Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

F.C.Univ.Craiova [30328]

Owner: piu

Joined: 2012-01-21 Language: Românã

Last matches:
Liga IV.09 astra9maiploiesti -:- F.C.Univ.Craiova

Liga de juniori IV F.C.Univ.Craiova 1:1 Dangerous Minds

CONCLUZII LA JUMATATEA SEZONULUI

2014-02-01 23:21

Universitatea Craiova a reusit sa treaca peste retrogradarea in Liga a V-a, iar acest lucru este demonstrat de forma aratata de jucatori in aceasta prima parte a campionatului. Faptul ca echipa ocupa prima pozitie dupa un parcurs perfect (7 victorii din 7 meciuri) ne da sperante ca la finalul acestui campionat echipa va promova din nou.
Va prezentam mai jos un interviu cu managerul general in incercarea de a afla “plusurile” acestei prime jumatati de sezon si planurile echipei.
Am sa incep printr-o intrebare destul de incomoda. Cum a fost primita retrogradarea?
Orice retrogradare nu face cinste nimanui. Se demonstreaza astfel ca nu ai fost suficient de bun sa te mentii, aratandu-ti slabiciunile si limitele. Acest lucru te poate face mai puternic sau poti ajunge sa clachezi si sa renunti. Oricum, am spus-o din momentul promovarii ca nu suntem pregatiti pentru Liga 4 stiind ca acolo echipele sunt puternice si cu experienta. Dar si asa, tot am sperat ca ne vom mentine.
Daca ve-ti promova la finalul sezonului actual o sa fiti pregatiti?
E greu de spus in acest moment. Problema este ca Liga 5 te minte. Aici obtii victorii pe linie care iti dau o doza prea mare de optimism. Te trezesti la realitate cand este prea tarziu si cand vezi ca nu ai resurse sa ti pasul cu ceilalti. Cred insa, ca am crescut in valoare chiar daca lotul isi pastreaza media de varsta. Avem si experienta unui sezon de Liga 4 asa ca nu mai este o noutate. Poate ca am mai aduce 1-2 jucatori care sa ne dea putina siguranta si ma gandesc aici la doi fundasi de valoare.
Apropo de varsta, sunt foarte multi tineri in acest moment. Viitori titulari sau mai degraba o investitie pe termen scurt?
Personal imi doresc ca toti sa ramana si sa joace pentru Universitatea Craiova. Stiu insa ca nu este posibil sa-i pastram pe toti dar sper ca macar 4-5 sa faca pasul la echipa mare, iar ceilalti ne vor ajuta material pentru ca ne dorim ca investitia in ei sa ne aduca un beneficiu financiar. De fapt, doi dintre ei (Soiman si Nenea) au prins déjà mai multe meciuri din postura de titulari. Este adevarat insa ca au si profitat de unele absente ale jucatorilor cu experienta dar … viitorul suna bine. Pe langa ei pot sa mai apara un Cristescu, Negoiu, Stere, Medina sau Neagoe care se antreneaza destul de serios cresterile lor fiind importante.
S-a renuntat la ideea de a face o echipa doar din romani? Am observant ca sunt doi copii de 16 ani care nu sunt romani.
Nu am renuntat si nu o vom face niciodata. E normal sa aduci jucatori straini dar doar daca sunt peste ce ai in lot, fiind obligatoriu sa fie titular. Ce rost ar avea sa transferam straini si sa-i tinem degeaba in Romania!? Medina si Badura, cei doi jucatori de 16 ani, au fost adusi intr-un moment cand nu gaseam jucatori romani de aceeasi varsta cu ei. Medina chiar a debutat in echipa mare si sper sa fie talentat si sa ramana in lotul largit. Badura, in schimb, doreste sa plece fiindu-i greu sa se acomodeze in Romania.


Archive
Guestbook

Felicitari pentru calificare!

gexge 2016-09-03

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

gexge 2015-12-25

da da

gipsi 2014-09-03

entries: 10 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 0

Events
Junior Lazăr Teodorescu has signed a contract
2024-04-25 22:00:56
Junior Iuliu-Virgil Tudor has signed a contract
2024-04-25 22:00:54
Junior Sever Dumitru has signed a contract
2024-04-25 22:00:51
Junior Gelu Butanu has signed a contract
2024-04-23 20:11:22
Cezar Mihai Paganel has been sold
2024-03-30 13:16:25