ha rebotat al pal.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Dinamo Pinsk - biel1411 0:1

29 minut.
Prylepa fa una passada a l`espai. Kastanevich corre cap a la pilota. Kastanevich la passa al primer toc. Charapanski està ben situat per a jugar-la. Charapanski xuta. Al Pal!
Això ha estat una bona ocasió de gol!

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Dinamo Pinsk 63%, biel1411 37%.
Dinamo Pinsk - biel1411 0:1

47 minut.
Partasevich s`ha lesionat, haurà de ser substituït. Pilatovich ha entrat al terreny de joc.

61 minut.
Kastanevich corre cap a la pilota. Kastanevich la passa al primer toc. Zmitrovicz fa una passada a l`espai. Makushonak corre cap a la pilota. Makushonak la passa al primer toc.
Ha fallat pels pèls.

71 minut.
Skalazub corre cap a la pilota. Kot hi arriba bé, la pilota serà seva. Kot prova de passar-la. Charapanski hi arriba bé, la pilota serà seva. Charapanski xuta. La pilota va alta i amb efecte, però no ha baixat prou i toca el travesser. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

79 minut.
Harczun, molt llest, intercepta la passada. Harczun prova de passar-la. Hulyaka hi arriba bé, la pilota serà seva. Prylepa, molt llest, intercepta la passada. Prylepa xuta. Rasolau prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans. Kazlavicki hi arriba bé, la pilota serà seva. Charapanski, molt llest, intercepta la passada. Charapanski, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Ha fallat pels pèls.

84 minut.
Charapanski passa la pilota envoltat de contraris. Kot està ben situat per a jugar-la. Charapanski, molt llest, intercepta la passada. Prylepa està ben situat per a jugar-la. Prylepa xuta.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Dinamo Pinsk 46%, biel1411 54%.
Dinamo Pinsk - biel1411 0:1