Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Datum: 2019-05-19 17:52
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.02
  • Stadion: KABOEM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25696
KABOEM Racing Roeland
line1 Tactiek Outburst
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 69.1
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fagotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mara is nu in balbezit. Mara probeert naar een medespeler te passen. Tsiantakis rent richting de bal. Tsiantakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Brylski geeft een lange en hoge pass. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín geeft de bal voor. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Púas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Tsiantakis passt de bal zonder na te denken. Taşkınalper heeft problemen om de bal te vangen. Taşkınalper passt de bal met de wreef. Gahn rent richting de bal. Gahn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff passt de bal met de wreef. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper geeft de bal voor. Gahn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 0:1

13e minuut.
Djorkaeff speelt de bal door. Inworp. Bubeník met een snelle inworp. Maresca rent richting de bal. Maresca geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdoule rent richting de bal. Gdoule speelt de bal door. Tsiantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiantakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Djorkaeff met een sublieme pass. Daar is Bubeník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiantakis rent richting de bal. Tsiantakis draait met de bal, schiet en ... Púas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 0:2

25e minuut.
Dentinho passt de bal in één keer door. Lanni is nu in balbezit. Lanni passt de bal zonder na te denken. Maresca rent richting de bal. Maresca geeft de bal voor. Dobre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Taşkınalper passt de bal zonder na te denken. Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara met een sublieme pass. Tsiantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiantakis schiet op doel. Púas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fagotti heeft problemen om de bal te vangen. Tsiantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiantakis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brylski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 0:3

32e minuut.
Lanni passt de bal zonder na te denken. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho geeft een hoge lob. Ros Badia is nu in balbezit. Ros Badia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tsiantakis de bal onder controle te krijgen. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 0:4

35e minuut.
Gdoule passt de bal zonder na te denken. Daar is Mara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mara probeert naar een medespeler te passen. Tsiantakis rent richting de bal. Tsiantakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 0:5

40e minuut.
Petherbridge onderschept slim de pass. Petherbridge probeert naar een medespeler te passen. Vaara rent richting de bal. Vaara geeft een lange en hoge pass. Gahn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gerwazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerwazy met een sublieme pass. Dentinho probeert naar een medespeler te passen. Lanni rent richting de bal. Lanni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vaara geeft de bal voor. Gahn kopt de bal weg. Tsiantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiantakis schiet op doel. Púas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABOEM 53%, Racing Roeland 47%.
KABOEM - Racing Roeland 0:5

47e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Vaara speelt de bal door. Taşkınalper rent richting de bal. Tsiantakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiantakis schiet op doel. Púas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fagotti probeert naar een medespeler te passen. Vaara geeft een hoge lob. Tsiantakis rent richting de bal. Tsiantakis schiet op doel. Púas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gdoule geeft een hoge lob. Tsiantakis is nu in balbezit. Gahn is nu in balbezit. Tsiantakis rent richting de bal. Tsiantakis haalt uit met een fantastische trap. Púas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Dobre probeert naar een medespeler te passen. Dentinho geeft de bal voor. Köylüoğlu rent richting de bal. Köylüoğlu draait met de bal, schiet en ... Dobre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 1:5

63e minuut.
Taşkınalper speelt de bal door. Gdoule is nu in balbezit. Gdoule passt de bal met de wreef. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bubeník rent richting de bal. Taşkınalper verovert de bal door een tackle van achteren. Taşkınalper passt de bal zonder na te denken. Tsiantakis is nu in balbezit. Tsiantakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ros Badia rent richting de bal. Petherbridge onderschept slim de pass. Petherbridge passt de bal in één keer door. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ... Púas bokst de bal weg.

69e minuut.
Lanni probeert naar een medespeler te passen. Maresca rent richting de bal. Maresca speelt de bal door. Köylüoğlu rent richting de bal. Köylüoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff geeft de bal voor. Fagotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Púas neemt vlug de vrije trap. Lanni kopt de bal weg. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Köylüoğlu is nu in balbezit. Köylüoğlu geeft de bal voor. Dobre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mara speelt de bal door. Gahn heeft problemen om de bal te vangen. Tsiantakis rent richting de bal. Tsiantakis draait met de bal, schiet en ... Púas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KABOEM - Racing Roeland 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KABOEM 60%, Racing Roeland 40%.
KABOEM - Racing Roeland 1:6