Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Dátum: 2019-11-17 19:02
  • Bajnoki meccs: Liga V.179
  • Stadion: Creatives Arena
  • Időjárás: sparse clouds
    warm
  • Nézőszám: 17698
Creatives Sandecja United
git Taktika kks NS
48% Labdabirtoklás 52%
40% Támadás a térfeleken 60%
12 Kapuralövések 10
1 Szabálytalanságok 6
0 Sárga lapok 2
0 Piros lapok 0
0 Lesek 1
49.7 átlagértékelés 53.2
solid Lövés excellent
good Passzolás solid
very good Védekezés good


1 perc.
Kraounakis egyenesen előrelövi a labdát. Moros közeledik a labdához. Conlledo szabálytalankodik. Moros megsérült. A fájdalomtól majdnem sírva fakad! Nincs túl messze a kaputól a labda. Kofin nekifut, és gyilkos erejű szabadrúgást hajt végre.
Pár centin múlott.

4 perc.
Huras bajban van a labdakezeléssel. Nosović megpróbál passzolni. Pytlak birtokba veszi. Pytlak lefordul és lő... Girault hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Creatives - Sandecja United 0:1

9 perc.
Moros kifejeli a labdát. Conlledo középre adja. Pytlak mellre próbálja venni a labdát. Pytlak nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Girault hatalmasat vetődik, de nem éri el a labdát.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Creatives - Sandecja United 0:2

11 perc.
Conlledo birtokba veszi. Conlledo felíveli. Mandão birtokba veszi. Mandão lefordul és lő...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Creatives - Sandecja United 0:3

17 perc.
Czerniec fantasztikus passzt ad. Kofin közeledik a labdához. Kofin felíveli. Kiss birtokba veszi. Kiss nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre.
Micsoda lehetőség!

39 perc.
Dworzańczyk kifejeli a labdát. Czerniec közeledik a labdához. Czerniec abban a pillanatban továbbteszi. Kiss csap le a labdára először. Kiss lefordul és lő...
Ez közel volt.

42 perc.
Czerniec egyből továbbteszi. Kiss közeledik a labdához. Wala szabálytalankodik. Wala figyelmeztetve.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Creatives 40%, Sandecja United 60%.
Creatives - Sandecja United 0:3

46 perc.
Conlledo magasan a légtérbe küldi. Brito birtokba veszi. Brito felíveli. Pytlak birtokba veszi. Pytlak nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Kapufa!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Creatives - Sandecja United 0:4

60 perc.
Taffuri középre adja. Huras csap le a labdára először. Huras egyből továbbteszi. Mandão birtokba veszi. Mandão lő. Girault ujjheggyel tolja ki a labdát. Kapufa! Fenan csap le a labdára először. Kapufa!

65 perc.
Moros birtokba veszi. A játékvezető szabadrúgást ítél, Conlledo a bűnös. Moros megsérült az összecsapásban. Marinic pályára lép. Dafchev pályára lép. Taffuri közelít a letett labdához. Rövid passzal próbálkozik. Kiss rosszul kezeli a labdát. Kiss lefordul és lő... Szweda megpróbálja lekezelni a labdát.
Pár centin múlott.

67 perc.
Huras fantasztikus passzt ad. Pytlak közeledik a labdához. Marinic birtokba veszi. Marinic nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Girault kétségbeesetten kap a labda után. Kapufa!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
Creatives - Sandecja United 0:5

69 perc.
Czerniec felíveli. Ninoiu közeledik a labdához. Szweda buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Ninoiu megsérült az összecsapásban. Czerniec szeretné elvégezni a szabadrúgást. Macharski beleér a labdába, megváltoztatva ezzel annak útvonalát.

71 perc.
Kirúgják az oldalvonalon túlra. Bystrzanowski pályára lép. Fodrowski pályára lép.

76 perc.
Ninoiu megpróbál passzolni. Kiss közeledik a labdához. Fodrowski szabálytalankodik. Fodrowski figyelmeztetve.

80 perc.
Kraounakis közeledik a labdához. Nosović elcsípi az átadást. Nosović megpróbál passzolni. Marinic közeledik a labdához. Marinic lefordul és lő... Girault megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

82 perc.
Bystrzanowski fantasztikus passzt ad. Itt jön Nosović, akinek van egy kis problémája a labda kezelésével. Nosović abban a pillanatban továbbteszi. Huras birtokba veszi. Huras lefordul és lő...
Ez közel volt.

83 perc.
Marinic közeledik a labdához. Taffuri elcsípi az átadást. Brito birtokba veszi. Brito nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.

85 perc.
Bystrzanowski csap le a labdára először. Czerniec hátulról szerel. Czerniec fantasztikus passzt ad. Ninoiu közeledik a labdához. Ninoiu nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Macharski kiüti a labdát. A labda csavarodik, de nem eléggé, éppencsak súrolja a kapufát.

89 perc.
Dworzańczyk elcsípi az átadást. Dworzańczyk fantasztikus passzt ad. Szweda megpróbálja lekezelni a labdát. Kofin közeledik a labdához. Kofin nagyszerű kísérletet tesz a gólszerzésre. Kapufa. A kapus kiejti a labdát.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: Creatives 40%, Sandecja United 60%.
Creatives - Sandecja United 0:5