Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-11-17 19:00
  • Лига натпревар: Liga V.144
  • Стадион: Aichel-Gdańsk Arena
  • Временски услови: moderate clouds
    warm
  • Гледачи: 17724
Aichel-Gdańsk F.C.Biadacz
352 Тактики henry
55% Посед 45%
56% Игра на половината 44%
9 Шутирања 26
2 Прекршоци 0
1 Жолти картони 0
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 1
46.5 просечна оценка 51.1
very good Шутирање formidable
very good Додавање excellent
average Одбрана good


3 минута.
Brandt ја уфрла топката. Komasiński некако успеа да ја прифати топката. Ribicki се обидува да додаде. da Silva Rosa ја превзема контролата. da Silva Rosa шутира. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег! Toktamış ја прифати топката. Toktamış се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 0:1

4 минута.
Knotowski успеа прв да стигне до топката. Gordillo се обидува да додаде. Ribicki има проблеми со прифаќање на топката. Ribicki додава висока топка. da Silva Rosa ја зафати топката со глава.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 0:2

9 минута.
Borzi се обидува да додаде. Еве го Jingrun, има мали проблеми со прифаќање на топката. Jingrun брзо ја додава топката. Borzi ја превзема контролата. Borzi се врти и шутира... Huber успеа да одбрани со врвот на прстите. Huber ја уфрла топката. Calewaert се обидува да додаде. da Silva Rosa некако успеа да ја прифати топката. da Silva Rosa шутира. Bojanowski ја избоксува топката далеку од својот гол.

13 минута.
Minovski успеа прв да стигне до топката. Minovski ја уфрла топката. Calewaert успеа прв да стигне до топката. Calewaert нафрлува. Toktamış ја зафати топката со глава.
Тоа беше блиску.

14 минута.
Knotowski ја превзема контролата. Calewaert ја освои топката од позади. Calewaert неверојатно додава. da Silva Rosa успеа прв да стигне до топката. da Silva Rosa се врти и шутира... Bojanowski чудесно го смени правецот на топката.

18 минута.
Toktamış во од ја додава топката. Еве го Calewaert, има мали проблеми со прифаќање на топката. Calewaert ја уфрла топката. da Silva Rosa ја превзема контролата. da Silva Rosa имаше фантастичен обид. Bojanowski успеа да одбрани со врвот на прстите.

22 минута.
Bury ја прифати топката. Calewaert вешто го пресече додавањето. Calewaert се обидува да додаде. Ribicki ја прифати топката. Ribicki имаше фантастичен обид. Bojanowski чудесно го смени правецот на топката.

23 минута.
Odolan успеа прв да стигне до топката. Odolan лобува високо во воздухот. Tischler добро одигра со глава. Jingrun некако успеа да ја прифати топката. Jingrun се врти и шутира...
Промашено за неколку сантиметри.

25 минута.
Odolan успеа прв да стигне до топката. Odolan лобува високо во воздухот. Borzi успеа прв да стигне до топката. Borzi се врти и шутира... Huber се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 1:2

27 минута.
da Silva Rosa добро одигра со глава. Calewaert неверојатно додава. Toktamış успеа прв да стигне до топката. Toktamış се врти и шутира... Bojanowski безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 1:3

30 минута.
Morales добро одигра со глава. Castano ја уфрла топката. Jingrun некако успеа да ја прифати топката. Jingrun се врти и шутира... Huber се фрла по топката, но ја промашува.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 2:3

31 минута.
Bury ја превзема контролата. Toktamış ја освои топката од позади. Toktamış брзо ја додава топката. da Silva Rosa успеа прв да стигне до топката. da Silva Rosa се врти и шутира... Bojanowski успеа да одбрани со врвот на прстите.

