Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: »[U21] Všetko okolo národného tímu U21

2019-04-12 19:29:22
Nikoho som pri výber hráčov nešetril a naše nastavenia proti Kamerunu sú tieto:

Zostava

1 Félix Velák GK
2 Gašpar Hajmal MID
3 Radoslav Woscek DEF
4 Bohdan Fedorčák DEF
5 Igor Edrek MID
6 Dominik Kľúčovský MID
7 Vojtech Katulčík MID
8 Viktor Winter MID
9 Radovan Hálka ATT
10 Oto Vanga ATT
11 Zdenko Fuzák ATT

12 Juraj Jevtsák GK
13 Emil Kriška DEF
14 Norbert Budiš MID
15 Ernest Uram MID
16 Vlastimil Krídlo ATT

Špeciálne nastavenia
Priamy kop: nedefinované
Penalta: Zdenko Fuzák

Príkazy zmien

Min. Podmienka / Akcia
1' červená karta alebo strata hráča
Dominik Kľúčovský na pozíciu 2
1' červená karta alebo strata hráča
Dominik Kľúčovský na pozíciu 3
1' červená karta alebo strata hráča
Dominik Kľúčovský na pozíciu 4
1' červená karta alebo strata hráča
Dominik Kľúčovský na pozíciu 5
1' červená karta alebo strata hráča
Viktor Winter na pozíciu 6
1' červená karta alebo strata hráča
Radovan Hálka na pozíciu 8
45' vždy
Emil Kriška na pozíciu 4
70' vždy
Vlastimil Krídlo na pozíciu 9
75' vždy
Norbert Budiš na pozíciu 7

80' vyhrávanie najmenej o 1 gól
Zmeniť taktiku na Doplnková taktika
(edited)
2019-04-12 21:05:43
Tak zápas Galov a Vikingov máme za sebou, remíza 1-1. Podľa štatistík to vyzerá na vyrovnaný zápas, ale díval som sa naň a Frantíci boli o dosť nebezpečnejší a hlavne vyzerali byť oveľa rýchlejší na dosť veľa postoch.. Dáni v prvom polčase sa skoro vôbec nedostávali do šancí, hoci snahu útočiť bolo na nich vidieť. Nevedeli často prekonávať rýchlosť Francúzskych obrancov, zatiaľ čo Francúzsky útočníci často prešprintovali Dánsku obranu ako nič.

Dáni v skutočnosti však dali až 2 goly, ten prvý však neplatil pre ofsajd. Možno to bola aj len prihrávka z diaľky čo skončila v sieti, ťažko povedať. Oba Dánske goly boli strelami z diaľky a až po Dánskom vyrovnaní v druhom polčase začali byť Dáni porovnateľne nebezpečný a dokázali sa dostávať cez Francúzsku obranu. Akoby zrazu Frantíkom začala dochádzať kondička .. Sem tam sa im podaril dokonca aj nejaký brejk v poslednej štvrtine zápasu. V posledných desiatich minútach mohli oba tímy strhnúť víťazstvo na svoju stranu po samostatných únikoch a obrovských šanciach.


Toto je Francúzsky útočník, ktorý bol dnes na striedačke a do zápasu sa nedostal. Pred pár dňami bol viditeľný tuším v inzerátoch ... V budúcnosti by som ho chcel kúpiť, ale to má čas aj sezonu, alebo koľko.

Yohann Henri

neuspokojivá [2] kondícia tragický [0] brankár
excelentná [10] rýchlosť neuspokojivý [2] obranca
neuveriteľná [13] technika dobrý [7] tvorca hry
neuspokojivé [2] prihrávanie brilantný [14] útočník
2019-04-12 21:35:14
Zopár článkov o Kamerunskom futbale či iných veciach: ---->

Kamerunská himna:
Ó Kamerune, kolébko našich předků







Smutný koniec Kamerunčana: Zabil ho predmet hodený z tribúny.


