Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
CF Jurgisco Burton City
diamant Taktika Alveringem
55% Labdabirtoklás 45%
34% Támadás a térfeleken 66%
15 Kapuralövések 3
1 Szabálytalanságok 3
0 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 1
2 Lesek 2
67.5 átlagértékelés 54.2
formidable Lövés average
outstanding Passzolás very good
formidable Védekezés formidable


7 perc.
Bourbiaux birtokba veszi. Bourbiaux felíveli. Vergaro közeledik a labdához. Vergaro középre adja. Raucher beleteszi a fejét.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
CF Jurgisco - Burton City 1:0

9 perc.
Lizák megpróbál passzolni. Raucher birtokba veszi. Ghyse brutálisan lerúgja ellenfelét. Ghyse kiállítva egy meggondolatlan szabálytalanság után.

20 perc.
Guillou birtokba veszi. Guillou magasan a légtérbe küldi. Valerie kifejeli a labdát. Raucher csap le a labdára először. Raucher nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Ez közel volt.

26 perc.
Vergaro birtokba veszi. Vergaro abban a pillanatban továbbteszi. Valerie fantasztikus passzt ad. Raucher csap le a labdára először. Raucher lő. Noodapera beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: CF Jurgisco 39%, Burton City 61%.
CF Jurgisco - Burton City 1:0

53 perc.
Fren abban a pillanatban továbbteszi. Valerie egyenesen előrelövi a labdát. Ropśnik közeledik a labdához. Ropśnik nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A labda a kapufán csattan.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
CF Jurgisco - Burton City 2:0

58 perc.
Valerie fantasztikus passzt ad. Ropśnik birtokba veszi. Vergaro közeledik a labdához. Vergaro felíveli. Ropśnik beleteszi a fejét.
Pár centin múlott.

72 perc.
Ropśnik közeledik a labdához. Valerie közeledik a labdához. Valerie egyből továbbteszi. Fren közeledik a labdához. Fren nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

75 perc.
Puis közeledik a labdához. Răduleţ elcsípi az átadást. Răduleţ felíveli. Ropśnik csap le a labdára először. Ropśnik lefordul és lő...
Ez közel volt.

90 perc.
Fren közeledik a labdához. Fren abban a pillanatban továbbteszi. Raucher csap le a labdára először. Raucher lő. Noodapera hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
CF Jurgisco - Burton City 3:0

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: CF Jurgisco 28%, Burton City 72%.
CF Jurgisco - Burton City 3:0