Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: [GAME] De weerwolven

2010-09-04 14:51:06
Ik ben flush, een 20-jarige zwaarden-maker afkomstig van "Je achterste", niet geboren maar wel getogen. Vanwege mijn beroep ben ik vooral bij de stoere helft van het dorp een nogal cool figuur. Mijn zwaardenwinkel ligt in het oosten van het dorp. Café's bezoek ik 's avonds wel eens, vooral café "De bruine dreef", ze noemen mij daar vaak: de ridder van de bruine dreef. Ik ben vrij zeker dat dit komt door mijn beroep. Ik ben heel expressief en ga graag met de mensen om!
(edited)
2010-09-04 15:02:18
Ik ben Pukk, de 36 jarige edelman van het dorp. Ik woon in het kasteel vlak buiten het dorp. Ik heb amper contact met de dorpelingen omdat ze denken dat ik mij met zwarte magie bezighou. De zeldzame keren dat ik in het dorp kom ben ik volledig gehuld in een zwart gewaad. Uiteraard ben ik niet populair in het dorp, dit omwille van mijn teruggetrokken leven en mijn vrekkigheid.
2010-09-04 15:04:47
tis gelijk op sokker, maar dan met zwarte magie ipv modknopjes...
2010-09-04 15:23:51
is it that obvious? :p
2010-09-04 15:28:54
I can see right through you, MacLanghe...It's a horrible talent :-(
2010-09-04 15:29:46
Ik ben Cerbus, een sociaal introvert persoon, werkloos, geen vrienden, en een eenzaat.
Ook heb ik last van insomnia en vertoef ik graag in het gezelschap van mijn huisdieren. De enige levende wezens die ik vertrouw. Ik kom zelden of nooit buiten, Eten bestel ik online en betaal ik met creditcard. Ik woon in de vuile buurt van de stad
2010-09-04 15:33:21
ik ben migias 40jaar geen vrouw en geen kinderen (wel minnaressen). een persoon die iedereen kent, en iedereen kent hem. Iedereen komt bij om advies te vragen aangezien ik in de toekomst kan kijken. Ik woon in het centrum van het dorp.
Ik ben Rubinho, geschatte leeftijd tussen 20,13 en 183,84. Als dorpsgek doe ik niets zinvols. Niemand wil mij kennen, maar iedereen kent mij toch. Het enige dat ik doe, is proberen om de rest hun geld af te troggelen. Ik woon overal, waar ik ook maar wil.
2010-09-04 16:51:22
Ik ben Horatio, 27 jaar en hoofd van het schipperskwartier "De Hoge Wegel". Ik ben vooral bekend bij de oudere generatie mannen in ons dorp. Dit omdat ik nogal vaak wordt omringd door een horde knappe vrouwen. Ik ga vaak op jacht in Oost-Europa met mijn schip. Mijn luxe residentie in "De Hoge Wegel" is dan ook maar 6 maanden per jaar bewoond.
2010-09-04 17:06:28
Ik ben Ko Nijn, een geïmmigreerde Hollandse ladyboy. De vrouwen kennen mij als een knappe dandy overdag, de mannen kennen mij als het lekker beest dat 's nachts 230€/1/2 uur vraagt. Ik ben al vaak in aanraking gekomen met justitie, maar werd wel telkens netjes betaald door de rechters. Het geslacht De Pauw is het mooiste dat ik ooit gezien heb. Ik heb de ergerlijke gewoonte om iedere post af te sluiten met 'doei!'
Doei!
2010-09-04 17:32:36
Ik doe ook mee :)
2010-09-04 17:37:35
Ik ben Pico Coppens, een 45-jarige drugsverslaafde uit Turnhout. De laatste tijd ben ik vooral bezig met kamperen, mijzelf drogeren en in het openbaar urineren. Hierdoor kom ik vaak in aanvaring met de plaatselijke autoriteiten. Momenteel verblijf ik op het dorpsplein, maar waarschijnlijk zal ik weldra noodgedwongen moeten verhuizen.
@ Alle niet-West-Vlamingen: kijk eens wat er in de uitleg staat:

Kortom: ze hebben dat daar niet slecht gezien, in West-Vlaanderen

IK ben Jekke, een bijna 23 jarige bakkerszoon. Ik bak dan ook vaak mijn broodjes bruin. Voorts ben ik bekend als dj van de plaatselijke Discotheek ' De Oude muziekdoos ' waar ik de recente schijven aan elkaar mix. Tevens speel ik graag met ballen, het liefst met voetballen en het vrouwlijk schoon. Ik ben altijd bereid om met de andere dorpgenoten een pint te gaan pakken in het enige cafe in't dorp ' Cafe Alleman ' om er over de gebeurtenissen te praten. Adios
2010-09-04 18:21:36
Ik ben Carnivale, een net 18 jaar geworden zoon van de plaatselijke miljardair. Mijn entourage noemt mij de mannelijke Paris Hilton van de omstreken. Grof wild voor de lokale paparazzi, maar van zaken die verder gaan als pintelieren heb ik geen kaas gegeten. Werken staat niet in mijn supercoole woordenboek, ik plunder gewoon met de rekening van paps als voornaamste slachtoffer. Mijn vrije tijd (ik heb alleen maar vrije tijd) spendeer ik heel nauwgezet. Ofwel zit ik 'In de Put' ofwel zit ik 'In de Problemen'. Deze zijn mijn twee lievelingscafés in onze buurt. En tot slot: I like dogs who fit in my purse!
2010-09-04 18:58:49
Ik ben Lekkerbek, de immers sluwe gauwdief uit het dorp Kaaskerke. Helaas ben ik al enkele dagen op de vlucht want ik sta gealarmeerd. Hoewel de rijken zich zowat hebben georganiseerd om ons de 'kleine rottige schavuiten' te pakken te krijgen zijn we toch steeds door de mazen van het net geglipt. Mijn inkomsten bestaan uit niets minder dan de dikke portefeuille van de rijken. Die zien we goed zitten. Al zit het ons niet altijd mee , vorige maand bij het beroven van een hoeve liepen we in een hinderlaag. Ze sloten ons op in de schuur en staken deze in brand gelukkig is het merendeel nog kunnen ontsnappen dankzij onze hoofdman.