Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

GYAKApersie [107791]

Owner: TITI

Joined: 2010-09-08 Language: Magyar

Last matches:
Friendly ufhcsTC -:- GYAKApersie

Megye I.04 Égbenjáró Ejtőernyőzők 2:0 GYAKApersie

Sokkerinfó: Történelmet írt Persie csapata Magyarországon

2022-12-08 17:58

Gratulálunk, nem volt egyszerű a vége!
- Köszönjük a bajnokcsapat nevében! Ha valaki azt mondja nekem szezon elején, hogy 21 meccs után 17!! győzelemmel és 2 döntetlennel állunk és reális veszély van arra, hogy az utolsó fordulóban bukjuk a bajnokságot, akkor valszeg kinevetem..

Márpedig ez volt..
- Igen, elég lett volna egy 1 gólos vereség is és 2-ak vagyunk, hiába volt parádés a csapat egész évben..

Köszönhetően többek között az utolsó előtti fordulóban játszott vagyis nem játszott Szabolcsi rangadónak..
-Nehéz erre mit mondani és nem is akarok ebbe belemenni most.. a meccs választ adott erre és az atmoszféra ami fogadta a vendégcsapatot.. borítékolható volt a balhé.. nem tudom hibáztatni a szurkolóimat.. Pár perccel később kellett kezdeni nézőtéri rendbontás miatt, ami persze a vendégeknek szólt..

Feszült meccs volt, hiszen Önt is elküldték a kispadról a meccs vége fele, mi történt?
- Igen, 4 sárga, 3 piros.. 1-1nél kiment a labda az oldalvonalon és a vendégek vezetőedzője rohant a labda után, hogy minél előbb visszaadja.. csak megkérdeztem, hogy az előző meccsen miért nem rohant ennyire, és jeleztem neki, hogy már jár a motor a parkolóban, ideje távozni a stadionból.. Ezt zokon vette a negyedik játékvezető és felküldött a lelátóra, de sokáig nem voltam fenn, hisz ahogy lefújták a meccset már rohantam is a csapathoz ünnepelni. De hozzáteszem, hogy senkire nem haragszom aki ebben benne volt, győzött az igazság és a csapatom!

Hova tovább, gondoljunk egy kicsit a jövőre.. első manager lett, aki címet tudott védeni az új rendszerben.. van feljebb?
- Első körben pihenünk egyet. :) Minden játékosom, ahogy Én is extra motivált és nekimegyünk a 3-nak zsinórban, meglátjuk meddig jutunk... Várjuk a stadionunk bővülését, várjuk a szurkolókat még nagyobb számban, csak velük együtt sikerülhet. Arany színű mezt dobunk a piacra és pályára is lépünk majd benne néhányszor. Amennyiben összejön a címvédés újra, akkor minden játékos arcképe felkerül a stadionra.. Kell ennél nagyobb motiváció nekik?!

Az Öné is?
-Természetesen. :D

Mi kell ahhoz Ön szerint, hogy sikerüljön újra megelőzni 11 csapatot?
- Sérülések kerüljenek el minket ez a legfontosabb.. Jól tudom, hogy öregszik a keret, nem sok van már a csúcson nekünk, de ki akarjuk élvezni amíg lehet.. Sikerült frissíteni kicsit a kereten is, de azt látjuk, hogy Nyíregy és Henger csapata is jóval fiatalabb nálunk, nagyon nehéz dolgunk lesz, de állunk elébe! 1 vereséggel 2. lett csak a riválisom.. ez mutatja, hogy mennyire erős a kerete.. DE akkor a mienk milyen erős, ha sikerült mégis megelőzni.. A szemünk előtt íródik a csapat történelme..

Utánpótlás lesz?
- Nem állunk túl fényesen, de most első a csapateredményesség.. 1-2 pár100 milliós játékos eladása azért várható a közeljövőben.

BL-t majdnem elfelejtettük, várja már a csapat?
-Sorsolásfüggő nagyon, de természetesen alig várjuk már, és jó lenne menni 2-3 kört..

Fantasztikus munkát végez és csak gratulálni tudunk a csapatnak, sok sikert a következő szezonra is!
-Köszönjük!


Archive
Guestbook

Hello Sanchez on photo? Greetings

StrażnikForum 2020-09-20

The best manager.

Jere 2020-09-19

sok sikert a szezonhoz!

Marci93 [del] 2011-10-14

entries: 5 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 0

Events
Junior Győző Kölcsényi has signed a contract
2024-04-25 06:49:44
Dobrociech Szalewicz has been bought
2024-04-20 18:29:12
Bence Palagyi has been placed on a transfer list
2024-04-19 19:30:20
Sándor Spitz has been placed on a transfer list
2024-04-19 19:22:50
Junior Máté Náray has signed a contract
2024-04-18 14:31:43