Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Ако сматрате да сте професионални Соккер играч, претплатите се на Плус. Запамтите као претплатник добијате приступ многим опцијама које чине игру знатно напреднијом и интересантнијом ... и подржавање Соккера омогућава даљи опстанак и развој ове игре.

Шта добијате?

Грб, књига гостију и клупске новине

Нема професионалног клуба који нема свој грб. Грб вашег клуба може бити видљив свима који посете страницу клуба. Посетиоци могу да оставе своје коментаре у књизи гостију. Такође, моћи ћете да дајете изјаве за јавносту вези са последњим дешавањима, и то у својим клупским новинама.

Дресови

Коначно ће ваши играчи бити у могућности да носе дресове дизајниране од стране водећих произвиђача :). Бићете у могућности да креирате мајице и шорцеве за два комплета, главни и резервни (у случају да ваш противник користи сличан комплет и да је домаћин)

праћење ефеката тренинга

У могућности сте да надгледате све промене способности, вредности и форме сваког поједниначног играча. Промене су приказане зеленом и црвеном бојомна списку играча, као и на странама са описом сваког појединачног играча.

Графови

За сваког играча који се налази у вашем клубу дуже од недељу дана можете приказати график са променама способности, вредности и форме за период до највише десет недеља.

Пречице

је списак линкова за бржи приступ тимовима и играчима које сте претходно означили. Ту можете ставити играча кога желите да доведе у свој тим и да надгледате његов учинак и то да ли је стављен на продају... Такође можете додати и пречице ка клубовима својих пријатеља - не морате више да претражујете веб страну како бисте видели њихове актуелне резултате и трансфере.

Статистика

имате приступ разним статистикама у вези са вашим тимом и уопштено са најјачим тимовима у држави, попут : играчи са најбољим просечним оценама, просечне оцене тимова, просечне оцене играча и много много више - број расположивих статистика ће временом расти.

Утакмице

неограничени приступ свим преносима мечева који вас занимају. Не важи за веома старе мечеве јер се они бришу из базе података.

Пријатељске лиге

можете започети сопствену пријатељску лигу, заједно са форумом за њу, у којој сви Sokker играчи могу да учествују.

И...

остали бонуси.

Како се претплатити на Плус

Можете изабрати неку од следећих претплата:

Плус - двомесечна претплата

цена 27 PLN

Плус - тромесечна претплата

цена 35 PLN

Плус - шестомесечна претплата

цена 55 PLN

Плус - годишња претплата

цена 99 PLN

Following payment methods are available:

On-line плаћање кредитном картицом

За on-line плаћања користимо DotPay сервис (www.dotpay.pl), који гарантује сигурност трансфера, тј. да ваш број кредитне картице неће бити ником видљив (Ми не снимамо нити видимо тај број).

Bank transfer

(само за Пољску)

Шта би требало да знате?

Учесници који се претплате на Плус не добијају ништа више, сем горе поменутих додатака, не добијају боље омладинце и томе слично. Они добијају само још више забаве од Игре - и ако нисте претплатник, имате једнаке шансе да постигнете своје циљеве у Sokkeru, као и они који поседују Плус. Претплатници такође морају да се придржавају fair play правила. Сви покушаји варања биће кажњени тако што ће клуб бити блокиран и без могућности да се Плус претплата пребаци неком другом.