Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Man Utd Red Devils nikosapoel
4-5-1 Taktika Normal
58% Labdabirtoklás 42%
21% Támadás a térfeleken 79%
33 Kapuralövések 0
1 Szabálytalanságok 1
1 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 0
0 Lesek 0
47.2 átlagértékelés 18.7
solid Lövés poor
very good Passzolás weak
average Védekezés unsatisfactory


5 perc.
Kounnas közeledik a labdához. Kounnas egyenesen előrelövi a labdát. Arghezi rosszul kezeli a labdát. Arghezi lő.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 1:0

6 perc.
Profiş egyenesen előrelövi a labdát. Pouros bajban van a labdakezeléssel. Pouros egyből továbbteszi. Arghezi közeledik a labdához. Arghezi lefordul és lő...
Micsoda lehetőség!

8 perc.
Kounnas fantasztikus passzt ad. Eziç fantasztikus passzt ad. Arghezi közeledik a labdához. Arghezi lő. Bendaşan reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 2:0

11 perc.
Kounnas csap le a labdára először. Kounnas egyenesen előrelövi a labdát. Pouros magasan a légtérbe küldi. Arghezi csap le a labdára először. Arghezi lő. A kapus kiejti a labdát.

12 perc.
Itt jön Kounnas, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Kounnas felíveli. Itt jön Arghezi, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Arghezi lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 3:0

15 perc.
Arghezi kifejeli a labdát. Yalkut rosszul kezeli a labdát. Eziç csap le a labdára először. Eziç felíveli. Arghezi beleteszi a fejét. A kapus kiejti a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 4:0

18 perc.
Pouros közeledik a labdához. Pouros abban a pillanatban továbbteszi. Kounnas közeledik a labdához. Kounnas magasan a légtérbe küldi. Arghezi csukafejest hajt végre. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

22 perc.
Yalkut birtokba veszi. Eziç hátulról szerel. Eziç fantasztikus passzt ad. Arghezi csap le a labdára először. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Bendaşan megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

25 perc.
Kounnas felíveli. Zorba kifejeli a labdát. Pouros mellre próbálja venni a labdát. Pouros középre adja. Arghezi beleteszi a fejét. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

27 perc.
Hasan Demir birtokba veszi. Eziç hátulról szerel. Eziç megpróbál passzolni. Arghezi birtokba veszi. Arghezi lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 5:0

28 perc.
Itt jön Violaris, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Hasan Demir közeledik a labdához. Arghezi buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Arghezi figyelmeztetve.

29 perc.
Azucas magasan a légtérbe küldi. Pouros csap le a labdára először. Pouros egyből továbbteszi. Arghezi birtokba veszi. Arghezi lő. A kapus kiejti a labdát.

31 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Eziç bedobja a labdát. Arghezi mellre próbálja venni a labdát. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Bendaşan kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 6:0

33 perc.
Kounnas középre adja. Arghezi birtokba veszi. Mitsidis buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Arghezi megsérült. A fájdalomtól majdnem sírva fakad! Nincs túl messze a kaputól a labda. Arghezi nekifut, és gyilkos erejű szabadrúgást hajt végre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

37 perc.
Garpozis rosszul kezeli a labdát. Eziç birtokba veszi. Eziç megpróbál passzolni. Arghezi csap le a labdára először. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Bendaşan ujjheggyel tolja ki a labdát.

38 perc.
Mitsidis magasan a légtérbe küldi. Bedobás. Kounnas bedobja a labdát. Pouros magasan a légtérbe küldi. Arghezi csukafejest hajt végre. Bendaşan megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

43 perc.
Garpozis abban a pillanatban továbbteszi. Eziç birtokba veszi. Eziç egyenesen előrelövi a labdát. Arghezi csap le a labdára először. Arghezi lő.
Ez közel volt.

45 perc.
Zorba bajban van a labdakezeléssel. Mitsidis magasan a légtérbe küldi. Pouros kifejeli a labdát. Arghezi rosszul kezeli a labdát. Arghezi lefordul és lő...
Micsoda lehetőség!

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Man Utd Red Devils 22%, nikosapoel 78%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 7:0

47 perc.
Høines bajban van a labdakezeléssel. Nečajevas csap le a labdára először. Pasino megpróbál passzolni. Arghezi csap le a labdára először. Arghezi lefordul és lő... Bendaşan megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.
Pár centin múlott.

48 perc.
Eziç felíveli. Bendaşan megpróbál passzolni. Pasino kifejeli a labdát. Eziç közeledik a labdához. Eziç nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Ez közel volt.

52 perc.
Kounnas bedobja a labdát. Pouros csap le a labdára először. Pouros magasan a légtérbe küldi. Eziç birtokba veszi. Eziç lefordul és lő...
Pár centin múlott.

58 perc.
Garpozis birtokba veszi. Chatziaros hátulról szerel. Chatziaros megpróbál passzolni. Arghezi birtokba veszi. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

60 perc.
Eziç csap le a labdára először. Eziç lőttpasszt ad. Arghezi közeledik a labdához. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Bendaşan hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 8:0

62 perc.
Pastellides lőttpasszt ad. Kirúgják az oldalvonalon túlra. Profiş gyorsan bedobja a labdát. Kounnas felíveli. Arghezi beleteszi a fejét. Bendaşan megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

63 perc.
Kounnas birtokba veszi. Kounnas középre adja. Arghezi rosszul kezeli a labdát. Arghezi lő. Bendaşan hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát. Kapufa.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 9:0

67 perc.
Pasino abban a pillanatban továbbteszi. Kounnas birtokba veszi. Kounnas egyből továbbteszi. Arghezi csap le a labdára először. Arghezi lő. A kapus kiejti a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 10:0

70 perc.
Chatziaros közeledik a labdához. Garpozis hátulról szerel. Garpozis egyenesen előrelövi a labdát. Arghezi közeledik a labdához. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Kapufa! Itt jön Zorba, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Arghezi közeledik a labdához. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Micsoda lehetőség!

72 perc.
Eziç csap le a labdára először. Eziç középre adja. Arghezi birtokba veszi. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 11:0

76 perc.
Giorgallas bedobja a labdát. Itt jön Pastellides, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Pouros fantasztikus passzt ad. Arghezi birtokba veszi. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 12:0

79 perc.
Mitsidis kifejeli a labdát. Garpozis felíveli. Itt jön Zorba, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Arghezi közeledik a labdához. Arghezi lő. Bendaşan beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

84 perc.
Pouros megpróbál passzolni. Eziç közeledik a labdához. Eziç abban a pillanatban továbbteszi. Pouros csap le a labdára először. Pouros felíveli. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát. Arghezi csap le a labdára először. Kapufa! Arghezi csap le a labdára először. Arghezi nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0

86 perc.
Eziç egyből továbbteszi. Zorba közeledik a labdához. Zorba felíveli. Eziç birtokba veszi. Eziç középre adja.
Ez közel volt.

87 perc.
Bendaşan kivágja a mezőnybe. Kirúgják az oldalvonalon túlra. Garpozis bedobja a labdát. Eziç csap le a labdára először. Eziç magasan a légtérbe küldi.
Micsoda lehetőség!

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Man Utd Red Devils 19%, nikosapoel 81%.
Man Utd Red Devils - nikosapoel 13:0