Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Former pinky wynkys RTS Widzew Łódz
balance1 Tactiek M24FC4
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 58.7
average Schieten excellent
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Klijnjan is nu in balbezit. Hartford onderschept slim de pass. Francis speelt de bal door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hartford bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartford passt de bal zonder na te denken. Francis speelt de bal door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kääramees probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Francis geeft de bal voor. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:1

21e minuut.
Klijnjan probeert de bal aan de voet te houden. MacCartney probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Francis geeft de bal voor. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rae passt de bal met de wreef. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stamatoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rae wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Dziekanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziekanowski speelt de bal door. MacCartney probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae passt de bal met de wreef. Francis is nu in balbezit. Francis geeft een hoge lob. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Dziekanowski de bal onder controle te krijgen. Dziekanowski geeft de bal voor. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel. Galica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:2

36e minuut.
Duffie passt de bal zonder na te denken. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompany tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kompany krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hartford rent richting de bal. Hartford passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Francis geeft een hoge lob. Stamatoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis onderschept slim de pass. Francis geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:3

45e minuut.
Hartford onderschept slim de pass. Hartford met een sublieme pass. Klungelig pakt Francis de bal. Francis geeft de bal voor. Stamatoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Galica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Former pinky wynkys 78%, RTS Widzew Łódz 22%.
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:3

46e minuut.
Verhoeven komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Rae rent richting de bal. Rae geeft een hoge lob. Daar is Charciarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rae geeft een hoge lob. Kompany kopt de bal weg. Francis controleert de bal met de borst. Francis geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:4

55e minuut.
Dziekanowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Francis de bal. Francis geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski met een sublieme pass. Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Galica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Klungelig pakt Kompany de bal. Francis rent richting de bal. Francis geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Castellón komt het veld opgelopen. Śmiech komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kääramees geeft een lange en hoge pass. Papagiannakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rae speelt de bal door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Galica bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartford onderschept slim de pass. Hartford geeft een hoge lob. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:5

71e minuut.
MacCartney probeert naar een medespeler te passen. Hartford geeft een hoge lob. Francis geeft een hoge lob. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Galica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Allemann passt de bal zonder na te denken. Kompany probeert de bal aan de voet te houden. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... Galica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
MacCartney is nu in balbezit. MacCartney passt de bal in één keer door. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Galica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Dziekanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziekanowski speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Francis geeft een hoge lob. Stamatoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Former pinky wynkys 69%, RTS Widzew Łódz 31%.
Former pinky wynkys - RTS Widzew Łódz 0:6