Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Verein für Frieden & Fortschrit FC Hovsan
3-23-2_rev2 Tàctiques risk
52% Possessió 48%
58% Joc al propi camp 42%
6 Xuts 5
5 Faltes 0
1 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 0
3 Fores de joc 0
44.1 Qualificació mitjana 35.6
solid Qualificació xuts adequate
adequate Qualificació passades weak
adequate Qualificació defensa good


2 minut.
Kabel hi arriba bé, la pilota serà seva. Petera li ha pres la pilota entrant per darrere. Nuri hi arriba bé, la pilota serà seva. Nuri xuta. Kaliciak intenta agafar-la, no és fàcil.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hovsan 0:1

16 minut.
Giordemaina-Medici es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Zárate corre cap a la pilota. L`àrbitre ha xiulat la falta, Peppas ha fet una falta lletja, molt lletja. Zárate s`ha lesionat en la topada; ha estat un xoc brutal, pot ser que hagi de ser substituït. Zárate no podrà continuar jugant.

26 minut.
Petera li ha pres la pilota entrant per darrere. Petera centra, pilota dividida. Kubinszki corre cap a la pilota. Kubinszki, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. Galek fa una extraordinària estirada, però no hi arriba. Al Pal!

45 minut.
Alami està ben situat per a jugar-la. L`àrbitre ha xiulat la falta, Giordemaina-Medici ha fet una falta lletja, molt lletja. El jugador que s`havia fet mal, Alami, es posa dempeus ràpidament. Sembla que s`ha recuperat! Kubus ha entrat al terreny de joc.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Verein für Frieden & Fortschrit 60%, FC Hovsan 40%.
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hovsan 0:1

65 minut.
Śliwiński intenta agafar-la, no és fàcil. Spitz hi arriba bé, la pilota serà seva. Spitz la toca amb l`empenya. Oberbillig hi arriba bé, la pilota serà seva. Oberbillig xuta.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

76 minut.
La pilota es perd al fons. Poes ha entrat al terreny de joc. Galek ha penjat la pilota d`una puntada. Spitz ha pogut fer un cop de cap. Poes corre cap a la pilota. Poes, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!! És un partit igualat, el marcador mostra un empat!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hovsan 1:1

80 minut.
La pilota surt fora del camp. Gabbert ha entrat al terreny de joc. Bartkiewicz ha sacat de banda. Haraháč corre cap a la pilota. Subekti fa una falta brutal a l`adversari. Advertència per a Subekti. Serà targeta?

81 minut.
Bartkiewicz la toca amb penes i treballs. Bartkiewicz aixeca la pilota. Giordemaina-Medici ha pogut fer un cop de cap. Poes està ben situat per a jugar-la. Poes, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

83 minut.
Gabbert corre cap a la pilota. Gabbert aixeca la pilota. Piwoński hi arriba bé, la pilota serà seva. Poes li ha pres la pilota entrant per darrere. Poes fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hovsan 2:1

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Verein für Frieden & Fortschrit 56%, FC Hovsan 44%.
Verein für Frieden & Fortschrit - FC Hovsan 2:1