Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Underdogs United Radecki
BUL_442W-SV v2 Tàctiques test7
54% Possessió 46%
44% Joc al propi camp 56%
12 Xuts 7
2 Faltes 2
1 Targetes grogues 0
0 Targetes vermelles 0
5 Fores de joc 1
68.9 Qualificació mitjana 64.1
formidable Qualificació xuts excellent
excellent Qualificació passades excellent
incredible Qualificació defensa very good


5 minut.
Requena la colpeja, és una pilota elevada. Monasso ha pogut fer un cop de cap. Hi va Puga, que no acaba de controlar la bola. Grosics està ben situat per a jugar-la. Grosics fa la mitja volta i xuta... Ha rebotat al travesser.

9 minut.
Ciarkowski, molt llest, intercepta la passada. Siladi ha pogut fer un cop de cap. Monasso intenta controlar-la amb el pit. Monasso fa la mitja volta i xuta...
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Underdogs United - Radecki 0:1

12 minut.
Kluzek la toca amb penes i treballs. Kluzek la colpeja, és una pilota elevada. Mateev hi arriba bé, la pilota serà seva. Mateev fa la mitja volta i xuta... David es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!! És un partit igualat, el marcador mostra un empat!
Underdogs United - Radecki 1:1

18 minut.
Niedźwiecki la toca amb el pit però li rebota malament. Niedźwiecki la passa al primer toc. Mateev està ben situat per a jugar-la. Mateev xuta. David es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Underdogs United - Radecki 2:1

19 minut.
Vutev passa la pilota envoltat de contraris. van der Tuyn està ben situat per a jugar-la. van der Tuyn la passa al primer toc. Bettiol corre cap a la pilota. Bettiol, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. David toca la pilota amb el palmell de la mà.

24 minut.
Chiţu la toca amb l`empenya. Kluzek corre cap a la pilota. Kluzek la toca amb l`empenya. Bettiol hi arriba bé, la pilota serà seva. Bettiol, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

38 minut.
Zbrzeźniak corre cap a la pilota. Zbrzeźniak aixeca la pilota. Hi va Ciarkowski, que no acaba de controlar la bola. Monasso està ben situat per a jugar-la. Monasso xuta. La pilota ha rebotat al pal.
Ha fallat pels pèls.

41 minut.
Mateev li ha pres la pilota entrant per darrere. Prieto ha fet la traveta a un rival. Això és falta! Mateev s`ha fet mal en la topada. Esperem que no sigui important. La pilota no és gaire lluny de la porteria. Kluzek agafa embranzida, i xuta la pilota a rebentar. Bettiol aconsegueix ficar-hi el cap.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

41 minut.
David fa una puntada forta endavant, cap al mig del camp. Kluzek ha pogut fer un cop de cap. Mateev està ben situat per a jugar-la. Mateev fa la mitja volta i xuta... David es llença desesperadament.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Underdogs United - Radecki 3:1

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Underdogs United 44%, Radecki 56%.
Underdogs United - Radecki 3:1

48 minut.
Requena aixeca la pilota. Monasso corre cap a la pilota. Ciarkowski està ben situat per a jugar-la. Monasso, molt llest, intercepta la passada. Monasso fa la mitja volta i xuta... Bełzowski toca la pilota amb el palmell de la mà. Grosics corre cap a la pilota. Grosics xuta.
GOOOOOOOOOOOOL!!!
Underdogs United - Radecki 3:2

50 minut.
Siladi està ben situat per a jugar-la. Siladi la toca amb l`empenya. Vutev té dificultats per a controlar-la. Bettiol li ha pres la pilota entrant per darrere. Bettiol, que té una fantàstica ocasió de marcar, provarà de xutar. El porter s`ha equivocat de ple, ha deixat escapar una pilota fàcil!

52 minut.
Vutev la colpeja, és una pilota elevada. Kluzek està ben situat per a jugar-la. van der Tuyn està ben situat per a jugar-la. van der Tuyn centra, pilota dividida. Mateev salta i toca de cap.
No ha entrat. Ho hauria pogut fer millor.

84 minut.
Niedźwiecki prova de passar-la. Requena hi arriba bé, la pilota serà seva. Chiţu fa una segada a les cames del rival i el deixa ben estès a terra. Advertència per a Chiţu. Serà targeta?

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Underdogs United 44%, Radecki 56%.
Underdogs United - Radecki 3:2