Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Dátum: 2019-02-17 18:25
  • Kupameccs: Play-off
  • Stadion: FC Brest Arena
  • Időjárás: sparse clouds
    warm
  • Nézőszám: 3100
FC Brest BATE_Barisov
Normal Taktika Normal
55% Labdabirtoklás 45%
46% Támadás a térfeleken 54%
8 Kapuralövések 7
0 Szabálytalanságok 2
0 Sárga lapok 1
0 Piros lapok 0
0 Lesek 0
18.5 átlagértékelés 15.4
poor Lövés unsatisfactory
unsatisfactory Passzolás unsatisfactory
poor Védekezés poor


7 perc.
Brytva lőttpasszt ad. Chamerka közeledik a labdához. Adamovich közeledik a labdához. Chamerka elcsípi az átadást. Chamerka lefordul és lő...
Pár centin múlott.

25 perc.
Adamovich kivágja a kapu torkából. Lejan` kifejeli a labdát. Brytva közeledik a labdához. Bialkevicz birtokba veszi. Bialkevicz lő.
Micsoda lehetőség!

35 perc.
Putsila megpróbál passzolni. Hurba rosszul kezeli a labdát. Splendzer közeledik a labdához. Splendzer lefordul és lő... Ragoza kétségbeesetten kap a labda után.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!
FC Brest - BATE_Barisov 0:1

42 perc.
Kul`chy birtokba veszi. Karnacevich közeledik a labdához. Kul`chy szabálytalankodik. Karnacevich összeesik fájdalmában, le kell cserélni. Karnacevich képtelen folytatni a játékot. Nazarszuk pályára lép.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: FC Brest 41%, BATE_Barisov 59%.
FC Brest - BATE_Barisov 0:1

65 perc.
Rapaport egyenesen előrelövi a labdát. Brytva birtokba veszi. Bialkevicz csap le a labdára először. Bialkevicz egyből továbbteszi. Huntar felíveli. Piatakou megpróbálja megfogni a labdát, de az kicsúszik a kezei közül.

75 perc.
Nazarszuk fogja elvégezni a bedobást. Ő jól ismert a nagy dobásairól. Lejan` csap le a labdára először. Lejan` felíveli. Jakubovicz birtokba veszi. Jakubovicz felíveli.
Micsoda lehetőség!

82 perc.
Kul`chy bajban van a labdakezeléssel. Lejan` birtokba veszi. Rapaport buktatja ellenfelét. Szabálytalanság! Rapaport figyelmeztetve. Lejan` hordágyon hagyja el a pályát. A sérülése komolynak látszik. Lejan` képtelen folytatni a játékot. Miadzvedzjau pályára lép.

Vége a félidőnek, a csapatok az öltözőbe vonulnak. A szurkolók tapssal köszönik meg a nagyszerű játékot.
A térfeleken való támadások aránya: FC Brest 50%, BATE_Barisov 50%.
FC Brest - BATE_Barisov 0:1