Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Jos tunnet, että olet aktiivinen Sokkerin pelaaja, voit tilata Plus-palvelun. Muista että tilaajana saat monta uutta ominaisuutta, jotka tekevät pelistä mielenkiintoisemman ja todellisemman tuntuisen. Tukemalla meitä autat ylläpitämään peliä ja kehittämään sitä.

Mitä saat?

Logo, vieraskirja ja lehdistötiedotteet

Ammattimaisesti johdettu joukkuetta ei ole ilman logoa. Joukkueesi logo näkyy kaikille, jotka vierailevat joukkueesi sivuilla. Vieraat voivat kirjoittaa vieraskirjaasi. Lisäksi voit kirjoittaa lehdistötiedotteita, joista viimeisin näkyy joukkueesi sivuilla.

Peliasu

Viimeinkin pelaajasi voivat käyttää peliasuja, jotka on suunnitellut ja valmistanut Top Sport’s Clothing. Voit valita värit paitaan ja shortseihin. Asuja on kaksi (onhan mahdollista, että vastustajasi pelaa kotikentällään ja käyttää samanlaista peliasua).

Harjoitustehokkuuden tarkkailu

Voit seurata kaikkien pelaajiesi taitojen, arvon ja kunnon muutoksia. Muutokset näkyvät vihreänä tai punaisena värinä pelaajalistassa ja erikseen pelaajan omalla sivulla.

Kaaviot

Näet pelaajien taitojen, arvon ja kunnon kehitys näkyy graafisena taulukkona 10 viimeisen viikon ajalta, jos he ovat olleet joukkueessasi vähintään viikon.

Seuranta

Pikavalikko pelaajiin ja joukkueisiin, joita haluat seurata. Voit lisätä listaan pelaajan, jonka suorituksia tai siirtoja haluat seurata. Lisäksi voit liittää listalle ystäviesi joukkueita, jolloin näet helposti heidän viimeisimmän ottelunsa tuloksen ja viimeisimmän pelaajasiirtonsa.

Tilastot

Pääset katselemaan tilastoja eri sarjoista ja eri maista, kuten parhaiden pelaajien arvot, parhaiden pelaajien keskiarvot, parhaiden joukkueiden keskiarvot, vahvimmat joukkueet kussakin eri maissa ja monia muita. Tilastojen määrä kasvaa jatkuvasti.

Ottelut

Rajaton pääsy seuraamaan otteluita, joista olet kiinnostunut. Tosin hyvin vanhoja otteluita poistetaan tietokannasta.

Ystävyyssarjat

Voit perustaa oman ystävyyssarjan, jolla on oma foorumi. Kaikki Sokkerin pelaajat voivat kirjoittaa sinne.

Ja...

muita bonuksia.

Kuinka Plus-palvelu tilataan?

Voit tilata Plus-palvelun seuraavasti:

2 kuukauden Plus-paketti

Hinta 27 PLN

3 kuukauden Plus-paketti

Hinta 35 PLN

6 kuukauden Plus-paketti

Hinta 55 PLN

Vuoden Plus-paketti

Hinta 99 PLN

Seuraavat maksumahdollisuudet ovat saatavilla:

Luottokorttimaksu internetissä

Internetmaksuissa voit käyttää joko DotPay-palvelua (www.dotpay.pl) tai PayPalia (www.paypal.com). Molemmat palvelut takaavat turvallisen maksun. Esimerkiksi luottokorttisi numeroa ei näe kukaan (emme edes me).

Tilisiirto

Jos haluat tehdä tilisiirron, täytät vain alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen saat kaikki kansainväliseen pankkisiirtoon tarvittavat tiedot internet-maksua varten. Voit myös tulostaa tiedot ja asioida pankissasi henkilökohtaisesti. Kopioi ja liitä siirron otsikko, siirrettävä summa, valuutta (PLN), IBAN-numero, SWIFT-koodi ja maksunsaaja.

Mitä sinun pitäisi tietää?

Plus-tilaajat eivät saa pelillistä etua, vaan ainoastaan yllä mainitut edut. He eivät siis saa parempia junioreita tai muuta sellaista. He saavat vain mukavampia hetkiä Sokkerin parissa. Vaikka et olisi Plus-tilaaja, sinulla on aivan samanlaiset mahdollisuudet tehdä maali Sokkerissa kuin heilläkin. Myös Plussan tilaajien tulee pelata reilua peliä. Kaikista huijauksista rangaistaan normaalin käytännön mukaan ja joukkue voidaan lukita ilman mahdollisuutta siirtää Plus-palvelua toiselle käyttäjälle. Jos Plus-tilauksesi päättyy, älä huoli. Kaikki Plus-tietosi säilytetään, mukaan lukien vieraskirja ja harjoituskaaviot.