Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
AFC Austrian Black Knights LoopsAreBack
t3 Taktika backend
50% Labdabirtoklás 50%
26% Támadás a térfeleken 74%
41 Kapuralövések 2
0 Szabálytalanságok 0
0 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 0
0 Lesek 1
41.6 átlagértékelés 47
good Lövés adequate
average Passzolás good
average Védekezés good


1 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Mielniczek fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Aparicio közeledik a labdához. Aparicio megpróbál passzolni. Comeagă középre adja. Teufel beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

3 perc.
Mettomo birtokba veszi. Mettomo megpróbál passzolni. Flick csap le a labdára először. Flick lefordul és lő... Pulido Senderos reménytelenül dobja magát a labda után. Kapufa.
Ez közel volt.

5 perc.
Mielniczek elcsípi az átadást. Hangweirer hátulról szerel. Hangweirer megpróbál passzolni. Flick közeledik a labdához. Flick lefordul és lő... A kapus kiejti a labdát. Bruck birtokba veszi. Bruck lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 1:0

6 perc.
Bruck birtokba veszi. Bruck lőttpasszt ad. Dirmeier közeledik a labdához. Dirmeier lefordul és lő... Pulido Senderos kétségbeesetten kap a labda után.
Pár centin múlott.

10 perc.
Aparicio birtokba veszi. Aparicio megpróbál passzolni. Flick birtokba veszi. Flick lefordul és lő... Pulido Senderos kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 2:0

13 perc.
Kahrmann egyenesen előrelövi a labdát. Montandon megpróbálja lekezelni a labdát. Dirmeier birtokba veszi. Flick csap le a labdára először. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

15 perc.
Bruck gyorsan bedobja a labdát. Aparicio csap le a labdára először. Aparicio lőttpasszt ad. Flick birtokba veszi. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

16 perc.
Pulido Senderos megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Bruck közeledik a labdához. Bruck megpróbál passzolni. Flick csap le a labdára először. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 3:0

24 perc.
Todescato közeledik a labdához. Todescato fantasztikus passzt ad. Gecevski közeledik a labdához. Gecevski lő. Teufel hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 3:1

25 perc.
Kahrmann magasan a légtérbe küldi. Bruck kifejeli a labdát. Flick birtokba veszi. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 4:1

26 perc.
Hangweirer magasan a légtérbe küldi. Bruck kifejeli a labdát. Flick egyenesen előrelövi a labdát. Dirmeier közeledik a labdához. Dirmeier lő. Pulido Senderos megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül. A labda a kapufán csattan. Dirmeier közeledik a labdához. Dirmeier nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 5:1

34 perc.
Mielniczek fantasztikus passzt ad. Comeagă birtokba veszi. Comeagă megpróbál passzolni. Dirmeier birtokba veszi. Dirmeier nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

38 perc.
Aparicio gyorsan bedobja a labdát. Dirmeier megpróbál passzolni. Flick rosszul kezeli a labdát. Flick lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 6:1

44 perc.
Lobstein bedobja a labdát. Aparicio közeledik a labdához. Aparicio fantasztikus passzt ad. Flick csap le a labdára először. Flick lő. Pulido Senderos beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát. Bruck rosszul kezeli a labdát. Bruck lő.
Ez közel volt.

45 perc.
Bruck lőttpasszt ad. Flick rosszul kezeli a labdát. Flick lőttpasszt ad. Dirmeier közeledik a labdához. Dirmeier nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: AFC Austrian Black Knights 36%, LoopsAreBack 64%.
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 6:1

47 perc.
Dirmeier csap le a labdára először. Dirmeier egyenesen előrelövi a labdát. Flick birtokba veszi. Flick lő. Pulido Senderos hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 7:1

50 perc.
Aparicio közeledik a labdához. Aparicio megpróbál passzolni. Flick csap le a labdára először. Flick lefordul és lő... Pulido Senderos kétségbeesetten kap a labda után. A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát. Bruck közeledik a labdához. Bruck nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 8:1

52 perc.
Aparicio közeledik a labdához. Aparicio megpróbál passzolni. Flick birtokba veszi. Flick lő. Pulido Senderos reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 9:1

56 perc.
Montandon birtokba veszi. Aparicio közeledik a labdához. Aparicio egyenesen előrelövi a labdát. Flick csap le a labdára először. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos kiüti a labdát.

59 perc.
Comeagă kifejeli a labdát. Itt jön Lobstein, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Lobstein abban a pillanatban továbbteszi. Dirmeier közeledik a labdához. Dirmeier megpróbál passzolni. Pulido Senderos megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül. Flick csap le a labdára először. Flick lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 10:1

62 perc.
Montandon fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Dirmeier birtokba veszi. Aparicio fantasztikus passzt ad. Flick csap le a labdára először. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül. Dirmeier birtokba veszi. Dirmeier nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül. Flick közeledik a labdához. Flick lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 11:1

66 perc.
Dirmeier csap le a labdára először. Dirmeier megpróbál passzolni. Flick bajban van a labdakezeléssel. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Pulido Senderos reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 12:1

67 perc.
Mettomo csap le a labdára először. Mettomo lőttpasszt ad. Flick fantasztikus passzt ad. Dirmeier bajban van a labdakezeléssel. Dirmeier lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát. Flick csap le a labdára először. Flick lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 13:1

68 perc.
Gecevski megpróbál passzolni. Itt jön Comeagă, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Comeagă fantasztikus passzt ad. Az asszisztens a szögletzászlóra mutat. Hatalmas a tömörülés a kapu előterében. Aparicio elvégzi a szögletet. Pulido Senderos kiüti a labdát. Flick birtokba veszi. Flick nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 14:1

70 perc.
Bedobás. Aparicio bedobja a labdát. Dirmeier birtokba veszi. Dirmeier lő.
Pár centin múlott.

71 perc.
Montandon elcsípi az átadást. Montandon középre adja. Bruck kifejeli a labdát. Dirmeier csap le a labdára először. Dirmeier lő. A labda a kapufán csattan. Pulido Senderos kiüti a labdát. Dirmeier közeledik a labdához. Dirmeier nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 15:1

78 perc.
Kahrmann megpróbálja lekezelni a labdát. Mettomo birtokba veszi. Mettomo megpróbál passzolni. Flick közeledik a labdához. Flick lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

85 perc.
Mettomo elcsípi az átadást. Aparicio közeledik a labdához. Aparicio egyből továbbteszi. Flick közeledik a labdához. Flick lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

88 perc.
Kahrmann foga elvégezni a pontrúgást. Bruck kifejeli a labdát. Flick közeledik a labdához. Flick lő. Pulido Senderos kétségbeesetten kap a labda után.
Micsoda lehetőség!

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: AFC Austrian Black Knights 16%, LoopsAreBack 84%.
AFC Austrian Black Knights - LoopsAreBack 15:1