Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
itihad khribga AS.FAR
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Hadioud trapt de bal weg. Atocha rent richting de bal. Naji onderschept slim de pass. Naji geeft de bal voor. El Gharib probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Qassemi met een snelle inworp. Khatoui is nu in balbezit. Khatoui geeft een hoge lob. Daar is Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suleiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad khribga - AS.FAR 1:0

27e minuut.
El Gharib heeft problemen om de bal te vangen. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha is nu in balbezit. Suleiman rent richting de bal. Suleiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad khribga 38%, AS.FAR 62%.
itihad khribga - AS.FAR 1:0

47e minuut.
El Kinani verovert de bal door een tackle van achteren. El Kinani geeft een hoge lob. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nahimi speelt de bal door. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakid begaat een overtreding. Nakid krijgt een gele kaart.

60e minuut.
El Gharib speelt de bal door. Messi Lmaghrib is nu in balbezit. Messi Lmaghrib speelt de bal door. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
El Arabi passt de bal met de wreef. El Gharib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gharib speelt de bal door. Khatoui is nu in balbezit. Khatoui draait met de bal, schiet en ... Hadioud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
El Gharib geeft de bal voor. Inworp. Houta met een snelle inworp. Khatoui is nu in balbezit. Khatoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad khribga 54%, AS.FAR 46%.
itihad khribga - AS.FAR 1:0