Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Utopia Hammers hfffdh
4-4-2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 19.5
incredible Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Nopens bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Foszmańczyk passt de bal zonder na te denken. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Napoleone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Cacoveanu geeft een hoge lob. Ortíz Mercado kopt de bal weg. Scholl heeft problemen om de bal te vangen. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Intzenhofer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cacoveanu de bal. Cacoveanu geeft de bal voor. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kļavis speelt de bal door. Cârstoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cârstoiu geeft de bal voor. Ortíz Mercado rent richting de bal. Ortíz Mercado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Napoleone trapt de bal weg van het doel. Kļavis speelt de bal door. Ortíz Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz Mercado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kuziel onderschept slim de pass. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Ortíz Mercado kopt de bal weg. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Napoleone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Drahovzal heeft problemen om de bal te vangen. Drahovzal met een sublieme pass. Scholl rent richting de bal. Rajski onderschept slim de pass. Rajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Abele de bal. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski draait met de bal, schiet en ... Napoleone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 1:0

16e minuut.
Kļavis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cacoveanu de bal. Cacoveanu geeft een hoge lob. Daar is Ortíz Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz Mercado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kļavis verovert de bal door een tackle van achteren. Kļavis passt de bal in één keer door. Ortíz Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz Mercado draait met de bal, schiet en ... Napoleone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 2:0

17e minuut.
Nopens probeert naar een medespeler te passen. Grunde heeft problemen om de bal te vangen. Rajski rent richting de bal. Rajski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Rajski met een sublieme pass. Mangold heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz Mercado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Drahovzal speelt de bal door. Cârstoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rajski de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Napoleone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 3:0

23e minuut.
Kuziel probeert naar een medespeler te passen. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu speelt de bal door. Rajski rent richting de bal. Rajski schiet op doel. Napoleone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kļavis rent richting de bal. Kļavis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ortíz Mercado passt de bal zonder na te denken. Rajski is nu in balbezit. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Mangold probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 4:0

27e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel geeft een lange en hoge pass. Rajski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 5:0

30e minuut.
Drahovzal probeert naar een medespeler te passen. Rajski probeert naar een medespeler te passen. Ortíz Mercado rent richting de bal. Ortíz Mercado schiet op doel. Napoleone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 6:0

32e minuut.
Cârstoiu passt de bal in één keer door. Ortíz Mercado is nu in balbezit. Kļavis rent richting de bal. Kļavis geeft de bal voor. Rajski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kļavis speelt de bal door. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ortíz Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortíz Mercado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 7:0

38e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Rajski passt de bal in één keer door. Kļavis speelt de bal door. Ortíz Mercado heeft problemen om de bal te vangen. Ortíz Mercado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mangold de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Drahovzal geeft een lange en hoge pass. Rajski kan de bal niet met de borst controleren. Scholl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski onderschept slim de pass. Rajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 8:0

41e minuut.
Foszmańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal met de wreef. Ortíz Mercado is nu in balbezit. Ortíz Mercado draait met de bal, schiet en ... Napoleone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Drahovzal speelt de bal door. Kļavis heeft problemen om de bal te vangen. Kļavis met een sublieme pass. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 9:0

43e minuut.
Nopens probeert naar een medespeler te passen. Paulsen geeft een hoge lob. Kļavis kopt de bal weg. Ortíz Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz Mercado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mangold met een harde bal richting middenveld. Kļavis kopt de bal weg. Rajski kan de bal niet met de borst controleren. Rajski haalt uit met een fantastische trap. Napoleone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 16%, hfffdh 84%.
Utopia Hammers - hfffdh 10:0

48e minuut.
Klungelig pakt Rajski de bal. Kļavis speelt de bal door. Klungelig pakt Ortíz Mercado de bal. Ortíz Mercado schiet op doel. Mangold probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 11:0

50e minuut.
Kuziel met de inworp. Drahovzal met een sublieme pass. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski schiet op doel. Napoleone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 12:0

54e minuut.
Puławski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rajski de bal. Scholl rent richting de bal. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel. Paal! Ortíz Mercado rent richting de bal. Ortíz Mercado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 13:0

56e minuut.
Ribéry speelt de bal door. Drahovzal geeft een lange en hoge pass. Daar is Mangold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mangold geeft een hoge lob. Inworp. Foszmańczyk met een snelle inworp. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Drahovzal geeft de bal voor. Kļavis kopt de bal weg. Scholl heeft problemen om de bal te vangen. Rajski rent richting de bal. Rajski draait met de bal, schiet en ... Paal! Kļavis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kļavis draait met de bal, schiet en ... Napoleone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kuziel passt de bal met de wreef. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 14:0

62e minuut.
Paulsen geeft een hoge lob. Cacoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu speelt de bal door. Rajski is nu in balbezit. Rajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kļavis rent richting de bal. Kļavis geeft een hoge lob. Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 15:0

63e minuut.
Nopens met een sublieme pass. Klungelig pakt Grunde de bal. Intzenhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz Mercado onderschept slim de pass. Ortíz Mercado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kuziel probeert de bal aan de voet te houden. Kuziel geeft de bal voor. Ortíz Mercado kopt de bal weg. Daar is Rajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 16:0

66e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Cacoveanu de bal. Cacoveanu geeft een hoge lob. Rajski heeft problemen om de bal te vangen. Rajski draait met de bal, schiet en ... Napoleone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kļavis passt de bal in één keer door. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu speelt de bal door. Daar is Rajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cârstoiu is nu in balbezit. Cârstoiu passt de bal zonder na te denken. Rajski is nu in balbezit. Rajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 17:0

72e minuut.
Hupe geeft de bal voor. Ortíz Mercado kopt de bal weg. Klungelig pakt Abele de bal. Rajski is nu in balbezit. Rajski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mangold rent richting de bal. Mangold geeft de bal voor. Foszmańczyk geeft de bal voor. Ortíz Mercado is nu in balbezit. Ortíz Mercado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cacoveanu passt de bal in één keer door. Nopens is nu in balbezit. Kļavis onderschept slim de pass. Kļavis geeft de bal voor. Ortíz Mercado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Drahovzal kopt de bal weg. Klungelig pakt Rajski de bal. Cacoveanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortíz Mercado de bal. Ortíz Mercado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kļavis speelt de bal door. Daar is Cacoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abele bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski verovert de bal door een tackle van achteren. Rajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cacoveanu geeft een hoge lob. Daar is Mangold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajski is nu in balbezit. Rajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 18:0

83e minuut.
Rajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajski geeft de bal voor. Ortíz Mercado is nu in balbezit. Ortíz Mercado haalt uit met een fantastische trap. Napoleone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utopia Hammers - hfffdh 19:0

84e minuut.
Puławski geeft een hoge lob. Paulsen kopt de bal weg. Kļavis probeert naar een medespeler te passen. Ortíz Mercado rent richting de bal. Ortíz Mercado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu geeft een hoge lob. Ortíz Mercado maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Rajski de bal. Rajski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Cârstoiu de bal. Cârstoiu geeft een hoge lob. Rajski kopt de bal weg. Ortíz Mercado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz Mercado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cacoveanu geeft een hoge lob. Ortíz Mercado heeft problemen om de bal te vangen. Paulsen rent richting de bal. Ortíz Mercado onderschept slim de pass. Ortíz Mercado geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utopia Hammers 15%, hfffdh 85%.
Utopia Hammers - hfffdh 19:0