Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Dubrovno Dnepr Тайя
vhjghj Tactiek Основа
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.6 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Fränti speelt de bal door. Kołacki rent richting de bal. Kołacki passt de bal zonder na te denken. Hidi rent richting de bal. Hidi haalt uit met een fantastische trap. Lebiadok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hidi neemt de hoekschop. Alköprü springt en kopt de bal. Daar is Haurylovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebiadok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kołacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kołacki speelt de bal door. Haurylovich rent richting de bal. Alköprü onderschept slim de pass. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Alköprü haalt uit met een fantastische trap. Haurylovich heeft problemen om de bal te vangen. Gosselin rent richting de bal. Gosselin draait met de bal, schiet en ... Haurylovich kan de bal niet met de borst controleren. Lebiadok bokst de bal weg.

17e minuut.
Kołacki geeft een lange en hoge pass. Chyndarau kopt de bal weg. Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosselin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubrovno Dnepr - Тайя 1:0

20e minuut.
Fränti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fränti geeft de bal voor. Hidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidi geeft een hoge lob. Alköprü kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gosselin speelt de bal door. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki speelt de bal door. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zhadzinski is nu in balbezit. Hidi rent richting de bal. Hidi geeft een lange en hoge pass. Zhadzinski probeert de bal aan de voet te houden. Alköprü rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zhadzinski rent richting de bal. Hidi onderschept slim de pass. Hidi probeert naar een medespeler te passen. Alköprü rent richting de bal. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Smanchyk heeft problemen om de bal te vangen. Ramspek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramspek probeert naar een medespeler te passen. Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosselin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gosselin passt de bal in één keer door. Hidi probeert naar een medespeler te passen. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. Lebiadok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubrovno Dnepr - Тайя 2:0

39e minuut.
Lidgate geeft de bal voor. Hidi rent richting de bal. Hidi speelt de bal door. Alköprü rent richting de bal. Alköprü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Fränti onderschept slim de pass. Fränti passt de bal met de wreef. Alköprü rent richting de bal. Alköprü haalt uit met een fantastische trap. Lebiadok maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubrovno Dnepr 13%, Тайя 87%.
Dubrovno Dnepr - Тайя 2:0

46e minuut.
Gosselin passt de bal zonder na te denken. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabatau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nabatau krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Fränti rent richting de bal. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki met een sublieme pass. Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü draait met de bal, schiet en ... Lebiadok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Ziazulik komt het veld opgelopen. Zaiats komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki passt de bal met de wreef. Gosselin probeert naar een medespeler te passen. Alköprü rent richting de bal. Alköprü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aszer onderschept slim de pass. Aszer geeft een lange en hoge pass. Chyndarau rent richting de bal. Chyndarau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lebiadok probeert naar een medespeler te passen. Lidgate kopt de bal weg. Gosselin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Zhadzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhadzinski passt de bal in één keer door. Hidi speelt de bal door. Alköprü rent richting de bal. Alköprü draait met de bal, schiet en ... Lebiadok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Aszer onderschept slim de pass. Aszer geeft een hoge lob. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki draait met de bal, schiet en ... Lebiadok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dubrovno Dnepr - Тайя 3:0

82e minuut.
Mankevich passt de bal in één keer door. Chyndarau rent richting de bal. Chyndarau passt de bal zonder na te denken. Gosselin rent richting de bal. Gosselin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki met een sublieme pass. Gosselin speelt de bal door. Hidi is nu in balbezit. Hidi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dubrovno Dnepr 25%, Тайя 75%.
Dubrovno Dnepr - Тайя 3:0