Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
  • Datum: 2019-02-17 18:25
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: FC Brest Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Brest BATE_Barisov
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Brytva passt de bal met de wreef. Chamerka rent richting de bal. Adamovich rent richting de bal. Chamerka onderschept slim de pass. Chamerka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Adamovich trapt de bal weg van het doel. Lejan` kopt de bal weg. Brytva rent richting de bal. Bialkevicz is nu in balbezit. Bialkevicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Putsila probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hurba de bal. Splendzer rent richting de bal. Splendzer draait met de bal, schiet en ... Ragoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brest - BATE_Barisov 0:1

42e minuut.
Kul`chy is nu in balbezit. Karnacevich rent richting de bal. Kul`chy begaat een overtreding. Karnacevich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Karnacevich kan niet meer verder spelen. Nazarszuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brest 41%, BATE_Barisov 59%.
FC Brest - BATE_Barisov 0:1

65e minuut.
Rapaport speelt de bal door. Brytva is nu in balbezit. Bialkevicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bialkevicz passt de bal in één keer door. Huntar geeft een lange en hoge pass. Piatakou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Nazarszuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lejan` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejan` geeft een lange en hoge pass. Jakubovicz is nu in balbezit. Jakubovicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Kul`chy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejan` is nu in balbezit. Rapaport tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rapaport krijgt een gele kaart. Lejan` moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lejan` kan niet meer verder spelen. Miadzvedzjau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brest 50%, BATE_Barisov 50%.
FC Brest - BATE_Barisov 0:1