Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!

Karsten Dream Team [6988]

Owner: theKarsten

Joined: 2005-06-13 Language: English

Last matches:
Veikkausliiga Karsten Dream Team -:- Compostela

Suomen Cup Kaskas Potkijat 0:11 Karsten Dream Team

Ladojen kokoontumisajot

2016-11-24 20:51

Karsten Dream Team –areenalla vietettiin tänään suoranaisia orgioita vanhan seuralegendan kotiinpaluun kunniaksi. Viina virtasi, ämyreistä raikasi Queenin Greatest Hits ja jokainen takapuoli löysi kourijansa, kun Suomen maajoukkueessakin uurastanut menneiden vuosien tähtipelaaja, kerran 5 x jumalainen Eetu Pärssinen teki paluun kotiin suomalaisessa tusinajoukkueessa, Ranskassa ja Puolassa hukattujen vuosien jälkeen. Nykyään vain varjo entisestään oleva Eduardo oli selkeästi liikuttuneessa mielentilassa, olihan ylihintainen siirto toteutunut mehukkaalla hetkellä.

”Enshi keshkiviikhona she taash tapahtuu! Ajelen koko shaunantaukshen niin shanotusti poshliinikshi!”, Pärssinen sönkötti Areenan päätykatsomossa Antero Länsimäen antaessa hänelle kiihkeää sylitanssia. Kommentillaan Pärssinen viittasi luonnollisesti joka kautiseen El Clasicoon, kauden tärkeimpään otteluun jossa KDT ja Saunan takana on vieläkin kiikarit kohtaavat tulikuumassa Kanuunaliigan mittelössä. ”Minä en jaksa enää vaivautua paikalle, sen verran nössöksi on Korpin pupeloiden meininki viime kausina mennyt. Toista se oli vielä kun Dupont pelasi siellä, häntä oli ihana ottaa takaapäin ja tulla hänen sukilleen”, Länsimäki komppasi lannettaan vispaten katsekontaktin herpaantumatta Pärssisen haaruksista.

Mieleeni alkoi palautua, miksi olen viimeiset miltei seitsemän vuotta jättänyt vastaamatta urheilutoimituksen päällikön soittoihin. Ihmismieli on erikoinen ja pyrkii työntämään epämukavat asiat unholaan, mutta meininkiä seuratessani vanhat muistot tulvivat mieleeni ja olin vähällä oksentaa siltä seisomalta. Toimitusta ei olisi toki tarvinut tehdä yksin, siksi komeassa kaaressa Pihkanen huuto-oksensi kiroilun siivittämänä vierasjoukkueen vaihtopenkin takana. Pärssisen kommentit olivat jo plakkarissa, mutta vielä oli sen toisen välttämättömän pahan paikka. Oli saatava haastattelu myös manageri Karstenilta…

Pukukoppikäytävältä kuului maanista naurua, joten tärisevin askelin suuntasin sinne. Ja sieltähän itse herra manageri löytyi, seuranaan Ala-Aho, Tykkyläinen, Sammeloja. Kaksi jälkimmäistä olivat tosin jo juhlinnasta uupuneina nukahtaneet, mutta Ala-Aho hauskutti Karstenia keksimällä mitä surkeampia sananmuunnoksia välillä Jack Danielsista naukaten. ”Katsosh, shehän on kunnollinen tullimiesh!”, legenda tokaisi minut huomatessaan ja purskahti räkänauruun. ”Ei kannata hakea meille töihin, Karshten on ihan shurkea töihinottaja!”, hän jatkoi ja farkuissa kasvaneesta tummasta läikästä päätellen virtsasi alleen nauraessaan. ”Taidat olla lehtimiehen marsshilla?”, Karsten komppasi ja oli tukehtua nauramisen aiheuttamaan yskänkohtaukseen.

Herrasmiesten hieman rauhoituttua utelin Karstenilta seurajohdon tunnelmia Eetu Pärssisen paluun johdosta. ”Länshimäki shitä tänne kinushi, joten käytin junnujen enshi kuun palkkarahat ja oshtin shen kehäraakin takaishin, onhan she ihan hyvää ryyppysheuraakin, ei shiinä mitään”, Karsten vastasi ja siemaisi kaariryypyn viskilekasta. ”Kentälle she läshki ei kyllä ole menosha, me tavoitellaan noushua enshi kaudekshi!” hän jatkoi yrittäen näyttää skarpilta surkeasti epäonnistuen. Kertoessani hänelle KDT:n pelaavan toki tälläkin hetkellä Veikkausliigassa ja pelanneen siellä yhtäjaksoisesti vuosikaudet, hän oli selkeästi yllättyneen näköinen. ”Mitä helvettiä? Mishäsh kaikki mitalit on, mishtä minä näille pelaajille oikein makshan?” Mieleni teki vastata, että ilmeisesti alkoholin juomisesta, mutta valaisin KDT:n toki voittaneen viisi mestaruutta, cupin ja muitakin mitaleita vuosien saatossa.

