Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Man Utd Red Devils nikosapoel
4-5-1 Tàctiques Normal
58% Possessió 42%
21% Joc al propi camp 79%
33 Xuts 0
1 Faltes 1
1 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 0
0 Fores de joc 0
47.2 Qualificació mitjana 18.7
solid Qualificació xuts poor
very good Qualificació passades weak
average Qualificació defensa unsatisfactory


5 minut.
Kounnas corre cap a la pilota. Kounnas fa una passada a l`espai. Arghezi la toca amb penes i treballs. Arghezi xuta.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 1:0

6 minut.
Profiş fa una passada a l`espai. Pouros té dificultats per a controlar-la. Pouros la passa al primer toc. Arghezi corre cap a la pilota. Arghezi fa la mitja volta i xuta...
Això ha estat una bona ocasió de gol!

8 minut.
Kounnas la passa en llarg. Eziç la passa en llarg. Arghezi corre cap a la pilota. Arghezi xuta. Bendaşan es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 2:0

11 minut.
Kounnas està ben situat per a jugar-la. Kounnas fa una passada a l`espai. Pouros aixeca la pilota. Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi xuta. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

12 minut.
Hi va Kounnas, que no acaba de controlar la bola. Kounnas la colpeja, és una pilota elevada. Hi va Arghezi, que no acaba de controlar la bola. Arghezi fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 3:0

15 minut.
Arghezi ha pogut fer un cop de cap. Yalkut la toca amb penes i treballs. Eziç està ben situat per a jugar-la. Eziç la colpeja, és una pilota elevada. Arghezi aconsegueix ficar-hi el cap. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 4:0

18 minut.
Pouros corre cap a la pilota. Pouros passa la pilota envoltat de contraris. Kounnas corre cap a la pilota. Kounnas aixeca la pilota. Arghezi fa un cop de cap en planxa. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil!

22 minut.
Yalkut hi arriba bé, la pilota serà seva. Eziç li ha pres la pilota entrant per darrere. Eziç la passa en llarg. Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Bendaşan prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

25 minut.
Kounnas la colpeja, és una pilota elevada. Zorba ha pogut fer un cop de cap. Pouros intenta controlar-la amb el pit. Pouros centra, pilota dividida. Arghezi aconsegueix ficar-hi el cap. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil!

27 minut.
Hasan Demir hi arriba bé, la pilota serà seva. Eziç li ha pres la pilota entrant per darrere. Eziç prova de passar-la. Arghezi hi arriba bé, la pilota serà seva. Arghezi fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 5:0

28 minut.
Hi va Violaris, que no acaba de controlar la bola. Hasan Demir corre cap a la pilota. Arghezi ha fet la traveta a un rival. Això és falta! Advertència per a Arghezi. Serà targeta?

29 minut.
Azucas aixeca la pilota. Pouros està ben situat per a jugar-la. Pouros la passa al primer toc. Arghezi hi arriba bé, la pilota serà seva. Arghezi xuta. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

31 minut.
La pilota surt fora del camp. Eziç ha sacat de banda. Arghezi intenta controlar-la amb el pit. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Bendaşan intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 6:0

33 minut.
Kounnas centra, pilota dividida. Arghezi hi arriba bé, la pilota serà seva. Mitsidis ha fet la traveta a un rival. Això és falta! Arghezi s`ha fet un bon trau. Rebenta de dolor! La pilota no és gaire lluny de la porteria. Arghezi agafa embranzida, i xuta la pilota a rebentar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

37 minut.
Garpozis la toca amb penes i treballs. Eziç hi arriba bé, la pilota serà seva. Eziç prova de passar-la. Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Bendaşan desvia la pilota amb la punta dels dits.

38 minut.
Mitsidis aixeca la pilota. Fora de banda. Kounnas ha sacat de banda. Pouros aixeca la pilota. Arghezi fa un cop de cap en planxa. Bendaşan prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

43 minut.
Garpozis passa la pilota envoltat de contraris. Eziç hi arriba bé, la pilota serà seva. Eziç fa una passada a l`espai. Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi xuta.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

45 minut.
Zorba té dificultats per a controlar-la. Mitsidis aixeca la pilota. Pouros ha pogut fer un cop de cap. Arghezi la toca amb penes i treballs. Arghezi fa la mitja volta i xuta...
Això ha estat una bona ocasió de gol!