Zaujímavosti po prípravnom dueli SR - Kamerun.

Kamerun verzus USA. Kto dá za jedlo najviac?.


2019-04-12 23:43:42
Utocnik pekny,ale nema kondicku a chcelo by to trochu obrany
2019-04-13 08:53:59
Dnes ráno som objednal na Facebooku reklamné miesto pre sokker na 10 dní v cene 10 eur. Je to moja prvá kúpená reklama, skôr taký test, lebo skôr či neskôr si budem kupovať reklamu na podporu vlastných stránok dúfam a tak som si to chcel vyskúšať.

Reklama na sokker sa bude zobrazovať ľuďom na Facebooku, ktorý tam hrajú športové hry alebo sledujú futbalové stránky na Fb. Propagovaná reklama sa pôvodne nachádza na mojej Fb stránke, ale Fb by ju mal zobrazovať ľuďom hocikde, tak som zvedavý či ich to bude presmerovávať na moju Fb stránku, alebo priamo na sokker.

Reklamu mi ešte neschválili a prebieha jej kontrola, ale mala by byť schválená bez problémov.

Tu je video o nej, potom ako som ju objednával.


(edited)
2019-04-13 10:20:43
Ten Uruguajský tréner ma nasral. Pred mesiacom či kedy sme sa cez poštu dohodli na priateláku a keď už máme možnosť poslať pozvánky, tak on si odklikne zápas z niekym druhým. Teraz aby som zase písal kopu ľuďom a posielal kopu pozvánok. Dement, čo si to nepoznačuje...
2019-04-13 11:49:23
:( co narobis... napis to na medzinarodne forum niekoho urcite najdes....
2019-04-14 16:51:08
Nas matatcorp ktory trenuje Honkong to zachranil. -----> http://sokker.org/team/teamID/460

Precital si to tu a poslal mi pozvanku. Inak napadlo ma, ze funkcia Narodneho trenera by mohla byt aj platena. Co keby ste mi kazdy z Vas raz tyzdenne poslali nejaku sumu?:-) ... Dajme tomu 100 eur od kazdeho za vitazny tyzden, 50 € za remizovy a tak asi 20 ak prehrame.

Jako ja som za :-D
2019-04-17 14:38:17
ked prehras,tak nam kazdemu posles po 20 ecek? dobre chapem :DDD
2019-04-19 20:43:44
Žiadne prehry už nebudú. Darmo sa tešíš :). No dnes proti Hong Kongu to bol nečakane zaujímavý zápas. Známku sme mali o 10 bodov vyššiu, lebo som sa pozabudol pri čítaní jednej knihy a nestihol som nastaviť hráčov z U19 tak ako som plánoval. Niečo som síce pomenil, ale iba toľko koľko som stihol za posledných 15 minút pred zápasom.

Preto sme nemali nastavené ani viaceré príkazy v taktike a zápas sme odohrali len 3 hráčmi v zadu. Približne v 24 minúte boli totiž vylúčený 2 hráči, jeden na našej strane a druhý od súpera.

V zostave pred zápasom bola iba jedna zmena. Jeden zranený hráč na lavičke bol nahradený iným, a v zápase sme mali iné striedania ako minule. Druhú taktiku sme nepoužili a tak teraz výpis zobrazuje taktiku akou hrávame všetky zápasy skoro počas asi 80-tich minút.

Prvý polčas bol pre mňa šokom. Náš manažér Matatcorp čo ich trénuje ma takticky vynuloval dá sa povedať. Dostávali sme sa síce do bojom vydretého tlaku, ale vždy iba na krátku chvíľu kým nedošlo k našej strele. Tá letela skoro vždy mimo bránu a vzápätí náš súper po kraji ihriska rýchlym brejkom vyviezol loptu kusisko od svojej brány kde ju podržal a vytvoril si ozaj kvalitné šance.

