Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Data: 2019-04-13 19:00
  • Partit de lliga: Friendly
  • Estadi: Colombia Arena
  • Clima: partly cloudy
    drizzle
  • Públic: 6906
Colombia Jamaica
ALE Tàctiques Sparta
63% Possessió 37%
40% Joc al propi camp 60%
6 Xuts 5
3 Faltes 1
2 Targetes grogues 0
1 Targetes vermelles 0
1 Fores de joc 6
72.7 Qualificació mitjana 67.2
formidable Qualificació xuts very good
incredible Qualificació passades formidable
outstanding Qualificació defensa very good


7 minut.
Figueroa ha pogut fer un cop de cap. Ferguson aixeca la pilota. Grijalba prova d`agafar-la. Byfield està ben situat per a jugar-la. Byfield fa la mitja volta i xuta... El porter no pot parar-la bé i la pilota li cau de les mans. Quin porter més tou!

9 minut.
Sinclair prova de passar-la. Byfield està ben situat per a jugar-la. Grijalba ha fet caure al rival expressament. Això és targeta, no? Advertència per a Grijalba. Serà targeta? Arango Gómez s`ha lesionat, haurà de ser substituït. Ocampo ha entrat al terreny de joc. Sinclair es disposa a servir des del punt on s`ha comès la infracció. Fandiño ha canviat miraculosament la trajectòria de la pilota.

11 minut.
Soto la passa al primer toc. Figueroa corre cap a la pilota. Figueroa la toca amb l`empenya. Quintanilla corre cap a la pilota. Quintanilla, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

28 minut.
Figueroa està ben situat per a jugar-la. Figueroa la passa en llarg. Quintanilla està ben situat per a jugar-la. Quintanilla, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Colombia - Jamaica 1:0

38 minut.
Figueroa fa una passada a l`espai. Ocampo fa una passada a l`espai. de la Calle està ben situat per a jugar-la. de la Calle fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Colombia - Jamaica 2:0

44 minut.
Figueroa la passa en llarg. Ocampo corre cap a la pilota. Ocampo la passa al primer toc. Soto corre cap a la pilota. Soto la colpeja, és una pilota elevada. Littlejohn toca la pilota amb el palmell de la mà. de la Calle està ben situat per a jugar-la. de la Calle fa la mitja volta i xuta... Al Pal!
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Colombia - Jamaica 3:0

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Colombia 35%, Jamaica 65%.
Colombia - Jamaica 3:0

57 minut.
Fora de banda. Phillips ha entrat al terreny de joc.

63 minut.
Byfield ha pogut fer un cop de cap. Simpson corre cap a la pilota. Grijalba ha fet falta dins de l`àrea. Penal, penal, penal...! Grijalba veu la segona targeta groga i, per tant, la vermella. Haurà d`abandonar el terreny de joc. Simpson s`ha fet mal en la topada. Esperem que no sigui important. Montero ha entrat al terreny de joc. Simpson fa efectiva la pena màxima, un xut enverinat. Fandiño desvia la pilota amb la punta dels dits.

71 minut.
La pilota es perd al fons. Toche ha entrat al terreny de joc.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Colombia 44%, Jamaica 56%.
Colombia - Jamaica 3:0