Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
CF Jurgisco Burton City
diamant Tàctiques Alveringem
55% Possessió 45%
34% Joc al propi camp 66%
15 Xuts 3
1 Faltes 3
0 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 1
2 Fores de joc 2
67.5 Qualificació mitjana 54.2
formidable Qualificació xuts average
outstanding Qualificació passades very good
formidable Qualificació defensa formidable


7 minut.
Bourbiaux hi arriba bé, la pilota serà seva. Bourbiaux la colpeja, és una pilota elevada. Vergaro corre cap a la pilota. Vergaro centra, pilota dividida. Raucher aconsegueix ficar-hi el cap.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
CF Jurgisco - Burton City 1:0

9 minut.
Lizák prova de passar-la. Raucher hi arriba bé, la pilota serà seva. Ghyse fa una falta brutal a l`adversari. Ghyse ha estat castigat amb targeta vermella per haver fet una falta esgarrifosa.

20 minut.
Guillou hi arriba bé, la pilota serà seva. Guillou aixeca la pilota. Valerie ha pogut fer un cop de cap. Raucher està ben situat per a jugar-la. Raucher, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

26 minut.
Vergaro hi arriba bé, la pilota serà seva. Vergaro passa la pilota envoltat de contraris. Valerie la passa en llarg. Raucher està ben situat per a jugar-la. Raucher xuta. Noodapera ha canviat miraculosament la trajectòria de la pilota.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: CF Jurgisco 39%, Burton City 61%.
CF Jurgisco - Burton City 1:0

53 minut.
Fren passa la pilota envoltat de contraris. Valerie fa una passada a l`espai. Ropśnik corre cap a la pilota. Ropśnik, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. La pilota ha rebotat al pal.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
CF Jurgisco - Burton City 2:0

58 minut.
Valerie la passa en llarg. Ropśnik hi arriba bé, la pilota serà seva. Vergaro corre cap a la pilota. Vergaro la colpeja, és una pilota elevada. Ropśnik aconsegueix ficar-hi el cap.
Ha fallat pels pèls.

72 minut.
Ropśnik corre cap a la pilota. Valerie corre cap a la pilota. Valerie la passa al primer toc. Fren corre cap a la pilota. Fren, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Ha fallat pels pèls.

75 minut.
Puis corre cap a la pilota. Răduleţ, molt llest, intercepta la passada. Răduleţ la colpeja, és una pilota elevada. Ropśnik està ben situat per a jugar-la. Ropśnik fa la mitja volta i xuta...
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

90 minut.
Fren corre cap a la pilota. Fren passa la pilota envoltat de contraris. Raucher està ben situat per a jugar-la. Raucher xuta. Noodapera fa una extraordinària estirada, però no hi arriba.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
CF Jurgisco - Burton City 3:0

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: CF Jurgisco 28%, Burton City 72%.
CF Jurgisco - Burton City 3:0