34 минута.
Топката е исфрлена надвор од теренот. Ribicki, брзо го изведе аутот. Calewaert ја прифати топката. Calewaert додава висока топка. da Silva Rosa ја зафати топката со глава. Голманот прави ужасна грешка, испуштa лесна топка.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 2:4

37 минута.
Gordillo нафрлува. Minovski добро одигра со глава. Calewaert ја уфрла топката. Toktamış ја превзема контролата. Toktamış имаше фантастичен обид. Bojanowski чудесно го смени правецот на топката. Топката започна да се спушта, но не доволно, ја погоди пречката.

40 минута.
Tischler ја превзема контролата. Tischler ја уфрла топката. Ribicki се обидува да додаде. Toktamış ја превзема контролата. Toktamış имаше фантастичен обид. Bojanowski чудесно го смени правецот на топката. da Silva Rosa ја превзема контролата. da Silva Rosa се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 2:5

44 минута.
Morales неверојатно додава. Ribicki ја уфрла топката. Calewaert неверојатно додава. Toktamış успеа прв да стигне до топката. Toktamış се врти и шутира... Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 2:6

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Aichel-Gdańsk 57%, F.C.Biadacz 43%.
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 2:6

48 минута.
Jingrun има проблеми со прифаќање на топката. Calewaert вешто го пресече додавањето. Calewaert лобува високо во воздухот. Toktamış успеа прв да стигне до топката. Toktamış шутира.
Промашено за неколку сантиметри.

49 минута.
Bojanowski ја изби топката далеку од голот. Gordillo добро одигра со глава. Calewaert неверојатно додава. da Silva Rosa ја прифати топката. da Silva Rosa шутира. Статива!

51 минута.
Knotowski брзо ја додава топката. Jingrun ја превзема контролата. Rüttgers ја превзема контролата. Jingrun вешто го пресече додавањето. Jingrun шутира.
Тоа беше блиску.

54 минута.
Morales без многу размислување ја додава топката. Petronio ја прифати топката. Petronio без многу размислување ја додава топката. Jingrun ја прифати топката. Jingrun се врти и шутира...
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 3:6

58 минута.
Топката се одби од градите на Borzi. Borzi неверојатно додава. Hoàng Trung ја превзема контролата. Jingrun ја освои топката од позади. Jingrun имаше фантастичен обид.
Промашено за неколку сантиметри.

59 минута.
Huber ја расчисти ситуацијата пред сопствениот гол. Bury добро одигра со глава. Rüttgers ја превзема контролата. Jingrun ја освои топката од позади. Jingrun имаше фантастичен обид. Голманот ја испуштa топката. Каков несмасен потег!

77 минута.
Ribicki ја уфрла топката. Еве го Toktamış, има мали проблеми со прифаќање на топката. Komasiński намерно го сопна противникот. Komasiński е опоменат.

78 минута.
Knotowski во од ја додава топката. Ribicki ја прифати топката. Ribicki додава висока топка. da Silva Rosa ја превзема контролата. da Silva Rosa имаше фантастичен обид. Bojanowski чудесно го смени правецот на топката.

79 минута.
Malicki лобува високо во воздухот. Аут. Ribicki ја уфрли топката во игра. Calewaert лобува високо во воздухот. da Silva Rosa успеа да скокне највисоко и да упати удар со глава.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 3:7

81 минута.
Minovski вешто го пресече додавањето. Minovski нафрлува. Malicki има проблеми со прифаќање на топката. Toktamış ја прифати топката. Toktamış шутира.
Неверојатна шанса!

88 минута.
Bury се обидува да прифати тешка топка. Ribicki ја уфрла топката. Еве го da Silva Rosa, има мали проблеми со прифаќање на топката. da Silva Rosa се врти и шутира... Bojanowski очајно се обидува да ја задржи топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 3:8

90 минута.
Топката е исфрлена надвор од теренот. Ribicki, брзо го изведе аутот. Calewaert успеа прв да стигне до топката. Calewaert лобува високо во воздухот. da Silva Rosa се нурна со глава по топката.
Неверојатна шанса!

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Aichel-Gdańsk 54%, F.C.Biadacz 46%.
Aichel-Gdańsk - F.C.Biadacz 3:8