Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-06-09 18:24
  • Куп натпревар: Play-off
  • Стадион: Aliansplast Arena
  • Временски услови: no clouds
    warm
  • Гледачи: 21228
Dubrovno Dnepr Тайя
vhjghj Тактики Основа
60% Посед 40%
19% Игра на половината 81%
31 Шутирања 0
0 Прекршоци 1
0 Жолти картони 1
0 Црвени катони 0
3 Офсајди 1
35.6 просечна оценка 25.7
poor Шутирање average
adequate Додавање weak
solid Одбрана weak


2 минута.
Fränti ја уфрла топката. Kołacki ја прифати топката. Kołacki без многу размислување ја додава топката. Hidi ја прифати топката. Hidi имаше фантастичен обид. Lebiadok успеа да одбрани со врвот на прстите.
Тоа беше блиску.

2 минута.
Помошниот судија покажува дека треба да се изведе корнер. Hidi го изведе корнерот. Alköprü успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава. Haurylovich има проблеми со прифаќање на топката. Lebiadok се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

4 минута.
Kołacki ја освои топката од позади. Kołacki ја уфрла топката. Haurylovich ја прифати топката. Alköprü вешто го пресече додавањето. Alköprü имаше фантастичен обид. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

10 минута.
Alköprü имаше фантастичен обид. Еве го Haurylovich, има мали проблеми со прифаќање на топката. Gosselin ја прифати топката. Gosselin се врти и шутира... Топката се одби од градите на Haurylovich. Lebiadok ја избоксува топката далеку од својот гол.

17 минута.
Kołacki додава висока топка. Chyndarau добро одигра со глава. Gosselin успеа прв да стигне до топката. Gosselin шутира.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Dubrovno Dnepr - Тайя 1:0

20 минута.
Fränti успеа прв да стигне до топката. Fränti нафрлува. Hidi успеа прв да стигне до топката. Hidi лобува високо во воздухот. Топката се одби од градите на Alköprü. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.

23 минута.
Gosselin ја уфрла топката. Kołacki успеа прв да стигне до топката. Kołacki ја уфрла топката. Alköprü ја превзема контролата. Alköprü имаше фантастичен обид.
Неверојатна шанса!

27 минута.
Zhadzinski ја превзема контролата. Hidi ја прифати топката. Hidi додава висока топка. Zhadzinski се обидува да ја сокрие топката. Alköprü ја прифати топката.
Тоа беше блиску.

30 минута.
Zhadzinski ја прифати топката. Hidi вешто го пресече додавањето. Hidi се обидува да додаде. Alköprü ја прифати топката. Alköprü имаше фантастичен обид. Топката ја погоди пречката.
Тоа беше блиску.

31 минута.
Еве го Smanchyk, има мали проблеми со прифаќање на топката. Ramspek успеа прв да стигне до топката. Ramspek се обидува да додаде. Gosselin успеа прв да стигне до топката. Gosselin имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

34 минута.
Gosselin брзо ја додава топката. Hidi се обидува да додаде. Alköprü успеа прв да стигне до топката. Alköprü имаше фантастичен обид. Lebiadok се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Dubrovno Dnepr - Тайя 2:0

39 минута.
Lidgate нафрлува. Hidi ја прифати топката. Hidi ја уфрла топката. Alköprü ја прифати топката. Alköprü се врти и шутира...
Промашено за неколку сантиметри.

42 минута.
Fränti вешто го пресече додавањето. Fränti во од ја додава топката. Alköprü ја прифати топката. Alköprü имаше фантастичен обид. Lebiadok се фрла по топката, но ја промашува. Топката започна да се спушта, но не доволно, ја погоди пречката.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Dubrovno Dnepr 13%, Тайя 87%.
Dubrovno Dnepr - Тайя 2:0

46 минута.
Gosselin без многу размислување ја додава топката. Kołacki успеа прв да стигне до топката. Nabatau го сопна противникот. Тоа е прекршок! Nabatau е опоменат.

52 минута.
Fränti ја прифати топката. Kołacki ја превзема контролата. Kołacki неверојатно додава. Alköprü има проблеми со прифаќање на топката. Alköprü се врти и шутира... Lebiadok чудесно го смени правецот на топката. Alköprü успеа прв да стигне до топката. Alköprü шутира. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

60 минута.
Аут. Ziazulik влегува во игра. Zaiats влегува во игра.

61 минута.
Kołacki ја превзема контролата. Kołacki во од ја додава топката. Gosselin се обидува да додаде. Alköprü ја прифати топката. Alköprü имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

62 минута.
Aszer вешто го пресече додавањето. Aszer додава висока топка. Chyndarau ја прифати топката. Chyndarau се врти и шутира... Топката ја погоди пречката.

74 минута.
Lebiadok се обидува да додаде. Lidgate добро одигра со глава. Gosselin се обидува да додаде. Hidi има проблеми со прифаќање на топката. Hidi шутира.
Неверојатна шанса!

76 минута.
Zhadzinski има проблеми со прифаќање на топката. Zhadzinski брзо ја додава топката. Hidi ја уфрла топката. Alköprü ја прифати топката. Alköprü се врти и шутира... Lebiadok се обидuva да ја задржи топката, но таа му се излизга од рацете.

81 минута.
Aszer вешто го пресече додавањето. Aszer лобува високо во воздухот. Kołacki ја превзема контролата. Kołacki се врти и шутира... Lebiadok се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Dubrovno Dnepr - Тайя 3:0

82 минута.
Mankevich брзо ја додава топката. Chyndarau ја прифати топката. Chyndarau без многу размислување ја додава топката. Gosselin ја прифати топката. Gosselin додава висока топка.
Промашено за неколку сантиметри.

88 минута.
Kołacki ја превзема контролата. Kołacki неверојатно додава. Gosselin ја уфрла топката. Hidi ја превзема контролата. Hidi лобува високо во воздухот.
Промашено за неколку сантиметри.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Dubrovno Dnepr 25%, Тайя 75%.
Dubrovno Dnepr - Тайя 3:0