Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Датум: 2019-02-17 18:25
  • Куп натпревар: Play-off
  • Стадион: Lebed Belaja -Smargon Arena
  • Временски услови: heavy clouds
    shower
  • Гледачи: 3090
Lebed Belaja -Smargon 757575757fgf
Normal Тактики Normal
51% Посед 49%
40% Игра на половината 60%
7 Шутирања 7
0 Прекршоци 1
0 Жолти картони 1
0 Црвени катони 0
0 Офсајди 0
18.7 просечна оценка 17.7
poor Шутирање unsatisfactory
poor Додавање unsatisfactory
unsatisfactory Одбрана hopeless


1 минута.
Ignatkevich во од ја додава топката. Puzyna успеа прв да стигне до топката. Siamashkevich ја прифати топката. Tabalevich вешто го пресече додавањето. Tabalevich шутира.
Тоа беше блиску.

7 минута.
Leasevich е повреден, ќе мора да биде заменет. Chulanau влегува во игра.

20 минута.
Puzyna нафрлува. Еве го Tutevich, има мали проблеми со прифаќање на топката. Ignatkevich ја превзема контролата. Bagamaz ја превзема контролата. Bagamaz имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Lebed Belaja -Smargon 31%, 757575757fgf 69%.
Ниту една екипа не успеа да дојде до предност по истекот на полувремето!
Lebed Belaja -Smargon - 757575757fgf 0:0

58 минута.
Топката е исфрлена надвор од теренот. Zhvyrko ја уфрли топката во игра. Semeniaka ја прифати топката. Semeniaka се врти и шутира... Kizukevich безнадежно се фрла по топката.
ГОООООООООООООООООООЛ!!!
Lebed Belaja -Smargon - 757575757fgf 0:1

61 минута.
Bagamaz неверојатно додава. Ignatkevich ја прифати топката. Судијата ја прекина играта поради прекршокот од Lazavik. Lazavik е опоменат. Ignatkevich е повреден. Тој се превиткува во болка! Tamukevich се приближи до топката и веднаш упати удар...
Тоа беше блиску.

72 минута.
Puzyna неверојатно додава. Ignatkevich ја прифати топката. Kirylenka успеа прв да стигне до топката. Ignatkevich вешто го пресече додавањето. Ignatkevich имаше фантастичен обид.
Тоа беше блиску.

Играчите го напуштаат теренот на крај од полувремето. Навивачите со силен аплауз ја наградуваат одличната игра на двете екипи.
Статистика на играње на половината: Lebed Belaja -Smargon 49%, 757575757fgf 51%.
Lebed Belaja -Smargon - 757575757fgf 0:1