Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Si et sents com si fossis un jugador professional del Sokker, subscriu-te a Plus! Recorda que com a subscriptor tens accés a moltes opcions addicionals que fan el joc més sofisticat i interessant, i al mateix temps dónes suport a Sokker i permets la seva futura existència i desenvolupament.

Quins beneficis obtens?

Escut, llibre de visites i revista del club

Cap club professional pot existir sense el seu escut. L`escut del teu equip serà visible per a tots els invitats que visitin la pàgina. Els invitats poden deixar els seus comentaris al llibre de visites. A més a més, podràs publicar anuncis de premsa relatant les últimes notícies al diari del teu club.

Uniformes de joc

Finalment els teus jugadors podran vestir l`equipament dissenyat per les empreses manufactureres més importants del mercat. Podràs dissenyar els colors de les samarretes i els pantalons dels uniformes primari i secundari (es fan servir en cas que el teu oponent porti un uniforme semblant al teu i jugui a casa), a més del del porter.

Monitorització dels efectes de l`entrenament

Podràs seguir tots els canvis en cada una de les habilitats dels jugadors, valor i forma. Els canvis són indicats amb els colors verd i vermell a la llista de jugadors i separadament a la pàgina on hi ha la descripció individual de cada jugador.

Gràfics

Per cada jugador que estigui al teu club almenys pel període d`una setmana pots visualitzar un gràfic amb tots els canvis en les seves habilitats, valor i forma amb dades de fins a deu setmanes enrere.

L`arxiu

És una llista d`accessos directes als jugadors i equips designats per tu. Pots afegir els jugadors que vulguis per adquirir, monitoritzar el seu rendiment en els partits i també mirar si està en venda. A més, pots afegir dreceres als equips dels teus amics: no hauràs de navegar per la web per trobar els seus últims resultats o transferències.

Estadístiques

Tindràs un accés a diverses estadístiques, relatives a la teva lliga i també als equips més forts del teu país com ara: els jugadors amb millor rendiment, mitjana de rendiment dels equips, mitjana de jugadors i més, molt més. El nombre d`estadístiques disponibles augmentarà amb el temps.

Partits

Accés il·limitat a totes les retransmissions de partits en què estiguis interessat. No és aplicable a partits molt vells que són esborrats de la base de dades.

Lligues amistoses

Pots fer la teva pròpia lliga amistosa juntament amb un fòrum, on tots els jugadors del Sokker hi poden participar.

I a més...

Tindràs angles de càmera addicionals durant els partits en el visor 3D, el qual podràs fer anar cada dia en jugar els partits arcade, exclusius per a usuaris Plus. Els partits Arcade són una mena de partits amistosos que es poden jugar entre dos usuaris Plus. Es poden jugar cada dia excepte els dimecres i els dies en que hi hagi partit oficial (per ex. partit de lliga). Els partits Arcade són per pura diversió i no tenen efecte sobre el joc real del Sokker; ni les lesions ni les amonestacions tenen cap efecte un cop hagi acabat el partit i els partits no tenen cap efecte sobre l`entrenament. Tanmateix sí que tenen impacte sobre el rànquing del club. Tots els jugadors estan disponibles per a jugar els partits Arcade, fins i tot els lesionats i els sancionats..

Com subscriure`t al Plus

Pots seleccionar una de les subscripcions següents:

Subscripció de 2 mesos

Preu de 27 PLN

Subscripció de 3 mesos

Preu de 35 PLN

Subscripció de 6 mesos

Preu de 55 PLN

Subscripció anual

Preu de 99 PLN

Els següents mètodes de pagament estan disponibles:

Pagament en línia amb targeta de crèdit

Per a pagaments en línia fem servir el servei DotPay (www.dotpay.pl) i PayPal (www.paypal.com), que garanteix la seguretat de la transacció, p.ex. el teu nombre de la targeta de crèdit no serà vist per ningú (nosaltres no guardem ni veiem aquest número).

Transferència bancària

Si vols fer una transferència bancària, només cal que emplenis i acceptis el formulari de més avall. Després de fer-ho rebràs tota la informació necessària per a fer una transferència bancària internacional, pot utilitzar aquesta informació si pagues per Internet, o bé imprimir-la i dur-la al teu banc. Copia/enganxa el número de compte, la quantitat i la moneda (PLN), el número IBAN, el codi SWIFT i el beneficiari.

Què hauries de saber?

- Els usuaris que se subscriguin a Plus no reben més beneficis que els citats anteriorment: no tenen millors juvenils, no juguen millor, etc. Només obtenen més diversió: si no ets un subscriptor, tens les mateixes oportunitats que ells d`aconseguir els teus objectius al Sokker. Els subscriptors, evidentment, han de complir les regles de joc net. Tots els comptes que facin trampes seran penalitzats blocant el seu equip sense possibilitat de transferir la seva subscripció a cap altre equip.

- Si el teu Plus s`acaba i el tornes a comprar posteriorment, no perdràs les dades; és a dir, encara tindràs totes les firmes en el llibre de visites, les gràfiques d`entrenament, etc.; és a dir, no et preocupis si et passa!