Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
 Topic closed!!!

Subject: [VOT]Electorale - Discursuri / Elections - Speeches

  • 1
2023-12-11 12:30:15
#1 to All
Exclusiv pentru discursurile candidatilor.

Off-topicul se va sanctiona!

Vot Romania

Vot Romania U21
2023-12-13 19:20:02
Gaudin to #1
Salut,

Mi-am depus candidatura pentru postul de antrenor al echipei voastre naționale și aș dori să împărtășesc câteva cuvinte despre mine.
Mă numesc Rafał și am câștigat tot ce era de câștigat cu echipa mea: de mai multe ori campionatele și cupele din Polonia, precum și de două ori Cupa Campionilor.
Intenționez să închei competițiile serioase cu clubul în acest sezon (plănuiesc să joc doar în Cupa Campionilor, renunțând la campionat și cupă) pentru a avea mai mult timp să mă concentrez asupra antrenării echipei naționale.
Am decis să încerc să antrenez echipa voastră națională pentru că caut noi provocări și doresc să-mi testez abilitățile în rolul de antrenor al echipei naționale - un domeniu în care nu am avut prea mult timp anterior, concentrându-mă pe clubul meu.
Va fi extrem de dificil să-l înlocuiesc pe ale70, care este cel mai decorat antrenor al echipei naționale, dar voi depune toate eforturile. Am o experiență vastă în jocul la cel mai înalt nivel și în meciuri cu miză ridicată. Sunt o persoană ambițioasă și îmi stabilesc obiective înalte.
Vă mulțumesc anticipat pentru toate voturile.

Mulțumesc
  • 1