Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Burnout United Dunadan Rangers
links Taktika Bree v.11b
42% Labdabirtoklás 58%
63% Támadás a térfeleken 37%
3 Kapuralövések 19
3 Szabálytalanságok 0
1 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 0
4 Lesek 0
41.2 átlagértékelés 55.8
adequate Lövés formidable
good Passzolás very good
average Védekezés adequate


1 perc.
Pinga kifejeli a labdát. Dhaval felíveli. Dyrek kifejeli a labdát. Pasir közeledik a labdához. Pasir lő. Padrun megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

4 perc.
Özertem birtokba veszi. Bucher csap le a labdára először. Bucher megpróbál passzolni. Giallanza közeledik a labdához. Giallanza lefordul és lő... Chlebowski kiüti a labdát.

6 perc.
Bedoya rosszul kezeli a labdát. Dyrek közeledik a labdához. Pasir birtokba veszi. Pasir lefordul és lő... Padrun reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:1

7 perc.
Rahangmetan magasan a légtérbe küldi. Sóspataki bajban van a labdakezeléssel. Dhaval középre adja. Dyrek bajban van a labdakezeléssel. Dyrek lefordul és lő...
Pár centin múlott.

8 perc.
Sóspataki megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Dhaval megpróbál passzolni. Dyrek közeledik a labdához. Dyrek nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Padrun hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát. Kapufa.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:2

15 perc.
Gołota közeledik a labdához. Gołota felíveli. Pasir birtokba veszi. Pasir lefordul és lő... Padrun kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:3

17 perc.
Bedoya lőttpasszt ad. Itt jön Bucher, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Dhaval megpróbál passzolni. Dyrek csap le a labdára először. Dyrek lefordul és lő...
Ez közel volt.

22 perc.
Pasir birtokba veszi. Bedoya közeledik a labdához. Pasir elcsípi az átadást. Pasir lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:4

28 perc.
Berkovic csap le a labdára először. Berkovic felíveli. Özertem kifejeli a labdát. Dyrek csap le a labdára először. Dyrek nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Padrun beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

39 perc.
Özertem közeledik a labdához. Özertem fantasztikus passzt ad. Pasir rosszul kezeli a labdát. Özertem birtokba veszi. Özertem magasan a légtérbe küldi. A kapus kiejti a labdát. Özertem középre adja. Padrun beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Burnout United 68%, Dunadan Rangers 32%.
Burnout United - Dunadan Rangers 0:4

48 perc.
Spinu egyenesen előrelövi a labdát. Dhaval birtokba veszi. Dhaval középre adja. Dyrek közeledik a labdához. Dyrek lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

51 perc.
Bragangues kifejeli a labdát. Mazunyn rosszul kezeli a labdát. Dyrek birtokba veszi. Dyrek lő.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:5

57 perc.
Pasir közeledik a labdához. Özertem közeledik a labdához. Özertem lőttpasszt ad. Dyrek közeledik a labdához. Dyrek lefordul és lő... Padrun megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

70 perc.
Dhaval abban a pillanatban továbbteszi. Gołota csap le a labdára először. Gołota egyenesen előrelövi a labdát. Özertem csap le a labdára először. Özertem lő.
Ez közel volt.

76 perc.
Özertem fantasztikus passzt ad. Berkovic csap le a labdára először. Dyrek hátulról szerel. Dyrek lő. Padrun reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:6

77 perc.
Veil pályára lép.

80 perc.
Dhaval egyből továbbteszi. Bragangues birtokba veszi. Mazunyn buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Mazunyn figyelmeztetve.

86 perc.
Dhaval kifejeli a labdát. Pasir csap le a labdára először. Özertem fantasztikus passzt ad. Dyrek birtokba veszi. Dyrek lő. Kapufa!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Burnout United - Dunadan Rangers 0:7

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Burnout United 58%, Dunadan Rangers 42%.
Burnout United - Dunadan Rangers 0:7