Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Dátum: 2019-04-13 12:00
  • Bajnoki meccs: Friendly
  • Stadion: Moldova Arena
  • Időjárás: moderate clouds
    cool
  • Nézőszám: 15169
Moldova Hong Kong
nnnnn Taktika Bart3
52% Labdabirtoklás 48%
41% Támadás a térfeleken 59%
12 Kapuralövések 2
1 Szabálytalanságok 2
1 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 1
5 Lesek 3
67.8 átlagértékelés 61.6
outstanding Lövés solid
excellent Passzolás very good
excellent Védekezés outstanding


1 perc.
Bahnă gyorsan bedobja a labdát. Pîrgari közeledik a labdához. Lai Tung brutálisan lerúgja ellenfelét. Ez egyből piros, Lai Tung -t kiállította a játékvezető egy szörnyű szerelési kísérlet után! Lai Tung úgy tűnik szégyelli magát, amiért bajt hozott a csapatára.

7 perc.
Pîrgari kifejeli a labdát. Bahnă közeledik a labdához. Bahnă középre adja. Chişenco birtokba veszi. Chişenco nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

16 perc.
Wisdom Fofo hátulról szerel. Aghenie magasan a légtérbe küldi. Chişenco birtokba veszi. Chişenco lő. David kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Moldova - Hong Kong 1:0

30 perc.
Chak King egyenesen előrelövi a labdát. James birtokba veszi. Beleavschi brutálisan lerúgja ellenfelét. Beleavschi figyelmeztetve.

37 perc.
Bahnă közeledik a labdához. Man Fai buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Bahnă megsérült. A fájdalomtól majdnem sírva fakad! Guldea gyorsan elvégzi a szabadrúgást. Chişenco csukafejest hajt végre. David kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Moldova - Hong Kong 2:0

41 perc.
majd egy gyors passz, Yunlong megkísérli birtokba venni a játékszert. James magasan a légtérbe küldi. Wisdom Fofo csap le a labdára először. Siu Chee csap le a labdára először. Siu Chee nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Moldova 42%, Hong Kong 58%.
Moldova - Hong Kong 2:0

46 perc.
Pîslăraş pályára lép. Harabara pályára lép.

52 perc.
Les. Bahnă belesétált a lescsapdába. Iucicovschii pályára lép.

58 perc.
Bahnă fantasztikus passzt ad. Pîrgari csap le a labdára először. Pîrgari magasan a légtérbe küldi. Pîslăraş közeledik a labdához. Pîslăraş lő. David ujjheggyel tolja ki a labdát.

59 perc.
Itt jön Harabara, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Harabara kifejeli a labdát. Guldea közeledik a labdához. Guldea magasan a légtérbe küldi. Pîslăraş fejel. David megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

65 perc.
Bedobás. Pîrgari gyorsan bedobja a labdát. Bahnă középre adja. Pîslăraş fejel. David reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Moldova - Hong Kong 3:0

67 perc.
Zongjun magasan a légtérbe küldi. Palisus fantasztikus passzt ad. Dabija kifejeli a labdát. Pîslăraş birtokba veszi. Pîslăraş lefordul és lő... David beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

79 perc.
Wisdom Fofo elcsípi az átadást. Benzari magasan a légtérbe küldi. Itt jön Zongjun, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Pîslăraş csap le a labdára először. Pîslăraş lő. David kiüti a labdát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Moldova 41%, Hong Kong 59%.
Moldova - Hong Kong 3:0