Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Ukoliko smatrate da ste profesionalni Sokker igrač, pretplatite se na Plus. Zapamtite da kao pretplatnik, dobivate pristup mnogim dodatnim opcijama, koje čini igru softificiranijom i zanimljivijom...podupirući Sokker omogućavate buduće postojanje i razvoj.

Što dobivate?

Emblem, knjiga gostiju i klupske stranice

Nijedan profesionalni klub ne može postojati bez svog emblema. Vaš klupski emblem bit će vidljiv svim posjetiteljima stranice. Gosti mogu ostaviti svoje komentare u knjizi gostiju. Dodatno biti ćete u mogućnosti objavljivati izjave za javnost u svezi posljednjih zbivanja na vašoj klupskoj stranici.

Dresovi

Napokon će vaši igrači biti u mogućnosti nositi dresove dizajnirane od strane proizvođača sportske opreme :). Biti ćete u mogućnosti dizajnirati boje majica i gaćica za dvije različite varijante (u slučaju da vaši protivnici nose sličnu varijantu, a oni su domaća ekipa).

Praćenje rezultata treninga

Biti ćete u mogućnosti pratiti sve promjene atributa svakog igrača, vrijednosti i forme. Promijene su označene zelenim i crvenim bojama na listi igrača i zasebno na stranici sa opisom svakog igrača osobno.

Grafovi

Za svakog igrača koji u vašem klubu boravi dulje od jednog tjedna možete pogledati graf sa svim promjenama njegovih vještina, vrijednosti i forme sa podacima do deset tjedana.

Dokument

je lista prečaca do igrača i timova koje ste označili. Možete dodati igrača kojeg želite nabaviti i pratiti njegove nastupe kao i da li je stavljen na prodaju... Također možete postaviti prečace do timova vaših prijatelja – nećete trebati surfati stranicama da pronađete njihove posljednje rezultate i transfere.

Statistike

imate pristup raznim statistikama u svezi vaše lige i općenito najjačih klubova unutar zemlje kao što su: igrači sa najboljim prosječnim ocjenama, prosječne ocjene timova, prosječne ocjene igrača i mnogo, mnogo više – broj statistika će rasti s vremenom.

Utakmice

neograničen pristup svim prijenosima utakmica koje vas interesiraju. Nije primjenjivo na vrlo stare utakmice jer su one izbrisane iz baze podataka.

Prijateljske lige

možete postaviti vlastitu prijateljsku ligu zajedno sa forumom, u kojoj mogu sudjelovati svi Sokker igrači

I...

drugi bonusi.

Kako se pretplatiti na Plus

Možete odabrati jednu od slijedećih pretplata:

Plus 2-mjesečna uplata

cijena 27 PLN

Plus 3-mjesečna uplata

cijena 35 PLN

Plus 6-mjesečna uplata

cijena 55 PLN

Plus godišnja uplata

cijena 99 PLN

Sljedeće mogućnosti plaćanja su moguće:

On-line plaćanje kreditnom karticom

Za online plaćanja koristimo DotPay uslugu (www.dotpay.pl), koja garantira sigurnost transakcije, npr. da broj vaše kreditne kartice nije vidljiv nikome osim vas osobno (Mi ne pohranjujemo, niti vidimo taj broj).

Bankovni transfer

(samo za Poljsku)

Što trebate znati?

Sudionici koji se pretplate na Plus ne dobivaju nikakve druge beneficije osim onih navedenih gore, ne dobivaju bolje juniore itd. Njima je samo igra zabavnija – ukoliko niste pretplatnik, imate jednake šanse za ostvarivanje ciljeva u Sokker -u, kao i oni sa Plus -om. Pretplatnici također moraju poštovati nekoliko pravila poštene igre. Svi oblici varanja bit će kažnjeni, timovi blokirani bez ikakve mogućnosti prebacivanja vaše Plus pretplate na drugi tim. Ukoliko vaša Plus pretplata istekne, ne morate se bojati za vaše podatke. Svi podaci čuvaju se, i biti će vam vidljivi nakon obnove Plus pretplate.