Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Om du känner att du är en proffesionell sokker-spelare, köp plus. Kom ihåg att du som plus-användare får tillgång till många extra funktioner som gör spelet mer sofistikerat och intressant...och att stödja sokker främjar spelets existens och vidareutveckling.

Vad får du?

Emblem, gästbok och klubbtidning

Ingen proffesionell klubb kan leva utan ett eget emblem. Din klubbs enblem kommer att vara synligt för alla som besöker klubbens sida. Besökare kan skriva kommentarer i din gästbok. Du kan också publicera pressmeddelanden från styrelsen i din alldeles egen klubbtidning.

Matchtröjor

Dina spelare kommer också att kunna använda matchdräkter designade av ditt eget sportmodeföretag :). Du kan välja färger på tröjor och shorts för två olika dräkter, hemma- och bortadräkter.

Översikt träningseffekt

Du kan se alla dina spelares förändringar i deras förmågor, värde och form. Förändringarna visas i grön repektive röd färg på spelarens egen sida.

Grafer

Du kan ha en graf som visar alla förändringar i spelarens förmågor, värde och form över en period av tio veckor, om spelaren stannar i klubben i mer än en vecka.

Bokmärken

är en lista på genvägar till spelare och lag som du är intresserad av. Du kan lägga till en spelare som du vill bevaka och se hans prestationer i matcherna och om han blir till salu. Du kan också skapa genvägar till dina vänners lag så du slipper söka efter dem för att se deras senaste resultat och spelarköp- och försäljningar.

Statistik

Du får tillgång till statistik om lagen i din liga och de bästa lagen i ditt land såsom statistik om spelare med bäst betyg, lagens medelbetyg och spelarnas betygssnitt och mycket mer statistik.

Matcher

Du har obegränsad tillgång till utsändningar av alla matcher som kan intressera dig. Väldigt gamla matcher kan vara otillgängliga då de kan ha blivit raderade från databasen.

Vänskapsmatchligor

Du kan arrangera din egen liga med vänskapsmatcher där allla som spelar sokker kan ställa upp

Och...

övriga bonusar.

Hur beställer jag Plus?

Du kan välja någon av de följande varianterna:

Plus 2-month subscription

pris 27 PLN

Plus 3-month subscription

pris 35 PLN

Plus 6-month subscription

pris 55 PLN

Plus yearly subscription

pris 99 PLN

Following payment methods are available:

On-line kreditkortsbetalning

Vi använder DotPay (www.dotpay.pl) eller PayPal (www.paypal.com) för online betalningar. Båda garanterar säkerheten vid online betalningar så att ingen ser ditt kreditkortsnummer.

Banköverföring

om du vill göra en banköverföring fyll i och acceptera forumläret nedan. Då får du information om vad du behöver göra för att genomföra en internationell banköverföring. Du kan betala via internet eller ta med dig dessa uppgifter till din bank. Kopiera och klistar in överföringstitel, belopp, valuta (PLN), IBAN nummer, SWIFT kod och användarnamn på sokker

Vad du borde veta?

De som beställer Plus får bara de funktioner som beskrivs här ovan, de får inte bättre juniorer, etc. Om du inte använder plus har du samma chans att uppnå dina mål i sokker som de som har plus. Plusanvändarna måste även de följa fair play-reglerna. All form av fusk kommer att bli straffat med att laget blir blockerat och det finns inget sätt att överföra plusmedlemskapet till en annan användare. Om du väljer att förlänga din prenumeration efter att ditt Plus upphört så finns din gamla data sparad, såsom gästbok och dina träningsgrafer. Det är ingen fara att data går förlorad om du missar att frlänga din prenumeration.