Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Dacă simţi că eşti un adevarat profesionist Sokker, abonează-te la Plus. Ca abonat, primeşti multe optiuni aditionale care dau acestui joc un plus de atractivitate, îl fac mai sofisticat şi mai interesant...şi dă suport Sokkerului pentru existenţă şi dezvoltare.

Ce primeşti?

Emblema, guestbook şi ziarul clubului

Nici un club profesional nu poate exista fără emblemă. Emblema clubului va fi vizibilă pentru toţi vizitatorii paginii clubului. De asemenea oaspeţii îşi pot lăsa comentarile în guestbook. Adiţional,vei putea sa publici comunicate de presă cu privire la ultimele evenimente, în ziarul clubului.

Echipamentul de meci

Nu în ultimul rând jucătorii tăi pot fi îmbrăcaţi cu echipament fabricat de marile firme :). Vei putea să faci designul culorilor pentru tricouri si şorturi pentru două seturi de echipament primar şi secundar (in cazul în care oponentul are echipament similar şi joacă acasă).

Monitorizarea efectelor antrenamentului

Poţi să monitorizezi toate schimbările de abilitaţi pentru fiecare jucător, valoarea şi forma. Schimbările sunt indicate cu verde si roşu pe lista cu jucătorii, dar şi separat în pagina individuală a fiecărui jucător.

Grafice

Pentru fiecare jucător din clubul tău care stă cel putin o săptamană, poţi avea un grafic cu toate schimbarile pentru abilităţi, valoare şi forma pentru fiecare 10 săptămâni.

Agenda

este o lista de scurtături pentru jucătorii marcaţi de tine. Poţi să adaugi un jucător la care doreşti sa îi urmăreşti performantele şi dacă sunt puşi pe lista de transfer... În plus poţi adaugă scurtături spre echipele prietene - nu va trebui sa răsfoieşti paginile pentru a le găsi rezultatele si transferurile.

Statistici

ai acces la o varietate de statistici cu privire la liga ta şi în general la cele mai puternice echipe din ţara ta, jucători cu media cea mai mare de goluri, echipe cu cea mai mare medie de goluri, golgeteri şi multe, multe alte statistici - iar în timp acest număr de statistici va creşte.

Meciuri

acces nelimitat la toate transmisiunile meciurilor de care eşti interesat. Neaplicabil pentru meciurile foarte vechi, care au fost scoase din baza de date.

Ligi amicale

setezi propria ligă amicală cu forumul aferent, în care pot participa toţi jucătorii de Sokker

şi...

alte bonusuri.

Cum să te abonezi la Plus

Poţi selecta unul dintre următoarele tipuri de abonament::

Abonament Plus - 2 luni

Preţul 27 PLN

Abonament Plus - 3 luni

Preţul 35 PLN

Abonament Plus - 6 luni

Preţul 55 PLN

Abonament Plus anual - 12 luni

Preţul 99 PLN

Următoarele metode de plată sunt disponibile:

Plata prin card on-line

Pentru plăţile on-line noi folosim DotPay service(www.dotpay.pl), acesta garantează securitatea tranzacţiei şi totodată netransmiterea numărului de card către a terţa persoană (Noi nu salvăm, şi nici nu avem posibilitatea de a vedea acest număr).

Transfer bancar

Dacă doriți să faceţi un transfer bancar, trebuie doar să completaţi şi să acceptați formularul de mai jos. După aceasta veţi primi toate informaţiile necesare pentru a realiza transferuri bancare internaţionale. Puteţi folosi informaţiile acestea dacă plătiţi prin internet sau o puteţi printa si duce la banca dumneavoastră. Daţi copy-paste titlului de transfer, sumei de transfer si valutei, numărului IBAN, codului Swift, primitorului plăţii.

Ce ar trebui să ştii?

Participanţii care îşi fac abonament Plus nu obţin prin aceasta nici un beneficiu extra, nu vor extrage juniori mai buni...etc. Aceştia vor beneficia doar de mai multă distracţie - dacă nu eşti abonat, ai aceleaşi şanse de a da goluri in Sokker, ca şi un abonat Plus. Abonatii au obligatia să se supună cu fair play regulilor jocului. Toate încercările de a trişa vor fi penalizate cu blocarea echipei fără posibilitatea de a transfera abonamentul Plus către altă echipă. Dacă abonamentul PLUS expiră, iar în viitor este reînnoit, informaţiile vechi nu vor dispărea (postări din guestbook, grafice talent,anunţuri, ş.a.).

1 PLN ≈ 1 RON - Mai multe detalii găseşti pe situl www.BNR.ro