Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
CF Jurgisco Burton City
diamant Tactiek Alveringem
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 54.2
formidable Schieten average
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Bourbiaux is nu in balbezit. Bourbiaux geeft een lange en hoge pass. Vergaro rent richting de bal. Vergaro geeft de bal voor. Raucher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Burton City 1:0

9e minuut.
Lizák probeert naar een medespeler te passen. Raucher is nu in balbezit. Ghyse maakt een afschuwelijke overtreding. Ghyse is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Guillou is nu in balbezit. Guillou geeft een hoge lob. Valerie kopt de bal weg. Raucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Raucher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vergaro is nu in balbezit. Vergaro passt de bal zonder na te denken. Valerie met een sublieme pass. Raucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Raucher schiet op doel. Noodapera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 39%, Burton City 61%.
CF Jurgisco - Burton City 1:0

53e minuut.
Fren passt de bal zonder na te denken. Valerie speelt de bal door. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Burton City 2:0

58e minuut.
Valerie met een sublieme pass. Ropśnik is nu in balbezit. Vergaro rent richting de bal. Vergaro geeft een lange en hoge pass. Ropśnik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Valerie rent richting de bal. Valerie passt de bal in één keer door. Fren rent richting de bal. Fren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Puis rent richting de bal. Răduleţ onderschept slim de pass. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Fren rent richting de bal. Fren passt de bal zonder na te denken. Raucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Raucher schiet op doel. Noodapera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Burton City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 28%, Burton City 72%.
CF Jurgisco - Burton City 3:0