Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
FC Chrüzbandriisser FC Wengia Beerodolensis
4 hinde2 före Taktika dad
53% Labdabirtoklás 47%
34% Támadás a térfeleken 66%
24 Kapuralövések 5
2 Szabálytalanságok 2
1 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
1 Lesek 0
58.8 átlagértékelés 55.9
incredible Lövés excellent
good Passzolás good
solid Védekezés excellent


2 perc.
Sirci fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Zala csap le a labdára először. Zala egyből továbbteszi. Pink csap le a labdára először. Pink nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 1:0

7 perc.
majd egy gyors passz, Vertovšek megkísérli birtokba venni a játékszert. Sirci birtokba veszi. Sirci egyenesen előrelövi a labdát. Wölfli birtokba veszi. Wölfli nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Kapufa!

9 perc.
Haldimann gyorsan bedobja a labdát. Luyaben csap le a labdára először. Pink hátulról szerel. Pink lő. Carnovale kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 2:0

14 perc.
Baubonne elcsípi az átadást. Von Ballmoos fantasztikus passzt ad. Pink csap le a labdára először. Pink lefordul és lő... Carnovale reménytelenül dobja magát a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 3:0

16 perc.
Sirci bedobja a labdát. Zala birtokba veszi. Zala egyből továbbteszi. Pink közeledik a labdához. Pink nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Carnovale beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát. Vertovšek mellre próbálja venni a labdát. Wölfli csap le a labdára először. Wölfli nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Carnovale kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 4:0

19 perc.
Sirci birtokba veszi. Sirci lőttpasszt ad. Wölfli csap le a labdára először. Wölfli lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 5:0

24 perc.
Muri csap le a labdára először. Muri felíveli. Itt jön Luyaben, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Pink birtokba veszi. Pink nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A kapus kiejti a labdát. Wölfli közeledik a labdához. Wölfli nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Carnovale kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 6:0

36 perc.
Zala rosszul kezeli a labdát. Rajnerman buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Zala megsérült. A fájdalomtól majdnem sírva fakad! Russi közelít a letett labdához. Rövid passzal próbálkozik. Libar kifejeli a labdát. Turkyilmaz rosszul kezeli a labdát. Pink birtokba veszi. Pink lefordul és lő...
Ez közel volt.

39 perc.
Baubonne hátulról szerel. Baubonne megpróbál passzolni. Von Ballmoos fantasztikus passzt ad. Wölfli birtokba veszi. Wölfli nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 7:0

43 perc.
Tuor felíveli. Níelsson közeledik a labdához. Von Ballmoos brutálisan lerúgja ellenfelét. Von Ballmoos figyelmeztetve.

44 perc.
Bodomov egyenesen előrelövi a labdát. Von Ballmoos közeledik a labdához. Von Ballmoos lőttpasszt ad. Pink csap le a labdára először. Pink nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Carnovale ujjheggyel tolja ki a labdát. Wölfli birtokba veszi. Wölfli nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 8:0

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: FC Chrüzbandriisser 27%, FC Wengia Beerodolensis 73%.
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 8:0

50 perc.
Haldimann birtokba veszi. Von Ballmoos hátulról szerel. Von Ballmoos egyenesen előrelövi a labdát. Pink birtokba veszi. Pink lefordul és lő... Carnovale beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

53 perc.
Wölfli megpróbál passzolni. Sirci fantasztikus passzt ad. Baubonne megpróbál passzolni. Itt jön Pink, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Pink lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

61 perc.
Dimou közeledik a labdához. Rajnerman csap le a labdára először. Jermini csap le a labdára először. Rauch hátulról szerel. Rauch nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Pár centin múlott.

66 perc.
Rajnerman birtokba veszi. Rajnerman egyből továbbteszi. Rauch közeledik a labdához. Rauch lefordul és lő... Steiner hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 8:1

69 perc.
Rajnerman birtokba veszi. Rauch birtokba veszi. Rajnerman közeledik a labdához. Rauch közeledik a labdához. Rauch lő. A kapus kiejti a labdát.

72 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Marcodona pályára lép.

73 perc.
Sirci közeledik a labdához. Sirci egyből továbbteszi. Wölfli birtokba veszi. Wölfli nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 9:1

79 perc.
Baubonne birtokba veszi. Baubonne egyből továbbteszi. Von Ballmoos fantasztikus passzt ad. Pink csap le a labdára először. Pink nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A kapus kiejti a labdát.

83 perc.
Dimou birtokba veszi. Baubonne csap le a labdára először. Dimou szabálytalankodik. Dimou figyelmeztetve.

89 perc.
Rajnerman közeledik a labdához. Marcodona közeledik a labdához. Marcodona abban a pillanatban továbbteszi. Dimou birtokba veszi. Dimou lefordul és lő...
Ez közel volt.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: FC Chrüzbandriisser 42%, FC Wengia Beerodolensis 58%.
FC Chrüzbandriisser - FC Wengia Beerodolensis 9:1