Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
patsiaourka A.C. OMONOIA F.C.
5321 Tàctiques 3412
50% Possessió 50%
41% Joc al propi camp 59%
15 Xuts 6
1 Faltes 3
0 Targetes grogues 1
0 Targetes vermelles 0
0 Fores de joc 2
54.9 Qualificació mitjana 61.2
formidable Qualificació xuts very good
very good Qualificació passades solid
excellent Qualificació defensa excellent


1 minut.
Tamm està ben situat per a jugar-la. Tamm passa la pilota envoltat de contraris. Contreras està ben situat per a jugar-la. Contreras centra, pilota dividida. Becaj aconsegueix ficar-hi el cap. Miąskiewicz prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

3 minut.
Krajč centra, pilota dividida. Sauerteig ha pogut fer un cop de cap. Trosiński està ben situat per a jugar-la. Trosiński, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Garalà intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 1:0

6 minut.
Mauritz aixeca la pilota. Stouppas ha pogut fer un cop de cap. Desrousseaux té dificultats per a controlar-la. Becaj corre cap a la pilota. Becaj aixeca la pilota. Miąskiewicz prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

8 minut.
Malanovas li ha pres la pilota entrant per darrere. Malanovas fa una passada a l`espai. Trosiński corre cap a la pilota. Trosiński xuta. Garalà intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 2:0

9 minut.
Mauritz la passa al primer toc. Trosiński corre cap a la pilota. Trosiński prova de passar-la. Sauerteig corre cap a la pilota. Sauerteig xuta. Garalà toca la pilota amb el palmell de la mà.

11 minut.
Stouppas, molt llest, intercepta la passada. Fora de banda. Contreras es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Akçal està ben situat per a jugar-la. Akçal aixeca la pilota. La pilota va alta i amb efecte, però no ha baixat prou i toca el travesser.

24 minut.
La pilota surt fora del camp. Gois es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Antonello prova de passar-la. Gois corre cap a la pilota. Gois centra, pilota dividida. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

27 minut.
Trosiński corre cap a la pilota. Malanovas li ha pres la pilota entrant per darrere. Malanovas centra, pilota dividida. Šarović està ben situat per a jugar-la. Šarović, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Miąskiewicz prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

33 minut.
Tamm, molt llest, intercepta la passada. Tamm té dificultats per a controlar-la. Tamm la toca amb l`empenya. Santaroni està ben situat per a jugar-la. Santaroni, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Miąskiewicz ha canviat miraculosament la trajectòria de la pilota.

34 minut.
Sauerteig la colpeja, és una pilota elevada. Hi va De Franceschi, que no acaba de controlar la bola. Trosiński està ben situat per a jugar-la. Trosiński, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 3:0

39 minut.
Krajč corre cap a la pilota. Krajč la colpeja, és una pilota elevada. Trosiński està ben situat per a jugar-la. Trosiński fa la mitja volta i xuta... Garalà es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 4:0

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: patsiaourka 44%, A.C. OMONOIA F.C. 56%.
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 4:0

46 minut.
Gois s`ha lesionat, haurà de ser substituït. Güçlü ha entrat al terreny de joc.

46 minut.
La pilota surt fora del camp. Contreras ha sacat de banda. Akçal hi arriba bé, la pilota serà seva. Akçal la colpeja, és una pilota elevada. Becaj fa un cop de cap en planxa.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 4:1

50 minut.
Krajč la passa en llarg. Trosiński hi arriba bé, la pilota serà seva. Akçal corre cap a la pilota. Trosiński li ha pres la pilota entrant per darrere. Trosiński, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Garalà toca la pilota amb el palmell de la mà. Tamm corre cap a la pilota. L`àrbitre assistent ha assenyalat la cantonada. Krajč sacarà de córner. Centra la pilota a l`àrea. Trosiński salta i toca de cap.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 5:1

61 minut.
Dančišin la colpeja, és una pilota elevada. Tamm corre cap a la pilota. Tamm fa una passada a l`espai. Becaj hi arriba bé, la pilota serà seva. Becaj xuta.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

63 minut.
Contreras serveix ràpidament de banda. Akçal la passa en llarg. Mauritz està ben situat per a jugar-la. Mauritz la passa al primer toc. Becaj està ben situat per a jugar-la. Miąskiewicz prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

67 minut.
Cavalcante hi arriba bé, la pilota serà seva. Trosiński, molt llest, intercepta la passada. Akçal està ben situat per a jugar-la. Trosiński, molt llest, intercepta la passada. Trosiński xuta. Al Pal!

70 minut.
Rolim, molt llest, intercepta la passada. Rolim la colpeja, és una pilota elevada. Trosiński està ben situat per a jugar-la. Trosiński fa la mitja volta i xuta... Garalà intenta desesperadament atrapar-la.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 6:1

80 minut.
Stouppas corre cap a la pilota. Stouppas centra, pilota dividida. Šarović hi arriba bé, la pilota serà seva. Šarović, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 6:2

87 minut.
Mauritz aixeca la pilota. Stouppas està ben situat per a jugar-la. L`àrbitre ha xiulat la falta, Šarović ha fet una falta lletja, molt lletja. Advertència per a Šarović. Serà targeta?

88 minut.
El jugador que s`havia fet mal, Stouppas, es posa dempeus ràpidament. Sembla que s`ha recuperat! Stouppas sembla que centrarà cap a l`àrea , agafa un mica d`embranzida. Tamm intenta controlar-la amb el pit. Sauerteig corre cap a la pilota. Trosiński hi arriba bé, la pilota serà seva. Trosiński xuta. Garalà desvia la pilota amb la punta dels dits.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: patsiaourka 39%, A.C. OMONOIA F.C. 61%.
patsiaourka - A.C. OMONOIA F.C. 6:2