Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Информации

Внеси ги личните податоци и податоците за екипата. Екипата ќе ти биде доделена веднаш откако твоето барање ќе биде прифатено од администраторите.

Пред да се регистрираш те молиме да го прочиташ делот `Фер-плеј правила`.`; Основно правило е дека не можеш да водиш повеќе од една екипа. Ако откриеме дека поседуваш повеќе од една екипа, ќе ти ги одземеме сите. Ако имаш иста IP адреса како некој друг корисник (пример ако двајца користат ист компјутер), те молиме да испратиш порака преку e-mail на admins@sokker.org

By registering you confirm that you have read and accepted the Rules of the game.

You should also read our privacy policy.

Регистрирај нов налог
Регистрирај се со Facebook

Употребата на Sokker App на Facebook ќе го поедностави процесот на регистрација и одобрување.