Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Manchester United - 1878 Филипопол
Safe Tàctiques Sviktorov
56% Possessió 44%
51% Joc al propi camp 49%
6 Xuts 1
1 Faltes 1
1 Targetes grogues 1
0 Targetes vermelles 0
0 Fores de joc 0
28.9 Qualificació mitjana 30.9
poor Qualificació xuts good
average Qualificació passades weak
poor Qualificació defensa unsatisfactory


13 minut.
Orachev fa una passada a l`espai. Tenev hi arriba bé, la pilota serà seva. Orachev fa una falta brutal a l`adversari. Advertència per a Orachev. Serà targeta?

36 minut.
Zvunka la colpeja, és una pilota elevada. La pilota surt fora del camp. Ilchev es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Romenski corre cap a la pilota. Romenski xuta. Lolov prova de capturar-la, però la pilota li rellisca i se li escapa de les mans.

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Manchester United - 1878 54%, Филипопол 46%.
Cap equip ha aconseguit desfer l`empat. Quin partit més igualat!
Manchester United - 1878 - Филипопол 0:0

46 minut.
La pilota surt fora del camp. Tomov es disposa a servir la pilota. És ben sabut el seu talent per a les sacades des de la banda. Iordanov està ben situat per a jugar-la. Paluchowski, molt llest, intercepta la passada. Paluchowski fa la mitja volta i xuta... La pilota ha rebotat al pal.

56 minut.
Tenev corre cap a la pilota. Cvetankov, molt llest, intercepta la passada. Cvetankov centra, pilota dividida. Paluchowski està ben situat per a jugar-la. Paluchowski xuta.
Això ha estat una bona ocasió de gol!

68 minut.
Romenski aixeca la pilota. Paluchowski hi arriba bé, la pilota serà seva. Iordanov ha fet la traveta a un rival. Això és falta! Advertència per a Iordanov. Serà targeta?

80 minut.
Tomov ha pogut fer un cop de cap. Bilbilev prova d`agafar-la. Bilbilev la colpeja, és una pilota elevada. Ilchev corre cap a la pilota. Ilchev fa la mitja volta i xuta...
Això ha estat una bona ocasió de gol!

Els equips deixen el camp al final del temps reglamentari. El públic aplaudeix tots dos equips.
Les estadístiques de joc al propi camp: Manchester United - 1878 49%, Филипопол 51%.
Cap equip ha aconseguit desfer l`empat. Quin partit més igualat!
Manchester United - 1878 - Филипопол 0:0