Prvý gol dali oni, a z vyrovnanej hry som začal byť tak prekvapený, že som už chcel na forum napísať, že dnes nás čaká nečakané prekvapenie. Šance boli totiž na oboch stranách, ibaže naše vydreté snahou o tlak ktorý nie a nie si udržať dlhodobo. Súper sa naopak dostával cez celé ihrisko často k našiemu vápnu a do šancí jednoducho na ale 3-4 prihrávky a rýchlo ako blesk. Mi sme na to potrebovali tipujem aj 7 či 8 prihrávok kým sme prešli celé ihrisko. Našťastie sme do polčasu dali vyrovnávajúci gol.... a o vyrovnanej hre svedčí aj hra na polovici: Slovensko 49%, ....Hong Kong 51%.

Druhá polovica zápasu začala našim 2 násobným striedaním a všetko sa zmenilo. Náš pokus o tlak sa nekončil strelou mimo, ale skoro vždy golom. Súper potom musel v polke ihriska rozohrávať a mi sme mu okamžite loptu brali a zase pridali nový gol. a tak stále dokola. Naši hráči hrali síce celý zápas rovnakou taktikou, ale v druhom polčase sme mali prechod do útoku oveľa rýchlejší a efektívnejší až som sa nestačil diviť a vyhrali sme ho 7-0.

Štatistika tohoto polčasu (hra na polovici): Slovensko 32%, Hong Kong 68%.

celkovo:



Odkaz na zápas:

http://sokker.org/comment/matchID/35486722




2019-04-21 20:22:47
Nabudúce proti Kamerunu máme isté 3 body ak budeme hrať rovnako útočne ako doteraz. Ale minulý zápas proti Hong Kongu kde po vylúčených obrancoch museli hrať oba tímy len s 3 hráčmi vzadu ma ťahá k tomu aby som vyskúšal zahrať aj proti Kamerunu len s 3 hráčmi v zadu a toho štvrtého použil na to aby sme ešte dominantnejšie ovládli súperovu polovicu.

V prvom polčase sme hrali na africkej polke 69% a v tej druhej 75%. Nemám to úplne skontrolované v každom zápase, ale mne sa zdá, že v druhom polčase sme boli v každom zápase ofenzívnejší ako v tom prvom. Kamerun mal vtedy 4 strely, dal 1 gol a 9 dostal. Jako určite tak budeme hrať s tými 3 hráčmi v zadu, ale asi aj v tomto zápase zostaneme verný 2 taktikám na 1 zápas. Na 2 taktiky z mojím vlastným tímom nehrávam skoro nikdy a začal som to pravidelne používať až pri reprezentácii a páči sa mi to. Totálne to totiž zmení priebeh zápasu a mávam pocit ako keby som sa díval na 2 celkom odlišné zápasy, v duchu som tomu dal aj názov že valíme jak dvojtakt. Nie je to však také jednoduché ako to na prvý pohľad vyzerá. Dosť to totiž skomplikuje nastavenie príkazov k zápasu, že ako si hráči pomenia pozície pri zmene taktík a navyše to aj skomplikuje striedania. Ale ozaj sa mi to zapáčilo a skôr či neskôr si prečíslujem aj vlastné taktiky, aby aj môj tím mohol takto hrávať, lebo pripadá mi to ako keby sme hrali 2 zápasy v jednom.


(edited)
2019-04-23 14:31:57
Na skúšku zakúpená reklama pre Sokker dnes ráno na faceboku vyprašala a toto sú jej štatistiky:

Za 10 dní reklamu videlo 7577 ľudí a kliklo na ňu 153 ľudí. Celkovo to napokon vyšlo ako predražené, lebo Facebook teda dostal za každé kliknutie 7 centov. Keby sa to s tou reklamou uskutočnilo na Google, tak neviem ako dlho by to trvalo kým by sa vymíňalo tých 10 € čo som na to použil, ale tam je možnosť určiť si vlastnú cenu za 1 kliknutie, napríklad aj len 1 cent. Bolo by to zrejme teda 7 krát lacnejšie a navyše za tých 10 € by sme nemali na reklamu kliknutú len 153 krát, ale 1000. (lebo nastavil by som 1 cent za 1 kliknutie.)