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Man Utd Red Devils 22%, nikosapoel 78%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

47 minut.
Høines té dificultats per a controlar-la. Nečajevas està ben situat per a jugar-la. Pasino prova de passar-la. Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi fa la mitja volta i xuta... Bendaşan prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.
Ha fallat pels pèls.

48 minut.
Eziç la colpeja, és una pilota elevada. Bendaşan prova de passar-la. Pasino ha pogut fer un cop de cap. Eziç corre cap a la pilota. Eziç, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

52 minut.
Kounnas ha sacat de banda. Pouros està ben situat per a jugar-la. Pouros aixeca la pilota. Eziç hi arriba bé, la pilota serà seva. Eziç fa la mitja volta i xuta...
Ha fallat pels pèls.

58 minut.
Garpozis hi arriba bé, la pilota serà seva. Chatziaros li ha pres la pilota entrant per darrere. Chatziaros prova de passar-la. Arghezi hi arriba bé, la pilota serà seva. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Ha fallat pels pèls.

60 minut.
Eziç està ben situat per a jugar-la. Eziç la toca amb l`empenya. Arghezi corre cap a la pilota. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Bendaşan fa una extraordinària estirada, però no hi arriba.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 8:0

62 minut.
Pastellides la toca amb l`empenya. La pilota surt fora del camp. Profiş serveix ràpidament de banda. Kounnas la colpeja, és una pilota elevada. Arghezi aconsegueix ficar-hi el cap. Bendaşan prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

63 minut.
Kounnas hi arriba bé, la pilota serà seva. Kounnas centra, pilota dividida. Arghezi la toca amb penes i treballs. Arghezi xuta. Bendaşan fa una extraordinària estirada, però no hi arriba. Ha rebotat al travesser.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 9:0

67 minut.
Pasino passa la pilota envoltat de contraris. Kounnas hi arriba bé, la pilota serà seva. Kounnas la passa al primer toc. Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi xuta. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 10:0

70 minut.
Chatziaros corre cap a la pilota. Garpozis li ha pres la pilota entrant per darrere. Garpozis fa una passada a l`espai. Arghezi corre cap a la pilota. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Al Pal! Hi va Zorba, que no acaba de controlar la bola. Arghezi corre cap a la pilota. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

72 minut.
Eziç està ben situat per a jugar-la. Eziç centra, pilota dividida. Arghezi hi arriba bé, la pilota serà seva. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 11:0

76 minut.
Giorgallas ha sacat de banda. Hi va Pastellides, que no acaba de controlar la bola. Pouros la passa en llarg. Arghezi hi arriba bé, la pilota serà seva. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 12:0

79 minut.
Mitsidis ha pogut fer un cop de cap. Garpozis la colpeja, és una pilota elevada. Hi va Zorba, que no acaba de controlar la bola. Arghezi corre cap a la pilota. Arghezi xuta. Bendaşan ha canviat miraculosament la trajectòria de la pilota.

84 minut.
Pouros prova de passar-la. Eziç corre cap a la pilota. Eziç passa la pilota envoltat de contraris. Pouros està ben situat per a jugar-la. Pouros la colpeja, és una pilota elevada. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil! Arghezi està ben situat per a jugar-la. Al Pal! Arghezi està ben situat per a jugar-la. Arghezi, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0

86 minut.
Eziç la passa al primer toc. Zorba corre cap a la pilota. Zorba la colpeja, és una pilota elevada. Eziç hi arriba bé, la pilota serà seva. Eziç centra, pilota dividida.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

87 minut.
Bendaşan fa una puntada forta endavant, cap al mig del camp. La pilota surt fora del camp. Garpozis ha sacat de banda. Eziç està ben situat per a jugar-la. Eziç aixeca la pilota.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Man Utd Red Devils 19%, nikosapoel 81%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0