Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Hvis du synes du er en profesjonell Sokker-spiller bør du abonnere på Plus. Husk at du som medlem vil ha tilgang til mange tilleggstjenester som gjør spillet mer sofistikert og interessant i tillegg til at du... støtter Sokker og er med på å sikre videre eksistens og utvikling.

Hva får du?

Logo, gjestebok og klubbavis

Ingen profesjonell klubb kan eksistere uten en logo. Klubblogoen vil være synlig for alle gjester som besøker klubbsiden din. Gjester kan skrive kommentarer i gjesteboken. I tillegg vil du kunne publisere pressemeldinger om klubbens siste hendelser i klubbavisen din.

Lagdrakter

Endelig kan spillerne dine ta på seg drakten som er designet av de største innen sportsklær :-). Du kan selv velge fargene til overdel og shorts til to draktsett, hjemme- og bortedrakter (i tilfelle motstanderen har like drakter og du spiller på bortebane).

Følg med på treningseffekten

Du kan følge med på alle endringer til hver spillers evner, verdi og form. Endringene vises med grønt og rødt på spillerlisten og også på de separate spillersidene for hver enkelt spillerside.

Grafer

For hver spiller som blir i klubben mer enn en uke kan du vise en graf med alle endringer til hans evner, verdi og form med data opp til ti uker tilbake i tid.

Arkivet

er en liste med snarveier til spillere og lag som du har valgt ut. Du kan legge til en spiller som du vil kjøpe og følge med på hans ytelse i kamper, og hvorvidt han legges ut for salg Du kan også legge til snarveier til dine venners lag - du slipper å lete på siden for å finne deres siste resultater og overganger.

Statistikk

Du har tilgang til et variert utvalg statistikk som omhandler din serie og de sterkeste lagene i landet som f.eks.: spillere med best kamprating, gjennomsnittlig lagrating, gjennomsnittlig spillerrating, og mye mye mer. - statistikkene vil bare bli flere og flere etter hvert som tiden går.

Kamper

Ingen grenser på hvilke kamper du kan vise. Gjelder ikke veldig gamle kamper, ettersom de slettes fra databasen.

Treningsserier

du kan sette opp din egen treningsserie med forum, hvor alle som spiller Sokker kan delta

Og...

andre bonuser.

Hvordan abonnerer man på Plus

Velg et av følgende medlemskap:

Plus 2 måneders abonnement

pris 27 PLN

Plus 3 måneders abonnement

pris 35 PLN

Plus 6 måneders abonnement

pris 55 PLN

Plus 1 års abonnement

pris 99 PLN

Følgende betalingsmetoder er tilgjngelige:

Online-betaling med kredittkort

For online-betaling bruker vi DotPay (www.dotpay.pl) eller PayPal (www.paypal.com), som garanterer transaksjonens sikkerhet, f.eks. at kredittkortnummeret ikke vil være synlig for noen (Vi hverken lagrer eller ser nummeret).

Bankoverføring

Hva trenger du å vite?

Spillere som abonnerer på Plus får ikke mer enn det som står skrevet over, de får ikke bedre juniorer etc. De får derimot en bedre opplevelse... Hvis du ikke er Plus-medlem har du like stor sjanse for å oppnå suksess i Sokker. Plus-medlemmene må også følge fair-play-reglene. All juksing vil bli straffet med at laget blir blokkert, uten noen mulighet til å overføre Plus-medlemskapet til et annet lag. Skulle abonnementet ditt gå ut så vil alle dine gamle Plus data (f.eks.: gjestebok og treningsdata) være tilgjengelige hvis du kjøper Plus igjen på et senere tidspunkt.