No zase naša reklama by sa nezobrazovala ľuďom ako prvá v poradí, lebo iný čo by si taktiež u google kúpili reklamnú plochu, ale boli by googlu ochotný zaplatiť za každé kliknutie viacej než mi, tak ich reklama by mala kúpenú lepšiu pozíciu. Takže ich reklama by skôr pohltila tých 10 €, ale aj skôr by zaúčinkovala, no bola by aj drahšia.


klikni pre zväčšenie....

(edited)
(edited)
2019-04-23 22:03:44
Tak som rozmýšľal, že keby sme sa viacerý dohodli, že požiadame adminov nech nám dajú funkciu propagátorov a budeme mať plusko zadarmo. Potom by sme každý tých ušetrených svojich 10 € radšej investovali a kúpili reklamu pre sokker na google.

Za jediných 10€ je to istých 1000 kliknutí na reklamu, to znamená za tú sumu je to 1000 ľudí čo bude rozmýšľať či sa sem registruje, alebo nie. A mi by sme to ako keby ani neplatili zo svojho, lebo plusko by sme mali na oplátku zadarmo...

Je to jednoduché, len musíme nabrať odvahu a chuť sa do toho pustiť. Pridá sa niekto??

2019-04-24 23:21:03
+1
2019-04-25 19:50:06
Toto budem riešiť až na konci sezony, ja mám ešte platné plusko na 2 mesiace. Kto by nechcel sám robiť reklamu na google jednoducho môže na mojich stránkach zaplatiť bankovou kartou a poslať peniaze mne.
2019-04-26 20:15:08
Takže, kvalifikácia sa nám dnešným kolom dostala do svojej druhej polovici a v nej sme nastúpili proti najslabšiemu tímu našej skupiny. Kamerunu. Moje nastavenia predzápasom boli boj s časom a to až do posledných sekúnd, lebo vždy si to nechávam na deň zápasu, aby bolo možné vybrať tých najlepších hráčov. Stihol som myslím všetko nastavenia boli tieto. ostatné veci zo zápasu napíšem v ďalšom príspevku ..

Slovensko U21 - Cameroun U21

Zostava
1 Félix Velák GK
Zadný rad
2 Emil Kriška DEF
3 Radoslav Woscek DEF
4 Bohdan Fedorčák DEF
5 Gašpar Hajmal MID

Stredná línia
6 Dominik Kľúčovský MID
7 Norbert Budiš MID
8 Viktor Winter MID

Ofenzívny rad
9 Radovan Hálka ATT
10 Oto Vanga ATT
11 Zdenko Fuzák ATT

Lavička
12 Juraj Jevtsák GK
13 Vladislav Ceglár DEF
14 Vojtech Katulčík MID
15 Ernest Uram MID
16 Roland Hoško ATT


Špeciálne nastavenia
Priamy kop: nedefinované
Penalta: Zdenko Fuzák


Príkazy zmien
Min. Podmienka / Akcia
1' červená karta alebo strata hráča
Vladislav Ceglár na pozíciu 2
1' červená karta alebo strata hráča
Vladislav Ceglár na pozíciu 3
1' červená karta alebo strata hráča
Vladislav Ceglár na pozíciu 4
1' červená karta alebo strata hráča
Vladislav Ceglár na pozíciu 5

45' vždy
Vojtech Katulčík na pozíciu 7
45' vždy
Roland Hoško na pozíciu 9


Taktika
46' vždy
Zmeniť taktiku na Doplnková taktika
55' prehrávanie najmenej o 1 gól
Zmeniť taktiku na Základná taktika
60' remíza alebo prehrávanie
Zmeniť taktiku na Základná taktika
80' vyhrávanie najviac o 1 gól
Zmeniť taktiku na Základná taktika

(edited)