Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Chicas Bar F. C. CRUZ AZUL
porra Taktika FC 352
48% Labdabirtoklás 52%
56% Támadás a térfeleken 44%
9 Kapuralövések 13
3 Szabálytalanságok 1
2 Sárga lapok 0
0 Piros lapok 0
5 Lesek 2
35.7 átlagértékelés 32.8
average Lövés adequate
weak Passzolás weak
adequate Védekezés poor


9 perc.
Zádori egyenesen előrelövi a labdát. Garden birtokba veszi. Garden egyből továbbteszi. Gorząd közeledik a labdához. Gorząd nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Vicente kiüti a labdát.

17 perc.
Kocyba egyenesen előrelövi a labdát. Väyrynen csap le a labdára először. Väyrynen lőttpasszt ad. Buchetti birtokba veszi. Buchetti lő.
Micsoda lehetőség!

19 perc.
Peneş közeledik a labdához. Yate csap le a labdára először. Yate egyenesen előrelövi a labdát. Koc csap le a labdára először. Koc lő. A kapus óriási hibát vét, elveszít egy könnyű labdát.

21 perc.
Malburny megpróbál passzolni. Koc birtokba veszi. Koc egyből továbbteszi. Gorząd csap le a labdára először. Gorząd lő. Vicente kiüti a labdát. Koc birtokba veszi. Koc nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Chicas Bar - F. C. CRUZ AZUL 0:1

29 perc.
Cano bedobja a labdát. Peneş közeledik a labdához. Derdaś buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Derdaś figyelmeztetve.

35 perc.
Az asszisztens emeli a zászlóját. Gámez lesen van. Paydaş foga elvégezni a pontrúgást. Gorząd kifejeli a labdát. Koc csap le a labdára először. Koc nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Vicente megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

43 perc.
Peneş középre adja. Surdu megpróbálja lekezelni a labdát. Yate csap le a labdára először. Yate nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Chicas Bar - F. C. CRUZ AZUL 0:2

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Chicas Bar 64%, F. C. CRUZ AZUL 36%.
Chicas Bar - F. C. CRUZ AZUL 0:2

48 perc.
Biskupski felíveli. Awoad megpróbálja levenni ezt a nehéz labdát. Biskupski birtokba veszi. Awoad hátulról szerel. Awoad lefordul és lő...
Pár centin múlott.

56 perc.
Pintilei kifejeli a labdát. Surdu középre adja. Ibarra birtokba veszi. Buchetti elcsípi az átadást. Buchetti lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Chicas Bar - F. C. CRUZ AZUL 1:2

66 perc.
Kocyba közeledik a labdához. Kocyba magasan a légtérbe küldi. Biskupski birtokba veszi. Awoad hátulról szerel. Awoad lefordul és lő... Ibarra ujjheggyel tolja ki a labdát.

74 perc.
Az asszisztens emeli a zászlóját. Gámez lesen van. Paydaş gyorsan elvégzi a szabadrúgást. Gorząd birtokba veszi. Gorząd lő. Vicente hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Chicas Bar - F. C. CRUZ AZUL 1:3

77 perc.
Kirúgás. Trajanovski pályára lép.

81 perc.
Cano csap le a labdára először. Trajanovski hátulról szerel. Surdu brutálisan lerúgja ellenfelét. Surdu figyelmeztetve. A szabálytalanságot elszenvedő Trajanovski gyorsan feltápászkodik. Úgy tűnik nincs semmi baja! España pályára lép.

85 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Peneş fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Trajanovski közeledik a labdához. España birtokba veszi. España lő.
Pár centin múlott.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Chicas Bar 49%, F. C. CRUZ AZUL 51%.
Chicas Bar - F. C. CRUZ AZUL 1:3