Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Ако се чувствате професионален Sokker играч абонирайте се за Плюс. Запомнете, че като абонат, вие получавате много допълнителни функции с които играта става много по-завързана и интересна... и като поддържате Sokker му даватe бъдеще за развитие и съществуване.

Какво получавате?

Емблема, книга за гости и клубен вестник

Никой професионален клуб не може да съществува без емблема. Емблемата на твоят отбор ще бъде видима за всички, които посетят страницата ти. Гостите могат да напишат коментарите си в книгата за гости. Като допълнение вие ще може да печатате изявления на пресата относно тима ви в клубния вестник.

Екипи

Най накрая играчите ви ще могат да носят екипи произведени от водещи модни дизайнери :). Ще можете да изберете цветовете на фланелките и гащетата на два екипа основен и резервен (в случай, че противника ви има подобен и е домакин).

Мониторинг на тренировката

Ще може да наблюдавате всички промени във всеки играч, всички умения, стойността и формата му. Промените са отбелязват със зелен или червен цвят в списъка с играчи и поотделно на страницата за всеки отделен футболист.

Графики

За всеки един играч в тима ви от повече от една седмица ще има графика с всички промени в уменията, стойността и формата му с данни до десет седмици.

Моят Файл

е списък с преки пътища към играчи и отбори отбелязани от теб. Може да добавиш играч, който искаш да притежаваш и да следиш неговите представяния в мачовете или кога е поставен за продажба... Също може да добавяш и тимове на твои приятели - няма да се налага да търсиш из сайта, за да намериш последните им резултати и трансфери.

Статистики

ще имаш достъп до различни статистики относно твоята лига и като общо най-силните отбори в дадена страна като: играчите с най-добро средно представяне, средно представяне на отбора, средно представяне на играч и много, много други - броят на статистиките дори ще расте още повече.

Срещи

неограничен достъп до всички мачове, които те интересуват. Не важи за много старите срещи, поради това че са изтрити от базата с данни.

Приятелски лиги

може да основеш собствена лига с форум, в която могат да участват всички от Sokker

И...

други бонуси.

Как да се абонираме за Плюс

Може да избереш един от следните абонаменти:

Плюс за 2 месеца

цена 27 PLN

Плюс за 3 месеца

цена 35 PLN

Плюс за 6 месеца

цена 55 PLN

Плюс за година

цена 99 PLN

Следните методи за плащане са налични:

Онлайн плащане с кредитна карта

За онлайн плащания ние използваме DotPay услугата (www.dotpay.pl), това гарантира сигурността на транзакцията т.е. номера на кредитната карта няма да бъде видян от никого (Ние не пазим, нито виждаме номера).

Банков трансфер

Какво трябва да знаете?

Играчите, които се абонират за Плюс, не получават нищо повече от нещата по-горе, няма да имат по-добри младежи и т.н. Просто ще изпитат повече удоволствие от играта - ако не си абонат, имаш равни шансове да постигнеш целите си в Sokker с играчите с Плюс. Абонатите също трябва да спазват правилата за феърплей. Всички уличени в измама ще бъдат наказани със същата строгост от затваряне на тима и невъзможност да се прехвърли Плюса на друг отбор.