Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Tacin Fc Nuce Maga
Normal Tactiek 442rombo
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 33.4
unsatisfactory Schieten good
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sclano is nu in balbezit. Balašauskas is nu in balbezit. Sclano met een sublieme pass. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ramilov is nu in balbezit. Ramilov geeft de bal voor. Nadirov probeert de bal aan de voet te houden. İsayev bereikt de bal nog maar net als eerste. İsayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Schneider met een snelle inworp. Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nadirov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ramilov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İsayev is nu in balbezit. İsayev haalt uit met een fantastische trap. Klášterka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nadirov kan de bal niet met de borst controleren. Balašauskas is nu in balbezit. Nadirov onderschept slim de pass. Schneider onderschept slim de pass. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Nuce Maga 0:1

40e minuut.
Alxas rent richting de bal. Sepe verovert de bal door een tackle van achteren. Sepe speelt de bal door. Balašauskas is nu in balbezit. Balašauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Nuce Maga 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 59%, Nuce Maga 41%.
Tacin Fc - Nuce Maga 0:2

48e minuut.
Nəsirov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sclano rent richting de bal. Sclano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Claudini geeft een lange en hoge pass. Sclano geeft een lange en hoge pass. Quang Thái kopt de bal weg. Balašauskas is nu in balbezit. Balašauskas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Nuce Maga 0:3

60e minuut.
Veneziani geeft een hoge lob. Balašauskas kopt de bal weg. Daşdəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái onderschept slim de pass. Quang Thái schiet op doel. Səmədli bokst de bal weg. Balašauskas rent richting de bal. Balašauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tacin Fc - Nuce Maga 0:4

74e minuut.
Sepe passt de bal zonder na te denken. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái passt de bal zonder na te denken. Sclano is nu in balbezit. Sclano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rapela geeft een hoge lob. Balašauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəsirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəsirov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramilov met een snelle inworp. Alxas met een sublieme pass. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái schiet op doel. De bal raakt de paal. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
İsayev met een sublieme pass. Balašauskas is nu in balbezit. Orucov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balašauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schneider wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tacin Fc 52%, Nuce Maga 48%.
Tacin Fc - Nuce Maga 0:4