Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Føler du dig som en professionel Sokker-manager, kan du abonnere på Plus. Husk at du som Plus-abonnent får adgang til mange extra features, der gør spillet mere sofistikeret og interressant, og at du ved at støtte Sokker skaber muligheden for den fremtidige eksistens og udvikling.

Hvad får du?

Logo, gæstebog og klubblad

Ingen proffessionel klub kan undvære et logo. Din klubs logo vil være synligt for alle besøgende gæster. Og de kan efterlade en kommentar i gæstebogen. Ydermere har du muligheden for at udsende pressemeddelelser om de seneste begivenheder i klubben via dit klubblad.

Spillerdragter

Endelig kan dine spillere iføre sig spillerdragter, der er fremstillet af toppen af producenterne af sportsudstyr :). Du kan selv designe farverne på trøjerne og bukserne for både hjemmebane- og udebanedragt (i tilfælde af, at din modstander har lignende spillerdragt og hjemmebane).

Trænings-overblik

Du kan få et overblik over ændringer i hver spillers evner, værdi og form - ændringerne er markeret med grøn og rød farve på spilleroversigten og separat på hver side med beskrivelse af en individuel spiller.

Grafer

For hver spiller i din klub kan du se en graf med et interval på 1 uge og data fra 10 uger tilbage i tiden med alle ændringer i evner, værdi og form.

Databasen

er en liste over genveje til spiller og klubber, der er bogmærket af dig. Du kan tilføje en spiller, som du vil købe, og følge hans præstationer, og om han er sat til salg. Derudover kan du lave genveje til dine venners hold, så du ikke skal søge på siden for at finde frem til deres seneste resultater og handler.

Statistik

Du har adgang til forskellig statistik, der omhandler din liga og holdene i dit land, såsom spillere med de bedste karater-gennemsnit, holdenes karakter-gennemsnit og meget, meget mere. Antallet af statistikker vil blive udvidet med tiden.

Kampe

Ubegrænset adgang til at se alle kampe `live`. Dog ikke meget gamle kampe, da de bliver slettet fra spillets database.

Venskabs-ligaer

Du kan arrangere din egen venskabs-liga med eget forum, som alle Sokker-managere kan deltage i.

Og...

andre features..

Hvordan bliver man Plus-abonnent?

Du kan vælge et af de følgende abonnementer::

Inklusiv 2 måneders Plus

pris 27 PLN

Plus 3 måneders Plus

pris 35 PLN

Plus 6 måneders Plus

pris 55 PLN

Plus 1 års Plus

pris 99 PLN

Følgende betalingsmetoder er tilgængelige:

Online kreditkort-betaling

Ved online betalinger bruger vi DotPay service (www.dotpay.pl) eller PayPal (www.paypal.com), som begge garanterer sikkerheden omkring transaktionen, fx at dit kreditkort-nummer ikke kan ses af nogen (vi gemmer eller ser ikke nummeret).

Bankoverførsel

hvis du ønsker at foretage en bankoverførsel, skal du udfylde og godkende den nedenstående formular. Derefter får du alle relevante oplysninger, for at gennemføre en international bankoverførsel. Du kan benytte denne information til betaling over internettet eller du kan printe den, og tage den med til din bank. Kopier/indsæt overførslens titel, beløbet der skal overføres, valutaen (PLN), IBAN-nummer, SWIFT-kode samt modtageren af overførslen.

Hvad bør du vide?

Managere, der abonnerer på Plus, får ikke andre fordele end de ovenfor nævnte. De får ikke bedre ynglingespillere eller lignende, de får bare mere sjov med spillet. Hvis du ikke abonnerer på Plus, har du de samme chancer for at nå dine mål i Sokker, som dem med Plus har. Abonnenterne skal også følge fairplay-reglerne. Alle tilfælde af snyd vil blive straffet ved at holdet lukkes, og der er ingen mulighed for at overføre Plus-abonnementet til et andet hold.