Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Katex FC Massana FC
Karvan Tactiek 130318-352
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten good
average Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Hurle de bal. Deaconescu onderschept slim de pass. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski geeft de bal voor. Pannarale maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Quirino heeft problemen om de bal te vangen. Çekiç rent richting de bal. Bródy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bródy krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Debbio geeft een hoge lob. Çekiç is nu in balbezit. Çekiç haalt uit met een fantastische trap. Iraizoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex FC - Massana FC 1:0

14e minuut.
Karpiuk is nu in balbezit. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk rent richting de bal. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Debbio geeft de bal voor. Inworp. Varlot met de inworp. Badaczewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pannarale passt de bal zonder na te denken. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski passt de bal in één keer door. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vəlisoy kopt de bal weg. Bródy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çekiç is nu in balbezit. Çekiç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katex FC 75%, Massana FC 25%.
Katex FC - Massana FC 1:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brodnicki komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tymianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymianek geeft een lange en hoge pass. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki geeft de bal voor. Çekiç springt en kopt de bal. Iraizoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Tymianek geeft een lange en hoge pass. Valehzadə kopt de bal weg. Axundov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpiuk rent richting de bal. Karpiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pannarale passt de bal in één keer door. Karpiuk is nu in balbezit. Karpiuk passt de bal met de wreef. Nośka is nu in balbezit. Nośka draait met de bal, schiet en ... Pais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Doeltrap. Ochmelka komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Del Debbio heeft problemen om de bal te vangen. Del Debbio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Badaczewski de bal onder controle te krijgen. Çekiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Katex FC - Massana FC 2:0

87e minuut.
Badaczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martín Carballo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Katex FC 68%, Massana FC 32%.
Katex FC - Massana FC 2:0