Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Ha úgy érzed profi Sokker játékos vagy, fizess elő a Pluszra. Előfizetőként olyan extra szolgáltatásokat kapsz, melyek érdekesebbé és izgalmasabbá teszik a játékot...és a Sokker támogatása lehetővé teszi számunkra a további fejlesztéseket.

Mit is kapsz?

Címer, vendégkönyv és klubújság

Egy profi klub sem létezhet címer nélkül. A klubod címere látható lesz minden arra járó vendég számára. A vendégeid lejegyezhetik gondolataikat a vendégkönyvedbe. A klubújságban pedig közzéteheted a csapattal kapcsolatos történéseket, eseményeket.

Szerelések

A játékosaid a mérkőzéseken végre a legnagyobb sportszergyárak szereléseit viselhetik :)
Megadhatod az elsődleges és a másodlagos szerelésed színösszeállítását (a másodlagos szerelésre akkor van szükség, ha a hazai csapat hasonló mezt visel, mint a te játékosaid)

Edzéstörténések figyelése

Ezentúl figyelemmel kísérheted az összes játékosod képességeinek, értékének és formájának változását. A változások piros és zöld színnel lesznek jelölve a játékosok listáján és az adatlapjukon.

Grafikonok

Olyan grafikonokat kapsz, melyeken keresztül követheted játékosaid képességeinek, értékének, formájának, csökkenését és növekedését akár 10 hétre visszamenőleg.

Kedvencek

Ha a kedvencek közé beteszel egy játékost, akkor azon túl, hogy nyomon követheted teljesítményét, azt is láthatod, mikor kerül átadólistára. Ezen túl akár az ismerőseidet is beteheted, ami azzal jár, hogy láthatod legutóbbi mérkőzéseiket és átigazolásaikat.

Statisztika

Hozzáférhetővé válnak számodra a ligádra vonatkozó különböző statisztikák. Láthatod a legjobb értékelésű játékosokat és csapatokat, a legértékesebb játékosokat, a legnagyobb stadionokat és sok minden mást. Az elérhető statisztikák száma folyamatosan bővül.

Mérkőzések

Ha támogató vagy, korlátlanul megtekintheted minden csapat TV-közvetítését. Viszont az archívumban szereplő nagyon régi meccsek közvetítéseit, már ne keresd, ugyanis azok törlődnek az adatbázisból...

Barátságos ligák

Elkészítheted a saját barátságos ligádat fórummal együtt, amelyhez minden Sokker játékos csatlakozhat

És...

más bónuszok.

Hogyan fizess elő?

Választhatsz a következő lehetőségek közül:

2 hónapos Plusz előfizetés

ár 27 PLN

3 hónapos Plusz előfizetés

ár 35 PLN

6 hónapos Plusz előfizetés

ár 55 PLN

Éves Plusz előfizetés

ár 99 PLN

A fizetés alábbi módjai lehetségesek:

Online, bankkártyával

Az online átutaláshoz az DotPay (www.dotpay.pl) illetve a Paypal (www.paypal.com) rendszerét használjuk, mindkettő garantálja a biztonságos átutalást, anélkül, hogy bárki is láthatná a bankszámlaszámodat (Mi nem mentjük el, és nem is nézzük meg)

Banki átutalás

Ha banki átutalással kívánsz előfizetni, csak töltsd ki az adatlapot a linkre kattintva. Ezután minden szükséges információt megkapsz ahhoz, hogy kivitelezhesd a nemzetközi átutalást akár interneten, akár a bankon keresztül. Jegyezd fel az átutalás címét, összegét és pénznemét (PLN), az IBAN-számot, a SWIFT-kódot, payee-t.

Mit kell tudnod?

A Plusz előfizetők semmilyen előnyt nem élveznek a többi felhasználóval szemben, nem kapnak jobb ifiket, stb. Egyszerűen csak magasabb játékélményben részesülnek. Ugyanolyan esélyed van elérni a céljaidat Plusz nélkül is.
A támogatóknak ugyanúgy tartaniuk kell magukat a játék szabályaihoz, mint minden más managernek. Minden csalási kísérletet csapatmegvonással büntetnek, anélkül, hogy közben a támogatói státuszod átruházhatnád egy másik klubra.
Ha lejár az előfizetésed, ne aggódj. Minden beállításodat megőrizzük, és ha újra előfizetsz, maradéktalanul visszakapod őket.