Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Subject: »[OFF] Nieuws discussietopic

2020-04-06 23:21:41
Dtox9 to All
We zijn blij dat we bevestiging kunnen geven dat er een investeringsovereenkomst is bereikt! Het doel van deze overeenkomst is om aan verdere updates te kunnen werken. Deze zijn ondertussen al gestart.

In de overeenkomst wordt geld vrijgegeven om de ontwikkeling van Sokker te ondersteunen, evenals 2 nieuwe mensen die de groep van eigenaars vervoegen, met name Raul en Mekene. Zij worden tevens spelontwikkelaar (DEV) en geven ons ondersteuning in project management, marketing en spelontwerp. Beiden kennen Sokker al van net na de ontwikkeling, dus kunnen we hen met vreugde verwelkomen als zéér toegewijde mensen, die de geest van het spel in ere zullen en willen houden.

Het Sokker ontwikkelingsplan bevat 2 grote stappen:
1. De stabiliteit van het spel garanderen, met name naar het einde van de ondersteuning van Flash op browsers. In de komende maanden zullen specifieke elementen van het spel herschreven worden, die vandaag nog werken met de technologie van Flash. We starten met kleinere elementen en zullen eindigen met het meest tijdrovende deel, de visualisatie van de matchen.
2. Het spel een aanzienlijke upgrade geven, wat de laatste jaren niet meer gebeurd is. We willen graag het spel aanpassen naar de huidige vereisten die men de dag van vandaag verwacht van een spel als Sokker. Dat bevat onder andere het verbeteren van de interface, UX-design, grafische verbetering, maar ook de gameplay zelf (extra opties, veranderingen en verbeteringen van de huidige functionaliteit). Ook de volledige back-end van het spel zal helemaal moeten herschreven worden en bijgewerkt. De precieze datum van deze veranderingen zal niet gekend zijn vooraleer stap 1 volledig is afgewerkt.

De Sokker-gemeenschap zal steeds geïnformeerd worden van het geleverde werk. Ondertussen plannen we een overzicht van de veranderingen die reeds gebeurd zullen zijn, maar ook staan we open voor suggesties en nieuwe ideeën. We hopen dan ook dat we op jullie kunnen rekenen!
We geloven sterk dat dit een een belangrijk keerpunt wordt in de geschiedenis van Sokker en hopen dat we terug kunnen naar de hoogdagen van weleer!
2020-04-06 23:24:18
Eindelijk ,goed nieuws.
Dit spel is niet kapot te krijgen.
2020-04-06 23:26:59
Wees maar zeker! Ik was uitermate verrast toen ik het nieuws zag binnenkomen, maar zéér tevreden dat ze in plaats van de stekker er uit te trekken, 2 nieuwe electriciens hebben aangesteld om nieuwe bekabeling te leggen ;-)
2020-04-06 23:35:24
Ben benieuwd wat de nieuwe veranderingen gaan zijn.
2020-04-07 08:43:29
Jamaar... jamaar... jamaar... Gaan mijn trainers van 103 jaar nu dood? ;)

Ik ben benieuwd. Ze willen zelfs communiceren en ze vragen naar suggesties! Wat gaan we hier nog allemaal meemaken? :)
2020-04-07 09:42:41
103? Snotaap!
2020-04-07 10:08:06
Goed nieuws : )
2020-04-17 12:17:01
En boys (and girls if any), wat denken we van de 2e nieuwsflash?
Hier wat mixed feelings, maar toch vooral blij dat de bot issue aangepakt zal worden (sorry Herm)
2020-04-17 12:30:42
Ik ben in t algemeen wel heel tevreden! Maar vooral heel nieuwsgierig naar "hoe" de veranderingen zich in het spel gaan vertonen...
Er wordt gesproken over "strategy adaption"", dus er zal toch een ontwenningsfase tussen zitten :-)
Die bots, ja da was maar ni meer dan logisch he. Ze gaan nieuwelingen een betere introductie geven, zéér positief!
Het daytraden zal minder financiële successen hebben dan nu, ook positief.
Het hart van het spel wordt behouden, maar wel ge-udated wat ook positief is.
Ik weet alleen niet wat ik moet verwachten van een "korter seizoen", hoe ze dat gaan implementeren?
En een vertraging van training, waardoor het behalen van "perfecte" spelers veel moeilijker zal worden... dat is iets waar ik een beetje onzeker tegenaan kijk.
2020-04-17 12:56:38
Ik begrijp ook niet echt hoe ze het seizoen gaan inkorten, midweek wedstrijden op donderdagavond en de vriendschappelijke matchen naar dinsdag? Ook lijkt het mij raar om de topclubs te benadelen door goede spelers moeilijker 'trainbaar' te maken. Jonge topspelers zoals Thorgan hazard, Courtois en Kevin de Bruyne enz zijn juist het gemakkelijkste trainbaar van alle spelers...

It will be much more difficult to train the best Sokker players and differences between league levels should become less significant. To achieve all that we need to change the game economy, training speed, and a lot of small parameters, that need to be analysed and tested.

De economie aanpassen en de trainingssnelheid aanpassen zal bij veel ouder managers voor verwarring zorgen denk ik.


Ik denk dat ze nog héél veel werk hebben om er een geslaagde update van te maken.
(edited)
2020-04-17 13:07:43
Als ze de competities korter maken lijkt het me sowieso al een feit dat spelers 'trager' getraind worden, als ze telkens ouder worden per seizoen (sneller oud, dus minder hoge stats als ze ouder zijn). Tragere training daarbovenop lijkt me wat veel, aangezien ik het wel leuk vind om op dat vlak snel progressie te zien. Maar wie weet is het wel een meerwaarde, dat zal moeten blijken achteraf.

Aanpassingen voor oudere managers zitten er sowieso aan te komen, maar dat feit op zicht lijkt me wel enorm positief.
2020-04-17 13:14:37
Of ze moeten de spelers niet na elk seizoen,1jaar omhoog laten gaan.
Maar gewoon met Jaren en dagen werken bv.

Jos kumpens 16 j en 43 dagen.

Gewoon 365 dagen tellen als speler.
2020-04-17 13:16:38
Want na 16 weken 0f 112 dagen gaat speler een jaar omhoog bij aanvang van nieuw seizoen.

Zo kan je dat oplossen. Dan kan je 3 seizoenen doen met een 16 j speler.
2020-04-17 13:27:14
de seizoenen inkorten vind ik wel een minpunt ...
2020-04-17 13:38:05
Van de seizoenen in te korten ben ik nu ook niet per sé 'voorstander', maar waarschijnlijk willen ze naar een systeem met meer divisies met reeksen waarin minder ploegen zitten (waardoor het seizoen korter is). Dat lijkt mij een beetje de devs hun gedachtegang, ook afgaande op wat er in het forum al vermeld is door users.

Of dat een algemene vooruitgang voor het spel zou zijn durf ik niet zeggen, maar het maakt het mogelijk aantrekkelijker (lees: sneller) voor jonge, nieuwe spelers.
2020-04-17 14:45:56
Eerlijk, ik ben altijd vrij conservatief en hoor Ni graag dat er changes zitten aan te komen.. ik vond het wijzigen van talent destijds ook (en nog altijd) totaal geen meerwaarde. Vroeger wist je tenminste erg goed of een speler talent had of niet. Nu blijft het met die Drops ertussen toch altijd afwachten. Zeker als een speler niet lang genoeg in je opleiding zit.