”No on she perkele ettei minulle kerrottu!” Karsten kivahti ja ravisteli sammuneita Tykkyläistä ja Sammelojaa hereille. ”Johan, Lashe, me ollaan meshtareita! Nyt ruvetaan ryyppäämään!”, hän hihkaisi ja otti vielä edellistäkin suuremman ryypyn viskiä. Mieleni teki lisätä, että edellisestä mestaruudesta on toki jo aikaa ja KDT on tällä hetkellä lähimpänä tippumista miesmuistiin, sillä arvoisa manageri oli myynyt kaikki parhaat pelaajat rahoittaakseen juomistaan ja naisseikkailujaan, mutta annoin olla. Haastattelu oli nyt kasassa, joten pääsisin vihdoin täältä maanpäällisestä helvetistä. Kiittäessäni haastattelusta kuulin ropinaa kengiltäni. Ylös kömpinyt Tykkyläinen virtsasi muina miehinä italialaisille mokkasiineilleni. Juuri tätä olinkin tähän kruunuksi kaivannut. Nielin kiukkuni ja lähdin kävelemään parkkipaikkaa kohti. Valitettavasti Ala-Aho herrasmiehenä lupautui saattamaan minut ulos ja koko matkan sain nauttia ”hupaisista” sananmuunnoksista.

”Mishtäsh meinashit lehteen kirjoittaa? Kantasholu-tutkimuksheshtako?”, Ala-Aho veisteli ja nauraa räkätti jatkaen; ”Josh mushiikkiharrastukshishta kirjoitat niin voit kertoa että minä shoittelen iltaishin kuparipillillä. Tein myösh levyn mutta vaimo hukkashi shen, she kun on shemmoinen levynhävittäjä, KÄHÄHÄHÄHÄHÄ!” Onneksi Ala-Aho törmäsi hieman ennen parkkipaikkaa Ojansivuun ja jäi hänen kanssaan maistelemaan jonkin sorttisia sieniä. Pääsin vihdoin autolleni, nähdäkseni ainoastaan takaikkunan olevan rikottu. Kirosin mielessäni korjaukseen uppoavaa rahasummaa, mutta pian kirosin ääneen, kun näin että takapenkillä olivat juhlakalu Pärssinen ja Länsimäki kalu juhlakunnossa. Tilasin taksin, ajoin pikakyytiä paikalliseen ja päätin että lehtimiehen urani oli sitten tämän jutun jälkeen tässä. Mieluummin rupean vaikka siksi kunnolliseksi tullimieheksi.

24.11.2016 AF -Paskapaperi-


Archive

Ladojen kokoontumisajot

2016-11-24 20:51

Mestaruuskrapula

2009-12-15 14:23

Tähtireportterin päiväkirjasta, osa 6

2008-01-29 17:32

Saammehan, oi saammehan...

2007-10-14 18:54

Veikkausliiga here I come!!

2007-03-06 19:23

Kulkuset kilisee...

2006-12-24 12:30

Veikkausliigaan!!

2006-07-24 21:53

V#¤%u mitä pa#kaa!!

2006-05-28 14:20

Guestbook

Lol, impossible to fill the shoes of that voodoo magician ;-))

Lorre 2022-11-20

Hey there mate, hope all is well!

Lorre 2022-10-31

Happy New Year 2022 and especially health for you and your loved ones.

Krzysztof 2021-12-31

entries: 1029 | next

Invite friends and earn free Plus!
Number of users invited: 0

Events
Junior Cisse Tervola has signed a contract
2023-03-23 07:40:21
Jussi Puustelli has been placed on a transfer list
2023-03-13 08:03:27
Junior Jussi Puustelli has signed a contract
2023-03-09 08:07:35
Junior Peetu Pieskä has signed a contract
2023-01-05 07:41:30
Junior Osmo Nokela has signed a contract
2022-12-29 07:42:57